Golfky Cybex Ruby

• Fotoalbum (59)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
5.10.10 22:38

aha, tuhle tašku :) já su tak zblblá, že jsem myslela přebalovací :D
jj, mám tu originál vložnou tašku pro miminko, taky v červené barvě..
je krásná, na tašku i docela velká a už se na ní těším !! :)

Peti, jede 12-22/11, ono, i tak je to pořád výhodný, dolar je na 18korunách momentně.. takže ceny více než příznivé.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
5.10.10 22:56

Ahojky,
tak pak urcite musis vlozit nejake fotecky. Vidis, planovat dite, tak by se mi hodilo tu tasku pak od tebe odkoupit a koupit si tech to callisto za $120 cervene.
Tak to ti urcite zase nakoupi, jen nevim jak leti, ale je to blbe, ze za druhy kufr se uz musi platit.
Ja se chystam do CR v kvetnu, mam tady dve nove kamosky, taky Cesky, co se tam s detma chystaji, tak asi poletime spolu. Porad premyslim, jestli nekoupit na prodej ten maclaren grand tour, ale mam strach, ze bude novy model a tento klesne na cene. Je totiz porad na ebay za $299 a nikdo to nekupuje- tady je zajem jen o golface. A u vas stoji 22tisic. no nevim, jestli do toho ty penize dat. Musim neco vymyslet, aby se mi prispelo na letenku pro maleho, uz bude platit plnou castku.
Mej se hezky, dobrou, Peta
posilam ty saty, co se mi moc libi, na tehulku teda nesedi, ale uplne muj vkus.
A z te old navy maji letos super podsite plataky dole do gumy, suprove sedi, pak teplacky taky dole do gumy a k tomu mikce- v cervene jsou krasne a jeste super sedi tricka s prouzkem na rukavu a s napisem old navy na hrudi- mame vse snad ve vsech barvach, to se jim letos povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
5.10.10 22:56

saty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
5.10.10 22:59

obleceni tmavsi, moc osvetlene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.10.10 23:09

Peti, šatičky jsou takový princeznovský.. mi se ale skoro víc ve finále líbí jednoduchý, satén/trochu výšivek, - Madame, jaké jsi nakonec vybrala,? pochlub se!!

ten grand tour nevím, tu se nějak asi nechytil, nečetla jsem o něm..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
6.10.10 09:32

Natasko ja jsem prave myslela nejakou prebalovaci tasku, Cybex ale asi nedela vid :think:

Peti ty saticky vypadaji hezky, ale na me taky moc, ja radeji jendodussi, no a jako tehulka mam na tento strih uplne smulu :mrgreen:
Ten Grandtour neber! Sice se tady prodava za 22 tis. ale nikdo ho tady nekupuje, nikdo ho nechce :roll: Mela bys podle me pak problem ho prodat. Na me je to zbytecne takovy moc kolos, jsou daleko lepsi a levnejsi kocarky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
6.10.10 10:21

madame - jj, cybex ještě přebalovací tašky nedělá.. což teda vůbec nevadí, nejlepší je stejně buď oilily, nebo pokud přebalovací tak lassig. mám od nich krásnou koženou malou, s úchyty na kočár, a dá se nosit i normálně, kamarádka taky nosí přebalovací tašku lassig jako kabelku,.-.
jednu origoš mám (koupeno v rámci počáteční neznalosti situace :)) a to mi stačí..
cybex dělá ke kočárům akorát fusako-nánožník.. jako je to fusak, ale není moc vysoký,.. a pak ty tašky a na nové calisto pevnou korbu.

