Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, můžu se k Vám taky přidat? Mám za sebou 1. týden - pocit skvělej ![]()
@Susan.Kidney píše:
Ahoj holky, můžu se k Vám taky přidat? Mám za sebou 1. týden - pocit skvělej
Jasněěě, přidej se! Já jsem 4.den, tak jsme skoro nastejno ![]()
Super tak sem zvědavá jestli budou nějaký výsledky, protože nějak nedodržuju jídelníček, snažim se jíst zdravě ale čokoládě nebo gumovým medvídkům neodolám. Tak nevim jestli jen cvičení pomůže.
Dodržujete nějaký jídelníček? ![]()
@Susan.Kidney píše:
Super tak sem zvědavá jestli budou nějaký výsledky, protože nějak nedodržuju jídelníček, snažim se jíst zdravě ale čokoládě nebo gumovým medvídkům neodolám. Tak nevim jestli jen cvičení pomůže.
Dodržujete nějaký jídelníček?
Já mám za sebou tuším kolem 55 dní s Jillian, jídelníček jsem nijak neměnila (jako myslím zásadně, jen nežeru tolik sladkýho, snídám). A i přesto mám přes břicho o 12cm ménně ![]()
No tak to je super výsledek, tak sem v klidu, snad mi to taky tak hezky půjde s insanity ![]()
Dneska se mi tak hrozně nechtělo asi na mě něco leze ale přežila sem 8 den ![]()
No malej má horečky, v noci nespí, rostou mu stoličky. Takže jsem pěkně KO, ale i já dneska přežila svůj pátej den ![]()
@lyrica píše:
No malej má horečky, v noci nespí, rostou mu stoličky. Takže jsem pěkně KO, ale i já dneska přežila svůj pátej den
@katy-katy No největší oddychovka to byla včera
Tak jsem se dneska těžkoooo rozhejbávala
Mákne si člověk fakt parádně jako ![]()
Ou ty si dnes měla Pure Cardio to já přímo nesnášim
a čeká mě to zítra. I když nevim nevim začínám být nemocná tak snad to vyspim. Každopádně sem šťastná že sem se přinutila si to dnes oddřít, i když to bylo utrpení ale daly sme to ![]()
@Susan.Kidney píše:
Ou ty si dnes měla Pure Cardio to já přímo nesnášima čeká mě to zítra. I když nevim nevim začínám být nemocná tak snad to vyspim. Každopádně sem šťastná že sem se přinutila si to dnes oddřít, i když to bylo utrpení ale daly sme to
nooo, budem asi dvě
Ale Plyometric cardio (to, co jedu dneska) je asi tak stejně na houby
![]()
Pure Cardio vytrpěno
nevim jestli někdo má při tomto cvičení pocity štěstí já spíš odpočítávám minuty kdy už to bude za mnou ![]()
Pozoruješ už nějaké výsledky?
Tak mam ted na unor zrychlene Body revolution a od brezna snad budu ready a zacnu, ted bych to podle me nezmakla, hlavne ty vyskoky a delaji mi problem pansky kliky, ty ruky mam porad slaby..
Prave mi to tu stranku vubec nenajde. ale nasla jsem na youtube cviceni na bricho insane abs, tak v pohode, dekuji. Jinak dnes mam paty den s insanity a skoro nic me neboli, tak nevim jestli neni neco spatne…