Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Petra011 píše:
AHoj, to video na břicho mi nejde spustit, nemáš ho někde jinde. Jinak insanity jedu 4 den.
To bylo na mě? Je to odkaz na ulozto.cz, tam si na to najedeš a dáš uložit a pak už by to mělo jet…někdy bývá problém s přehrávačem zvuku, tak zkusit vybrat něco jiného- já to přehrávám v VLC media player ![]()
@lyrica píše:
Včera jsem začala, kam se hrabe Jill
Teda.. Ty budeš v létě tak krásná…
Začít s insanity, na to si ještě chvíli počkám.. Ještě musím trochu zesílit ty svoje slabý ruce a celý tělo a navíc mě poslali na jinou pobočku v práci, takže budu dělat krátkej dlouhej tejden a budu dělat dvanáctky, takže tohle bych pak večer nedala. Musím počkat, až se vrátím zpátky, kde mám ranní a odpolední… Ale pak hurá na to ![]()
@lyrica je to makačka tak nevím no, vždy jak cvičím tak mám dost Jill a tak si říkám, že Insanity nedám ![]()
@Katkaty Když se koukneš na you tube, jak to někdo cvičí doma, taky už nemůže, zastaví, vydejchá se a pokračuje… tak to budu dělat i já, taky to nedám hned všechno na 100%
Ale fakt se na to těším ![]()
Jen nevím, co s Verunkou, aby mi vydržela a nelezla po mě ![]()
Holky, já si taky dám víc pauz, než oni, je to pochopitelný, podívejte se, jací jsou vymakaní, že jo
![]()
A zjistila jsem, že podle plánu mě čeká cardio recovery, ufff!
To se mi hodí, Matěj měl v noci čtyřicítky, takže jsme nespali a jsem KO.
@Katkaty no v překladu to je cardio zotavení
Celej workout spíš silovej, protahovací a tak
Ráda si od toho cardia odpočinu ![]()