šatičky jsou hezký, ale na mě je moc zdobená ta sukně.. ale tobě sluší :palec: a pro Julinku už máš vybráno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
6.10.10 11:59

Ja taky zboznuju kabelky Oilily :potlesk:
Saticky jsou dole jen nabirany, jakoby raseny, jinak je to hladka latka a navic se da sukne po upravach uplne vyhladit, takze zalezi jen na me, jak se rozhodnu, az pujdu na upravy. A taky budu mit dole ten stras v pase, takze budou jen ciste hladke bez ozdob :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
6.10.10 11:59

Julinka bude mit tyto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
6.10.10 12:35

TAK TO JE SUPER!! že se to dá takhle upravovat!! :palec:
a julinka bude kočka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
8.10.10 04:47

Ahojte,
no holky, jste teda fesandy, nadherny satecky, to budou krasny fotky!!! Ani nejde poznat v tech satech, ze jsi tehotna, moc hezke. Ja mela relativne podobne, co se aspon nabirani sppodni casti tyce a hodne se podobaji tem mym prvnim satum co jsem prodala, nebot jsem si myslela, ze jsou mi natesno a pritom jsem si je ani sama poradne zezadu nezasnerovala. Kdybych je tenkrat nechala zasnerovat mojemu, tak bych si je urcite nechala.
Libi se mi i ty krajkove co jsou videt cele z leve strany, zajimave, ale to je zas ten muj mermaid styl.
Uz se tesim na fotecky,
pa holky, Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.10.10 16:48

Klarko,
taky dik za radu s kocarkama, jeste jsem narazila na dobry kup, myslim, nemecka znacka- i'coo pacific za $299. dobre vymakany, sportovni sedacka jde lehce predelat na korbicku, nadstaveni vysky sedacky, takovy muj idealni kocarek pro mimco. Ale manzel mi uz zdelil, ze na druhe dite bycn si musela poridit druheho manzela.
Pa, preji hezky vikend, Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
9.10.10 21:08

Peti, jj, Icco bude německé, .. podobný styl býval Peg perego skate, do letošní kolekce, a pak ještě nějaký hauck co si pamatuju,..
jen počkej, až malý trochu povyroste, manžel bude určitě chtít další :srdce: nebo si dělal jen srandu ( a bojí se dalších kočárků :mrgreen: :mrgreen: - ze mě si muž dělal kvůli povozům srandu :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
15.10.10 04:22

Ahojky Natasko,
ten peg perego skate se mi moc libil, az jsem ho videla na vlastni oci v obchodu a strasne teda mohutny, co se mi na peregach libi je asi jen to jejich polstrovani.
Ja ted u nas na bazaru nasla 5 mesicu stary ctyrkoleckovy zappik za $90 a zrovna oranzovy, no rict to sestrence, narodi se ji v prosinci holcicka, tak bych ji ho urcite musela kupovat. Taky me porad lakaji ty cybexy co jsem jeste nevyzkousela.
Na konci rijna bych snad mela mit dazzle, jsem zvedava, jestli se dockam, tak jsem vybirala, az jsem prebrala, jak se rika, asi vezmu s sebou do CR a prodam. Pokud teda vubec nekam poletime, letenky nejak podrazily, uz nejdou pod $1200 za jednoho a ja uz platim i za maleho, tak snad slevni :cry:
A tobe se ma maly kdy narodit?
S mimcem uvidime, momentalne si to nedovedem predstavit, jeste jsme si od toho naseho ani neodpocinuli, nikdo nehlidal, je to komplikovane, momontalne na nej mluvime jen cesky, tak je z toho docela vyjeveny, kdyz na nej nekdo vyjede anglicky. Hned az bude mluvit, musime ho ucit oboou recem.
Tak pa holky, mejte se krasne,
 Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
15.10.10 14:49

Peti,
o vánocích :)

neboj, ono děti se naučí rychle.. jakmile bude mezi americkýma dětma, bude za chvíli učit vás..
ale věřím, že je to náročný, bez hlídání..

mi to povídej, s kočárama.. te´d se tu objevil nový zapp |xtra. vypadá fakt pělně, podle fotek, budu ho muset jet omrknout, pořád mi v hlavě leží buzz, moje láska,ale praktičnost zvítězila a já vybrala callisto. etď už se jen těším, jak budu drandit a jak budu spokojená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí