Cvičení Insanity workout 60 days

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Susan.Kidney
4.2.13 18:35

Dddd1: jdi do toho já na začátku insanity zvládla jen 3 kliky a teď už jich dám po 9 dnu 50 :dance: výskoky a předkopy mě níčí ale každym dnem je to lepší a lepší. Držim palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
2999
4.2.13 20:29

Holky a v kterou dobu máte vyzkoušeno, že je nejlepší cvičit? Máte malé děti? Zvládáte to tu hodinu i s nima? ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Susan.Kidney
5.2.13 07:45

Já sice děti nemam ale mam 2 práce většinou sem cvičila k večeru tak kolem 19 hodiny kdy sem měla tu hodinku volna a pak rychle umýt a do práce a nebo dneska sem kvůli insanity vstávala v 6 ráno protože od 8 do 22 hodin sem v práci a když prídu domu tak už se mi pak moc nechce. Takže myslim že i s dítětem to zmákneš :)

• Citovat
  • Upravit
41882
5.2.13 08:06

Mám 14timěsíčního hada :) a cvičím když usne po obědě, kolem jednacté. Dopo je cvičení nejlepší, pro mě ;) Jinak já mám nucenou pauzu, skolila mě angína :( Jsem pěkně naštvaná'

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Susan.Kidney
5.2.13 19:31

To znám já sem s insanity začala už na podzim a po tydnu sem mela 14 dní angínu a ted po tydnu cvičení sem taky nějaká nakřáplá ale snad se to rychle zlepší nechci přestat. Jinak si myslim že nejlepší cvičit dopoledne nebo kolem oběda. Brzo ráno jako dnes sem cvičila to nebylo nejmoudřejší tělo neni ještě probuzený a hned tak rychlý pohyby to neni dobrý a večer po práci se mi většinou už nechce prože mám po 10 hodinách stání bolavý nohy :D no ale těch 6 rýnů snad nějak překlepu a věřim ve velký výsledky :dance:

lyrica: Rychle se uzdrav :kytka:

• Citovat
  • Upravit
maikia
6.2.13 15:52

Ahoj, prosím o radu.
Měla jsem 5 dní před dokončením insanity a měla v plánu jet minimálně ještě další dvě kola. Jenže mi doktor zjistil, že mám vlásečnicové chrupacky nebo co, hluboký zánět v obou kolenech a nevim co všechno, takže mám útrum. Několik měsíců nemůžu nic dělat. Jsem z toho strašně nešťastná, rozčílená, že všechna ta dřina byla nadarmo. Pořád cvičím aspoň cardio abs bez toho hopsání na začátku, ale co to je, že. Nevíte o nějakém sportu, krom plavání, který není náročný na kolena? Nerada bych měla do 5 let umělý klouby. :,( Ale prostě potřebuju něco dělat…
Díky a ať Vás insanity baví stejně, jak bavilo mě! ;)

• Citovat
  • Upravit
Susan.Kidney
6.2.13 18:22

Maikia: Ahoj, tak to je teda pěkně na prd, kromě plavání nepo chůze a posilování toho moc neni kde nezabíraj kolena. Já bych být tebou chodila třeba 30 minut na procházku nebo to plavání no a pak jedině posilování, kde nenamáháš nohy. Je to určitě lepší než mít obě kolena odoperovaný. Mě se spíš stává že sem neustále nemocná s angínou nebo chřipkou, vždy když sem motivovaná cvičit tak za týden sem nemocná a motivace mě pak přejde.
Kolik si za ty necelé 2 měsíce zhubla nebo sou nějaký výsledky vidět? Protože já jedu sice teprv 2 týden ale kromě toho že mi sou těsný kalhoty přes stehna nic jinýho nepozoruju :( tak nevim jestli to má nějaký účinek.
PS: nevěš hlavu ono se to vždy nějak vyřeší :kytka:

• Citovat
  • Upravit
maikia
6.2.13 19:31

Susan. Kidney: Hodim sem fotku. Mám vyfocené břicho 2 týdny před koncem programu a myslím, že výsledky určo vidět byly. Možná ti jsou těsné kalhoty, ale proto, že se ti rýsujou nohy. Já třeba za těch 14 dní? co necvičím mám dole 3,5 kila, což si myslím, že je při mé výšce 160 cm dost. A jsem úplne naštvaná, protože vím, že když se nezačnu hýbat, tak ta váha začne zase stoupat, ale v tucích:-( Takže tím, že ti sou těsné se netrap, hlavní je, že budou nohy vypadat lépe pak bez těch kalhot, no ne? :) Jestli chceš vidět větší účinek, tak zařaď do jídelníčku rýži s kuřecím nebo tuňákem, cottage, zeleninove salaty s balkanem nebo mozzarelou, celozrnné pečivo a tak dále. :) Ani nevíte, jak Vám holky závidím, že můžete cvičit. Snad Vás to bude motivovat! :)

• Citovat
  • Upravit
maikia
6.2.13 19:41

Susan. Kidney: Jinak ještě další rada s těma nemocema: sauna! Já od té doby co chodím do sauny mám maximálně rýmu. :) Stačí mi to třeba 2× do měsíce. Nasimuluje to totiž v těle horečku a b-lymfocity začnou tvořit protilátky v těle. :)

• Citovat
  • Upravit
29577
6.2.13 20:31
@maikia píše:
Susan. Kidney: Jinak ještě další rada s těma nemocema: sauna! Já od té doby co chodím do sauny mám maximálně rýmu. :) Stačí mi to třeba 2× do měsíce. Nasimuluje to totiž v těle horečku a b-lymfocity začnou tvořit protilátky v těle. :)

a co kolo? Já mám problém s koleny už při 2 ce Shredu, ale má to svůj důvod, kdysi jsem intenzivně jezdila na kole a postavičku jsem měla jak jak víno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Susan.Kidney
6.2.13 22:21

Maika: wow mas dokonaly to brisko. Bricho je muj nejvetsi problem mam na nem hrozne tuku tak snad se mi ho povede dat dolu s insanity. Jaky si mela bricho nebo obvod pred insanity a jaky ted? ja mam nejvetsi problem s jidlem protoze jim celej den zdrave jenze to pak v praci prokladam cokoladou nebo gumovyma medvidkama. Sportuju cely zivot zavodne takze svalu mam dost ale vsechny obaleny t zbaukem takze to pusbi jeste mohutneji

• Citovat
  • Upravit
Susan.Kidney
6.2.13 22:27

Jinak do te sauny se chystam pristi tyden kdy mam v jedne praci tyden volno protoze delam dve prace najednou po-ne od 9 do 22 a do toho to insanity.Tak tu saunu nebo vubec neco jinyho vubec nestiham ale jinak saunu ja miluju :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.13 22:42

@maikia: holka, na Tebe já pořád myslím, Ty jsi mi dala tolik inspirace se do toho pustit, že se jí nemůžu zbavit, ale až se vrátíme z hor, těch Tvých kolen je mi sakra líto, bolí to i teď když necvičíš? A kdy Ti to začalo? Nedá se to třeba nějakýma práškama, nebo doplňkama stravy, nebo masážema napravit, abys mohla jet dál, aspoň něco? Je mi to tak líto, za Tebe… :hug: :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
2999
6.2.13 22:43

@maikia: holka, na Tebe já pořád myslím, Ty jsi mi dala tolik inspirace se do toho pustit, že se jí nemůžu zbavit, ale až se vrátíme z hor, těch Tvých kolen je mi sakra líto, bolí to i teď když necvičíš? A kdy Ti to začalo? Nedá se to třeba nějakýma práškama, nebo doplňkama stravy, nebo masážema napravit, abys mohla jet dál, aspoň něco? Je mi to tak líto, za Tebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
6.2.13 22:44

Se mi to před tím uložilo nějak anonymně, nebo co… :-) asi jsem na něco blbě klikla :-) :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková