Cvičení Insanity workout 60 days

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jucka
31.10.12 20:18

Ahojky, prosím co je to ten fit test a jak se dělá? Díky moc…

• Citovat
  • Upravit
Jaminka142
28.11.12 21:15

:)

Dvacetiminutové jsou v tom programu FITTESTY:) ty jsou ok:) ale dle programu jen parkrat za cely ten proces 60dni

• Citovat
  • Upravit
Jaminka142
28.11.12 21:16

Fit test cvičís dle videa:)

• Citovat
  • Upravit
Jaminka142
28.11.12 21:18

Jinak já teda začla teď v pondělí. Nejsem žádna štíhlá slečna…a jako je to záhul…nejvíce mě bolí záda z toho..a hodně blbě se to udýchává ale snad se to zlepší…

• Citovat
  • Upravit
maikia
2.12.12 21:04

Ahoj, na konci druheho tydne programu insanity 60 days se zacina cvicit cardio ABS, ktere je zamereno na bricho:-)

• Citovat
  • Upravit
kenji3
15.12.12 00:32

Pro Jaminka142
Pozor, je jasné, že tělo po tomhle cvíčení bolí, ale pokud bolí záda a hodně, tak okamžitě přestat doma a jít do fitka se poradit s trenérem. Sami autoři tohoto cvičení doporučují cvičit s profesionálním trenérem, protože nesprávnými cviky si můžete odrovnat tělo. Bohužel v ČR toto cvíčení moc fitek nezná.

• Citovat
  • Upravit
michelleFCB
28.12.12 18:33

podpora

Nazdárek…koukám, že tady Insanity taky žije (jako u nás doma:-))…cvičíme to spolu s přítelem…dneska nás čeká 46. den…je fakt, že jsem se u ničeho nezpotila, jako u tohodle, ale je to znát..po mšsíci mám dole 3 procenta tuku a i centrimetrově se to projevilo…tak těm, co makaj, přeju pevnou vůli a ať nepoleví…já jsem ráda, že jsme na to doma dva, protože jinak by to bylo horší, hlavně v začátcích…ale baví mě to, po cvičení se cítím skvěle a i výsledky jsou tu…a uvažujem, že si dáme pak ještě repeté:-)…takže Vám všem moc fandím, ať ás to baví aspoň z půlky jako mě…

• Citovat
  • Upravit
Nikies
9.1.13 12:05

1.týden insanity

Zdravím,
tak jsme s přítelem také začli od 7.1. s tímto programem :) Všechno nás bolí, ale snažíme se. Já mám za sebou dnes 3. den, je to jen začátek, ale od prvního dne, kdy byl fittest můžu říct, že cítím změnu, hlavně ve výdrži :) Doufám, že se nakonec dostaví i ta změna na těle! Jsem ráda, že jsem na tohle cvičení narazila a všem ho doporučuji :) Věřím, že se zdárně dostaneme až k 60 dni :) KEEP STRONG!! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2999
15.1.13 14:43

Ahojte, chtěla bych se přidat do skupiny, existuje ještě ta Vaše uzavřená? Psala jsem Berun, ale nevím, jestli sem ještě chodí… :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maikia
16.1.13 20:03

A myslíte, že je vhodné jet insanity pořád dokola? Třeba 3× než to omrzí? Je to totiž celkem záhul na kolena, ale baví mě to a určitě si chci dat druhe kolo. Už mi zbývají necelé dva týdny do konce:-)

• Citovat
  • Upravit
2999
16.1.13 22:08

Ahoj maikia, nevím, jestli sem ještě někdo chodí, já jsem s Insanity ještě nezačala, zatím se psychicky a fyzicky připravuji s Jillien :-) ale stahuji a čtu a už v tom začínám mít konečně jasno :-)
Ty už jsi tak daleko… vidíš výsledky? A jak s jídelníčkem? Popíjíš třeba i nějaké spalovače, nebo proteiny? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maikia
17.1.13 13:34

Katy-katy: Jako první co zaregistruješ, je zvýšení fyzičky, ale jakože 100:1! :-D Po prvním měsíci výsledky vidět byly, ale ne tak, jak na těch lidech na videích. Ale řekla jsem si vydrž!, přece nemůžes po 30 dnech čekat bůh ví co. No a během druhého měsíce, tak to je nářez. Začínám mít kvalitně vyrýsované břicho, stehna mám jako kámen, záda, ramena, bi, tri…no prostě všechno!:-) Taky je ta druhá část programu s Max cardiem mnohem náročnější, než ta první. Žádné doplňky stravy nepoužívám, ani spalovače. A dietu taky nedržím. Stačí nejíst brambůrky, čokolády…přidat bílkoviny a ubrat sacharidy. Ještě podotknu, že úbytek váhy u tohoto cvičení není rozhodující. Já jsem třeba začínala s 52kg/160cm, potom jsem přibrala na 55,5kg a ted mám 53kg. Ale klidně si nechám těch 53kg, když to bude ve svalech. :-)

• Citovat
  • Upravit
2999
17.1.13 20:22

Tak to je mazec… já mám 14 dnů na docvičení Jillien a pak se na to vrhnu…musím se trošku posbírat, jsem jak máslo…:-) ale už je to o mnoho lepší, než to bývalo… A jak teda dál? Budeš cvičit dál, nebo dáš pauzu? :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maikia
17.1.13 23:02

Druhé kolo dám určite znova. Akorat mam trošku problém s kolenama a obcas i s kotnikama, tak si zajdu za odborníkem co mi řekne.

• Citovat
  • Upravit
5229
28.1.13 17:15

Ahoj @katy-katy, já bych se na to taky ráda vrhla hned, ale ještě chvíli zůstanu u Jillian, páč sem asi větší máslo jak ty :mrgreen: Ale určitě bych si chtěla insanity vyzkoušet na vlastní kůži :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková