Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, marně sháním staršího Rubyho, nechce se mi kupovat úplně nové golfky (mám Nomada jako sporťák, Zappika X-tra a teď bych chtěla lehké Ruby jen na občasné popojíždění). Nebudete některé pouštět váš kočárek dále???
Já ho budu potřebovat ještě v červnu na dovolenou,pak ho asi budu prodávat.Ale to je daleko..
befana píše:
Já ho budu potřebovat ještě v červnu na dovolenou,pak ho asi budu prodávat.Ale to je daleko..
Jj, to je ještě dlouhá doba …
@Nataša ahojky
, nevíš prosímtě jaké madlo bych měla koupit na Ruby? (jestli teda na něj jde) Vůbec jsme na netu nenašla
, děkuji ![]()
@Alka Ahoj
Popravdě netuším zadne jsem neměla navíc ty trubky jsou hroune uzke..možná liteway chicco se prpdavalo zvlášť a bylo na uzke trubky. Ale netuším jestli by sedělo..
Ja tedy na takovém kocare nakonec madlo nepotřebovala. Od nějakých 2 let jsem ho nevozila ani ma BJ summit
@Nataša Tak holt budou muset stačit ty popruhy, malá je dost potrhlo a snaží se z kočáru za každou cenu vyskočit či vypadnout
, ted jí bude 18m. Na Elitovi mám madlo jako pomůcku k udržení dítka v kočáru…ale zase tam používám popruhy minimálně…
@Alka hele já poutám jen kolem pasu a stačí to.. vozímho přesně od těch 18m.
jo a madlo teda u nás mělo spíš opačný efekt. normálně ho podlejzali, skluzem. což moc bezpečné teda není.. ![]()
a bacha ruby nemá žádnou výztuhu zad je to jen látka…
@Nataša jj, to jsem četla, že není zpěvněný, to mi až ta nevadí, malá fakt neposedí, a v kočáru stejně nespí. Bude v tom jen na chvilku, na přejezdy autobusem, nákupy, návštěvy apod. Na delší trasy typu výlet bude Elite ![]()
Nebudete někdo prodávat Cybex Ruby, novější verzi s XXL stříškou?
Ahoj,
vím, že to sem asi úplně nepatří, ale už nevím, kam se obrátit. Sháním marně Cybex Ruby s tou novější stříškou. Pokud by náhodou někdo prodával, tak bych měla zájem.