Cvičení Insanity workout 60 days

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
24.8.12 22:01

Holky pomooooc já chci taky začít a vůbec nevím co a jak :nevim: najde se někdo, kdo by mi to lajcky vysvětlil??? a řekl co a jak dělat?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
24.8.12 22:15

Tady máš v komentáři pod článkem všechny odkazy na videa insanity
 http://bellaschange.blogspot.cz/…/change.html

jako první si stáhneš insanity calendar, tam máš rozepsáno jak se cvičí. Je to vždy 6 dní v týdnu 1 workout, jeden den volno, celkem na 8 týdnů. Trvá to 40 minut, 10 minut kardio, kdy máš co dělat abys udýchala, pak 10 minut streching kde si vydýchneš, zase 10 minut kardio a zase 10 minut streching. Zpočátku je hodně těžké to udýchat, ale bude se to zlepšovat. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88Andrea88
25.8.12 10:45

Zdravím všechny nadšence :mavam:
včera jsem to viděla poprvý tohle cvičení a naprosto mě to nadchlo a jelikož nevím, že by se to tady někde cvičilo tak budu muset asi doma :). Můj cíl je si pořád udržovat pevný břicho nebo spíš ho ještě zpevnit tak se chci zeptat jestli nevíte o nějakých videích z youtube zaměřených cvikama pouze na břicho nebo víceméně hlavně na břicho? ;) Stačí mi nějak odkazy podle kterých můžu začít a jdu na to :palec: Předem dík a všem hodně zdaru do cvičení :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
9
25.8.12 10:56

No jo, jenže vše je anglicky :( to je na nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
25.8.12 11:40

IVUE: garantuju ti, že na to umět anglicky opravdu nepotřebuješ, stačí abys předváděla co tam dělá :lol: Není za tím žádné kouzlo, aby tě nebolela záda, měla bys mít zpevněný zadek a prohnutá záda když ti není dobře, nejde ti dýchat, dáš si pauzu atd. Pokud něčemu nerozumíš není problém ti to přeložit. V kalendáři máš jen názvy workoutů co na uložtu.

andreo: skvělý je na youtube brandon carter, je to na 15 minut cvičení na břicho a já si ho dávám často http://www.youtube.com/watch?…
a taky Jillian Michaels 6 week 6 pack je jen na břicho http://www.youtube.com/watch?… těch videí tam má víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.8.12 11:55

Jooo tak :) už to chápu :) já na tu tabulku koukala jak blb a nevěděla co s tím :D Teď jak jsem koukala na videjko tak už to chápu :D jsem marná :) cvičení to je mi jasné, že stačí podle toho, mě šlo spíš o ten soubor pdf, ale to je jedno :) tak moc moc díky jestli to vyjde a shodím tak tě budu nosit na rukou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88Andrea88
25.8.12 12:23

Tak jsem zkusila podle toho videa brandon carter a to je mazec :) vydržela jsem to podle něj cvičit ale triko můžu ždímat :D fakt super cviky. zkusila jsem ještě to 20 minutový video a taky mazec ale dobrý jsem nadšená takže díky za tipy :palec:

• Citovat
  • Upravit
9
27.8.12 13:50

Berun, tak jsem teda začala… ale jsem na sebe pěkně naštvaná :,( kondička žádná, infarktové stavy, plíce jsem ztratila hned na začátku a mokrá jak kdyby mě vytáhli z vody. Držet s nimi tempo a množství cviků jsem nezvládla, musela jsem si sem tam dát pauzu dřív. tak nevím, můžu pokračovat nebo to dávat dokola až to zvládnu :roll: je to mazeeec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kooky
2.9.12 16:21

Zdravím všechny nadšence Insanity, mám za sebou dva týdny a v pondělí mě čeká druhý Fit test, tak jsem zvědavá jaké budou výsledky.

• Citovat
  • Upravit
hipka
4.9.12 17:02

Já začla včera s fit testem a dnes prvni workout, musim rict ze je to super, snad vydrzim. Jak to slo vam? koupila jsem si i nejake vyzivove doplnky jako karnitin a CLA, berete taky neco?

• Citovat
  • Upravit
bellaschange.blogspot.com
6.9.12 08:19

Odkazy

Vidím, že se tady alespoň využily moje odkazy z blogu. To jsem ráda. Já už se budu pomalu taky chystat na druhý fittest. A jinak z doplňků mám akorát protein :)

• Citovat
  • Upravit
Jindriskaz
11.9.12 22:02

PLNE VIDEO

Plne video jsem nasla tady
http://youtu.be/7biJ5p-d9Tc
ale dala jsem jen 15 min.

• Citovat
  • Upravit
229
19.9.12 10:40

Ahoj holky, akorát hledám na youtube různé cvičení, zkusila jsem už Tracy Anderson - má prý skvělé cviky na břicho, ale pro mě asi nic moc, když mám břicho zarostlé špekama a to vlnění svalů u mě nevidím :-). A teď jsem narazila na Insanity. Nikdy jsem o tom neslyšela, tak jsem si to zadala do seznamu a vyjela mi vyše diskuze :-)
Jdu si stáhnout videa a jsem hrozně zvědavá, takže si dám ten fittest. Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
23.9.12 11:06

Ahoj holky, jak dlouhé pauzy jste si dělaly ve fit testu mezi jednotlivými cviky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
23.9.12 12:20

@Agafja já jsem si dělala stejný pauzy, jako byly na videu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková