Golfky Cybex Ruby

• Fotoalbum (59)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4181
23.5.11 13:52

madamecrazy - narazila jsem na netu na tenhle inzerat : nejsou to ty Tvoje golfky ? :lol: Myslim, ze nekde na zac.diskuse bylo foto, podle tech puntiku by to odpovidalo -

http://deti.bazos.cz/…BEX-RUBY.php

Musim rict, ze na Tvych (teda pokud jsou Tvoje) fotkach je barva mnohem hezci, tato se mi moc nelibi. Je opravdu do tyrkysova ?

Jestli ne, tak sorry :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
23.5.11 23:24

jojo, je to jen pohodlnější sed, lae když dítě usne, neklinká mu hlava jako třeba v zappovi..
a já to přehazovala, do lehu i s 15kg dítětem. do sedu ne..
košík se mi zdá stejný u všech modelů, ale neměřila jsem ho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
24.5.11 00:30
nakukovatelka píše:
madamecrazy - narazila jsem na netu na tenhle inzerat : nejsou to ty Tvoje golfky ? :lol: Myslim, ze nekde na zac.diskuse bylo foto, podle tech puntiku by to odpovidalo -

Musim rict, ze na Tvych (teda pokud jsou Tvoje) fotkach je barva mnohem hezci, tato se mi moc nelibi. Je opravdu do tyrkysova ?

no jasně, to je náš bývalý Ruby :) ale ta barva odpovídá mým fotkám, nevím, proč to má paní tak zkreslené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.5.11 09:31
madamecrazy píše:
nakukovatelka píše:

no jasně, to je náš bývalý Ruby :) ale ta barva odpovídá mým fotkám, nevím, proč to má paní tak zkreslené..

jojo, souhlas, kamarádka má přesně tenhle a barva je spíš co měla madamec.

a madamec - co máš těď vlastně za kočáry? :mrgreen: zaznamenala jsem Bee+, žes koupila Sí, cos na něj říkala?? proti třeba CC. to ještě máš? nebo šlo dál?

já si nakonec Rubyho nechala, nesnáším prodávat, a myslím, že ho fakt využiju i dřív u Marťana, než u Vojty, hlavně když vozím V. do školky, je to pár metrů od auta, ale Vojtovi musím doobout boty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
24.5.11 19:59

Já už mám první problém. Na nerovnosti se mi pořád zabržďuje zadní brzda,nevím,jestli se to prostě stává,tím že jsou kolečka malá a drncá to,nebo to mám dát do opravy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
24.5.11 21:35

Bef, mně se taky občas zabržďuje, ale fakt občas..A nerovnosti tu máme velké..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.5.11 23:27
befana píše:
Já už mám první problém. Na nerovnosti se mi pořád zabržďuje zadní brzda,nevím,jestli se to prostě stává,tím že jsou kolečka malá a drncá to,nebo to mám dát do opravy :nevim:

nikdy mi to nedělalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
25.5.11 07:40
Nataša píše:
befana píše:
Já už mám první problém. Na nerovnosti se mi pořád zabržďuje zadní brzda,nevím,jestli se to prostě stává,tím že jsou kolečka malá a drncá to,nebo to mám dát do opravy :nevim:
nikdy mi to nedělalo.

To mi ani neříkej,že je něco špatně,nechce se mi ho dávat do servisu :roll: :zed:

Taky ho mám vždy zabržděný,když ho rozložím,i když při skládání jsem ho nezabrždovala,ale to se tam asi něc automaticky přecvakne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
25.5.11 09:18
befana píše:
Nataša píše:
befana píše:
nikdy mi to nedělalo.

To mi ani neříkej,že je něco špatně,nechce se mi ho dávat do servisu :roll: :zed:

Taky ho mám vždy zabržděný,když ho rozložím,i když při skládání jsem ho nezabrždovala,ale to se tam asi něc automaticky přecvakne :think:

no fakt ne. když ho při skládání mám odbržděný, zůstane tak, ani při jízdě po nerovnostech se nebrzdí..
mám hodně starou kolekce, 08, ale jezdí jedna báseň..
kdyby se mi kočár zabržďoval, zuřila bych.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
25.5.11 10:30

Při skládání se nezabržďuje. Taky mám starší kolekci - podle toho, co tu píšete a podle ceny.
Mně se zabrzdil při jízdě fakt jednou, možná dvakrát od té doby, co ho máme, používáme téměř denně, ale z 80 procent času jede prázdný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
25.5.11 11:27

Hmm,tak to jste mě vůbec nepotěšili :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
26.5.11 13:33

mně se také nikdy nezabržďoval..

Naty teď aktuálně mám Bugaboo Bee klasické, Peg Perego Skate, ale ten je témř prodaný, pak jane Slalom, ale ten už jsme také dala na prodej a potřebuju místo těch dvou koupit sourozenecký…takže stále váhám jestli Maclaren Twin Techno, Jané Powertwin a nebo Phila…ale asi koupím ten Powertwin, protože Julinka v kočárku stále ještě spí a je to pro nás asi nejpraktičtější varianta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
26.5.11 13:35

jo a Sí bylo moc fajn, ale vzala si ho nakonec kamarádka, u nás by bylo zbytečné, když máme Bee, které já prostě nedám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
26.5.11 15:45

páni, to je výběr :palec: :palec:
a jaký byl skate? skoro nic o něm není psáno… :)
a Sí? v porovnání s callistem?

já myslela, že máš Bee plus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
27.5.11 22:49

Sí v porovnání s Callistem, že je konstrukce více vachrlatá a jakoby víc vrže, ale zase jak je taková měkčí, tak hezky kopíruje terén. Je tam lepší sezení, trošku víc nad zemí a pevnější, takže dítě nesjíždí jakoby furt dolů a má lepší výhled. Myslím, že oba jsou to dobré kočárky a každý má to své..

PP Skate moc hezký na pohled, má spoustu super funkcí a možností, jak détě vozit, ale je celkem těžký a také vrže…já nevím, proč ti Italové dělají vrzající kočárky, mě osobně to prostě hrozně vadí… Ta ovladatelnost také nic moc, dostat kočárek jednou rukou do nízkopodlažního busu a v druhé mít Julinku, nebylo nic snadného…

Plusko jsem měla, ale prodala a zase koupila klasické, protože lépe kryje, má lepší stříšku, takže pro malinké miminko jednoznačně lepší :palec:

Teď ještě jezdíme na zkoušku s Jané Slalomem a od zítra budeme mít Mutsy 4Rider, který prodávám kamarádce, ale můžeme ho prý vyzkoušet, dokud se neprodá, tak se Miky zase bude chvilku vozit v klasické hluboké korbě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí