Dárce spermatu otec partnerky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Alriga
5.6.21 09:03

Výroba děti lidského rodu se nám kosmickou rychlostí mění na plemenitbu užitkových zvířat. Jen tak dál, soudruzi šlechtitelé.

• Citovat
  • Upravit
56505
5.6.21 09:05

Toto už je moc. 8o Buď troll nebo blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
5.6.21 09:06
@Modrásek modrý píše:
Mně to nepřijde skvělý nápad právě z hlediska genetiky (viz geneticka rizika deti z pribuzenskych vztahu)

Otec oplodní partnerku své dcery, ne svou dceru… :roll:

• Citovat
  • Upravit
6119
5.6.21 09:10

Do toho bych nešla absolutně nikdy. Není to super nápad, je to pěkně cáklý nápad. Jak bude vaše dítě říkat svému táto-dědečkovi? Jak svojí mámo-sestře? Jak mu toto vůbec někdy vysvětlíte, až se zeptá na otce, jakože se přirozeně zeptá? Uvědomujete si, že to dítě bude vyrůstat dědovi před očima, on se bude tvářit jako jeho děda, ale bude žít s vědomím, že je vlastně jeho otec? Myslíte, že se to dá ustát v roli dědečka? Že tvojí partnerce bude to dítě říkat „mami“ a ona přitom bude jeho sestrou? Myslíte, že se to dá ustát v roli matky? Až bude nějaký běžný výchovný rozkol mezi generacemi, jak už to tak bývá, jak budete řešit, až dědeček bude argumentovat z pozice otce, jakože k tomu někdy v životě určitě dojde?

To všechno kvůli nějakým „genům“. Ne, fakt ne. Troufám si říct, že tohle je naprosto jistá cesta k rozpadu rodinných vztahů - vašeho s partnerkou, jejího s rodiči, jejích rodičů mezi sebou. Jak vás tahle kravina vůbec mohla napadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
5.6.21 09:15

@Modrásek modrý otec partnerky neni moje nic, zadny pribuzny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
5.6.21 09:16

Nejsem tvůj otec, jsem tvůj syn. Cimrman by měl radost.

• Citovat
  • Upravit
7257
5.6.21 09:19
@Modrásek modrý píše:
Mně to nepřijde skvělý nápad právě z hlediska genetiky (viz geneticka rizika deti z pribuzenskych vztahu)

Ty jsi si to asi moc nepřečetla že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
5.6.21 09:20

V případě úmrtí otce-dědečka by to ovšem vyšlo najevo před celou rodinou. Dovedete si to představit?
A platil by vůbec alimenty?
Na druhou stranu, dítě by možná brzy dostávalo sirotčí důchod. Takto to dělají cikáni. Uvedou jako otce nepravdivé nějakého starého muže a dítě má pak nárok na sirotčí důchod.

• Citovat
  • Upravit
Alriga
5.6.21 09:21
@jannina1 píše:
Ty jsi si to asi moc nepřečetla že?

Ani se jí nedivím. Je to k zblití. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
14638
5.6.21 09:45

Nene :mrgreen: Už jen ta představa, že si do sebe zavádím tchánovo sperma, pane bože :D Tady je kelímek, díky táto :D Nehledě na ten biopropletenec, co tím vznikne… Fakt ne, hledejte jiné řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.6.21 09:55
@Rumenka2 píše:
Ahoj, prosím mate někdo zkušenosti? Rady bychom s partnerkou dítě a již jsme 3× neúspěšně inseminovali na klinice. Teď partnerku napadla “skvělá věc” - oplodnit mě spermatem jejího otce, aby mělo dítě i její geny. Zprvu jsme to takto doma samy chtěli udělat ale na internetu nebyl vhodný dárce. Z rozumového hlediska mě to přijde super ale jistým způsobem mám i strach, jak by to do budoucna ovlivnilo naše vztahy, nás tří. Její tak je super, je s nim sranda.. prosím prošel jste někdo touto formou inseminace? Jaké to je nyní po narození dítěte atd..? Děkuji za reakce.

Jestli chce tvá partnerka (pokud budeš těhotná ty), vychovavat dítě a zároveň sourozence… :roll: Varianta oplodnění vlastní dcery vás, doufám, nenapadla už vůbec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
5.6.21 10:06

Vždyť ji/je nikdo nenutí psát otce do rodného listu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
5.6.21 11:16

Nemyslím si že je to dobrý nápad. 8o

• Citovat
  • Upravit
8523
5.6.21 11:22

Je to úchylný. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
5.6.21 11:24
@bublinek píše:
Vždyť ji/je nikdo nenutí psát otce do rodného listu.

A co to dítě chudák?
Fakt už jdete do hajzlu, inovatori a sociální inženýři! Napadlo vás někdy myslet taky na ty děti a jejich děti?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex