Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@j.a.n.i1 píše: Více
Ale no tak
Já to někde nepřipouštím, jo? ![]()
@Jazmine píše: Více
no… ty jsi fakt divná, nejprve něco napíšeš, pak to popíráš, ještě jsi paranoidní s anonymem… mám ho, protože jsem zde psala, že jsem dítě alkoholika, bohužel už to zůstane zaškrtnuto, což si člověk neuvědomí a pošle pod ním i další příspěvky, to je celé. Takže nevím, kdo tady plevelí a chybně dedukuje atd…
@Anonymní píše: Více
Ale prd, napsala jsem jen „Jani?“. A pak že se to nabízí, to je celé. Nikde nepíšu o přesvědčení že to Jana je, ty paranojo. Ne opravdu nemohu tušit kdo je za anonymem. Divný co? Ne, fakt nejsem tak zapálená abych po x dnech zkoumala druhy kytek a na co přesně jsem a jak na které stránce už odpovídala. Tak moc emiminem nežiju.
Ano, dedukuješ z ničeho. Není ani předběžné opatření soudu, ale ty máš jasno v tom, že soud děti určitě svěří do střídavé péče. Každá situace je jiná, specifická, rozhoduje soud, ne my tady. Vůbec jsem nepochopila, proč jsi mi sem hodila odkaz na Viktorku. Nelze na jejím případě tuto problematiku jednoduše zevšeobecnit, nehledě na to, že o spravedlivých rozsudcích si toho asi moc v médiích nepočteš…
Když to musí být, ano, zkušenost s tím mám velmi osobní, rozebírat jsem jí tady nechtěla a nebudu. Každopádně okrajově, ani v případě, že se otec neopíjel do němoty, nebyl agresivní, nikde se neválel, chodil normálně do práce, střidavou péči soudem nedostal. Pravidelný kontakt umožněn byl, nicméně dítě v 6 letech jaksi svět alkoholika nechápe. To byla ta poznamka na „přijde o děti“ nebo jak jsem to psala. I když měl pravidelný kontakt, dítě prostě nechtělo, takže o něj „přišel“ bez ohledu na nařízený styk. Teprve pak nastala nějaká sebereflexe a léčba…v zásadě nic jiného, než co jsem tady už stručně psala…
Stačí? Nebo tady hodláme dál v osobní rovině pálit invektivy?