Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Tusý píše:
Ahoj @katy-katy, já bych se na to taky ráda vrhla hned, ale ještě chvíli zůstanu u Jillian, páč sem asi větší máslo jak tyAle určitě bych si chtěla insanity vyzkoušet na vlastní kůži
Já docvičím Jill, na horách dám asi první týden toho Ripped
a pak doma se vrhnu na Insanity, už se těším ![]()
@katy-katy Tak pak dej vědět, jak ti to šlo a určitě nezapomeň psát pokroky, ať se na to taky nabudím ![]()
Od příštího pondělí 11.2. bych chtěla začít cvičit Insanity, najde se tu někdo kdo do toho půjde se mnou a bude se se mnou vzájemně hecovat?? Jsem sportovní začátečník, ale potřebuji zpevnit postavu.
@deep123 píše:
Od příštího pondělí 11.2. bych chtěla začít cvičit Insanity, najde se tu někdo kdo do toho půjde se mnou a bude se se mnou vzájemně hecovat?? Jsem sportovní začátečník, ale potřebuji zpevnit postavu.
Já chci taky začít s Insanity, ale to budu ještě na horách, budu určitě začínat týden poté… na horách v hotelu bych to asi nedala
Tak klidně začni a já se po týdnu přidám
![]()
Ahoj děvčata, dávejte na sebe pozor, ja přehlížela bolest kolenou a mám útrum. Záněty v kolenou a zákaz jakéhokoliv sportu mám v rámci měsíců!!! ![]()
@maikia píše:
Druhé kolo dám určite znova. Akorat mam trošku problém s kolenama a obcas i s kotnikama, tak si zajdu za odborníkem co mi řekne.
Ach ne… to mne moc mrzí… ono je to všechno na kolena náročný, i Jillian, i Bob Harper… tak já nevím… budeme na sebe dávat pozor, díky za upozornění a Tobě ať je brzyčko lépe a můžeš v něčem pokračovat
![]()
Ja planuju zacit od brezna zatim se na to necitim, cvicim Jill a Boba. Zkousela jsem Insanity kardio a po 15min jsem byla vyrizena, zatimco Boba Ultimate cardio body dam v poho tu hodinu. Dejte vedet jak vam to jde…
A jedes podle toho kalendare? hod se podrobnosti, jak to zvladas, boli neco? me uz po cviceni Jill ani Boba dlouho nic nebolelo..ale tece ze me porad, tak nevim jestli uz na to mam, nebo radsi pockat..
@Dddd1 Jedu přímo podle toho jeho plánu, co k tomu má ![]()
Jinak bolej mě nohy, při cvičení mi není moc valně
je to fakt záhul, dneska jsem měla plyometric cardio a jako dooost náročný to bylo, to musim teda uznat
Nedala jsem to na 100%. Ale pocit skvělej!
tak zkusim od pondelka at se mi to dobre jede po tydnech a uvidim, dnes si dam Boba ![]()
@lyrica napiš k nám do diskuze holkám, co už Tě znají
https://www.emimino.cz/diskuse/jillian-chce-do-konce-roku-2013-videt-vysledky-134615/
Potřebuji někoho, kdo začne se mnou, ale až po horách, ted by to nemělo cenu, když na týden odjíždíme, ale už se moc těším až začnu
a jsem ráda, žes do toho šla, budeš sice dost napřed, ale aspoň se můžu ptát, můžu? ![]()
Tak dneska mě všechno bolí
To se mi stalo naposeldy, když jsem začala cvičit ![]()
AHoj, to video na břicho mi nejde spustit, nemáš ho někde jinde. Jinak insanity jedu 4 den.