Cvičení Insanity workout 60 days

Napsat příspěvek
Velikost písma:
maikia
6.2.13 23:02

Susan. Kidney: Ty jo, ty dvě práce, to je fakt něco! Ale aspoň bude hodně penízků :) Jinak u mě se dá říci, že mám ženskou postavu, žádné hubené prkno :mrgreen: a problém je u mě spíše se zadečkem, a taky se mi udělala celulitida na stehnech, ale ne, že by to byl jen rosol, ale na svaleh se udělala celulitida:-D Hrála jsem totiž 6 let taky závodně volejbal a pak když začala vejška, tak přestala a tělo začlo chátrat. S insanity se mi stratilo takových 70% celulitidy, vytvarovaly krásně nohy do svalů, zvedl zadek, a vyrýsovalo znovu břicho a ruce. předtím sem měla přes to břicho tak 67cm teď mám 63cm. A je to nemilé, ale právě jen tím, že vysadíš tu čokoládku, tak nejvíce uvidís výsledky. Gumový medvídky si nech, ty sou dobrý na klouby :lol:

• Citovat
  • Upravit
maikia
6.2.13 23:13

Katy-katy: Jé ty si zlatá :hug: Jsem ráda že jsem tě nějakým způsobem nahecovala. Hlavně to nevzdávejte a vydržte. Ze začátku budete nadávat jak nesnášíte pure cardio ale až si vyzkoušíte Max interval circuit, tak se na něj ještě budete těšit:-D tedy pokud pojedete druhé kolo. Bohužel, rehabilitace mě teprve čekají a než je budu mít hotové, tak nebudu své zdraví pokoušet. Samozřejmě beru doplňky stravy, kolageny, dělam priznic zábaly, mažu mastma…až na mě přijde řada jdu na rehabky. Kolínka nebolí jen pokud jsou v naprostém klidu. I schody jsou teď mým nepřítelen,:| Když se zpětně dívám na insanity videa co jsem cvičila, tak mě ty kolena bolí jen při pohledu na ty výpady a power jumpy:-D bylo to opravdu „insanity“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
maikia
6.2.13 23:42

Katy-katy: Ještě jsem zapomněla: s kolenama jsem měla menší potíže tak poslední dva roky. Že třeba když sem jela 50 km na kole tak mě bolely, nebo po delší trase in-line, o běhu jsem raději nikdy ani neuvažovala, to jsem věděla že by bylo zlé. A tady u insanity byl velkej a hlavně každodenní nápor, tak se to projevilo. A prý je to způsobené věkem, hormonama, tím že jsem drobná a velkou zátěží…

• Citovat
  • Upravit
Susan.Kidney
7.2.13 19:58

Maika: ty nejíš dostatek gumových medvídků proto máš ty kolínka :lol:

• Citovat
  • Upravit
Susan.Kidney
8.2.13 21:09

Dnes sem přežila Pure Cardio a Cardio ABS - sem totálně vyřízená. Jak to jde vám holky? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
41882
8.2.13 21:10

Já doufám, že v pondělí už budu fit! Jsem z té nemoci úplně nešťastná.. :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Susan.Kidney
8.2.13 21:51

No já sem od neděle taky nakřáplá ale nepropukla ta nemoc uplně ale fit taky nejsem tak doufám že to přejde. Dnes sem dokončila můj 2 týden insanity :palec: juchůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů

• Citovat
  • Upravit
2999
9.2.13 13:43

A vidíš už nějaký výsledek? Asi je brzy, že? Já jsem docvičila Jill, přikládám foto, první řádek focené po jedničcce shredu a druhý den před koncem, jako nejsem silná, ale potřebuji zpevnit, vyrýsovat svaly, no :-)
Nakonec na hory nejedeme, dcera onemocněla asi chřipkou, takže začnu o týden dřív, dnes dám ještě Jill, v neděli si dám pauzu a od pondělí začni fit testem, papa aspon tu budu mít někoho na poradu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
9.2.13 13:44

Jo aha, ještě to foto, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Susan.Kidney
9.2.13 16:04

Katy-katy: Máš krásnou postavičku :potlesk:.

Já mam za sebou 2 týden insanity a musim říct že sem zklamaná z výsledků :,(
Vážím a měřím se každou sobotu ale žádný výsledky nejsou, že váha neklesá se dá čekat když rostou svaly ale že ani centimetry nejdou dolu je pro mě deprimující. Jim asi špatně nebo já nevim čim to je, ale přítel mé kamarádky jel insanity 2 měsíce jedl uplně normálně a zhubnul 10 kg a krásně se vyrýsoval. Ale u mě nejsou žádný změny :,(

Doufám že Vám se daří líp. Mějte se pa

• Citovat
  • Upravit
2999
9.2.13 17:36
@Susan.Kidney píše:
Katy-katy: Máš krásnou postavičku :potlesk:.

Já mam za sebou 2 týden insanity a musim říct že sem zklamaná z výsledků :,(
Vážím a měřím se každou sobotu ale žádný výsledky nejsou, že váha neklesá se dá čekat když rostou svaly ale že ani centimetry nejdou dolu je pro mě deprimující. Jim asi špatně nebo já nevim čim to je, ale přítel mé kamarádky jel insanity 2 měsíce jedl uplně normálně a zhubnul 10 kg a krásně se vyrýsoval. Ale u mě nejsou žádný změny :,(

Doufám že Vám se daří líp. Mějte se pa

Hele, nevěš hlavu, jak už psala Maikia, nejvíc se to začalo rýsovat až v tom druhém měsíci, hlavní je vydržet? Já si ted stáhla workout kalendář a zkontrolovala, jestli mám vše stažené a už jsem znovu skoukla fit test a začínám se těšit… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Susan.Kidney
9.2.13 18:10

Jenže já mam vše vyrýsované pod tou tunou tuku a čekala sem že ten první měsíc začne tuk mizet a druhej že se budou ty svaly rýsovat. Nevim asi je to v tom jídle :,(

• Citovat
  • Upravit
26574
9.2.13 18:24

Nevím, jestli jste četly tenhle článek:http://mojetelo.blogspot.cz/…a-svete.html

Mě začaly bolet kolena už u jill, dělají mi to výpadydo strany a dopředu, takže to ted nahrazuju(jsem ted v 1.levelu Ripped), takže Insanity pro mne asi nepřichází v úvahu..
Jinak pěkná bříška a postavičky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
9.2.13 20:41
@Susan.Kidney píše:
Jenže já mam vše vyrýsované pod tou tunou tuku a čekala sem že ten první měsíc začne tuk mizet a druhej že se budou ty svaly rýsovat. Nevim asi je to v tom jídle :,(

Jídlo je taky moc důležitý, hodně se o tom píše tady a taky o tom píše Nikki na těch stránkách co tu uvedla @jenny.fields … ano četla jsem to, ale říkám si, že začnu a uvidím co snesu… u Jill mě kolena nebolely, odcvičila jsem celých 30 dnů shred a ještě Boba Harpera na zadek a stehna, tam jsou hlavně ty výpady, tak uvidím, jak mi to s Insanity půjde, odrovnat se nechci :-) ale děkujeme za upozornění… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Susan.Kidney
10.2.13 08:24

Katy-katy: dekuju za odkaz dnes to jidlo prostuduju

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat