Cvičení Insanity workout 60 days

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2999
28.1.13 17:57
@Tusý píše:
Ahoj @katy-katy, já bych se na to taky ráda vrhla hned, ale ještě chvíli zůstanu u Jillian, páč sem asi větší máslo jak ty :mrgreen: Ale určitě bych si chtěla insanity vyzkoušet na vlastní kůži :palec:

Já docvičím Jill, na horách dám asi první týden toho Ripped :srdce: a pak doma se vrhnu na Insanity, už se těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
28.1.13 18:30

@katy-katy Tak pak dej vědět, jak ti to šlo a určitě nezapomeň psát pokroky, ať se na to taky nabudím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.1.13 19:45

Od příštího pondělí 11.2. bych chtěla začít cvičit Insanity, najde se tu někdo kdo do toho půjde se mnou a bude se se mnou vzájemně hecovat?? Jsem sportovní začátečník, ale potřebuji zpevnit postavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
29.1.13 20:25
@deep123 píše:
Od příštího pondělí 11.2. bych chtěla začít cvičit Insanity, najde se tu někdo kdo do toho půjde se mnou a bude se se mnou vzájemně hecovat?? Jsem sportovní začátečník, ale potřebuji zpevnit postavu.

Já chci taky začít s Insanity, ale to budu ještě na horách, budu určitě začínat týden poté… na horách v hotelu bych to asi nedala :oops: Tak klidně začni a já se po týdnu přidám :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.1.13 21:21

Tak kdy teda muzes?? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maikia
30.1.13 07:38

Ahoj děvčata, dávejte na sebe pozor, ja přehlížela bolest kolenou a mám útrum. Záněty v kolenou a zákaz jakéhokoliv sportu mám v rámci měsíců!!! :(

• Citovat
  • Upravit
2999
30.1.13 15:23
@maikia píše:
Druhé kolo dám určite znova. Akorat mam trošku problém s kolenama a obcas i s kotnikama, tak si zajdu za odborníkem co mi řekne.

Ach ne… to mne moc mrzí… ono je to všechno na kolena náročný, i Jillian, i Bob Harper… tak já nevím… budeme na sebe dávat pozor, díky za upozornění a Tobě ať je brzyčko lépe a můžeš v něčem pokračovat :-) :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
31.1.13 12:33

Ja planuju zacit od brezna zatim se na to necitim, cvicim Jill a Boba. Zkousela jsem Insanity kardio a po 15min jsem byla vyrizena, zatimco Boba Ultimate cardio body dam v poho tu hodinu. Dejte vedet jak vam to jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
31.1.13 16:37

Včera jsem začala, kam se hrabe Jill :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
31.1.13 18:43

A jedes podle toho kalendare? hod se podrobnosti, jak to zvladas, boli neco? me uz po cviceni Jill ani Boba dlouho nic nebolelo..ale tece ze me porad, tak nevim jestli uz na to mam, nebo radsi pockat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
31.1.13 18:48

@Dddd1 Jedu přímo podle toho jeho plánu, co k tomu má ;)
Jinak bolej mě nohy, při cvičení mi není moc valně :D je to fakt záhul, dneska jsem měla plyometric cardio a jako dooost náročný to bylo, to musim teda uznat :mrgreen: Nedala jsem to na 100%. Ale pocit skvělej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
31.1.13 19:00

:think: tak zkusim od pondelka at se mi to dobre jede po tydnech a uvidim, dnes si dam Boba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
31.1.13 22:42

@lyrica napiš k nám do diskuze holkám, co už Tě znají :-)https://www.emimino.cz/diskuse/jillian-chce-do-konce-roku-2013-videt-vysledky-134615/
Potřebuji někoho, kdo začne se mnou, ale až po horách, ted by to nemělo cenu, když na týden odjíždíme, ale už se moc těším až začnu :-) a jsem ráda, žes do toho šla, budeš sice dost napřed, ale aspoň se můžu ptát, můžu? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
1.2.13 08:28

Tak dneska mě všechno bolí :O To se mi stalo naposeldy, když jsem začala cvičit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra011
1.2.13 11:56

Břicho

AHoj, to video na břicho mi nejde spustit, nemáš ho někde jinde. Jinak insanity jedu 4 den.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková