Dávali jste před 2. rokem tchyni?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
29.5.20 08:39
@Anonymní píše: @unuděn @vodolejka to jsem neřekla, prostě jen každá to má jinak, já jsem doma, takže se synovi můžu věnovat, takže víkend, týden co měsíc volná nepotřebuji.

Tak tady ale nikdo nepsal o tom, že by dával babičce na měsíc dítě běžně hlídat, zvlášť ne, pokud je doma :nevim: Nechápu, proč to otáčíš proti nám a fakt jen přidáváš větší a větší drby na tu hromadu. Tak si prostě přiznej, že tchýni ráda nemáš, nejlíp to řekni i manželovi a jí a budeš mít klid :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.20 08:40

@stinga já jsem řekla, ať si hrají doma a důvěřovala jsem ji a když jsme přijeli, tak se mi chlubila, jak byli v novém oblečení venku.

• Citovat
  • Upravit
53190
29.5.20 08:41

Mimochodem, pokud by moje maminka nebo tchýně prodělala encefalitidu a měla jakékoli následné komplikace, první co jim nabídnu, je pomoc. Zvlášť, pokud žije sama (to jsi vůbec nezmínila, zda má manžela?)-tam bych i uvažovala o přistěhování k nám nebo minimálně častějším ježdění za ní, abych jí pomohla. Rozhodně bych jí neotitulovala nálepkou „blázen“ a zákazem styku s dětmi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.5.20 08:42
@Anonymní píše:
@stinga já jsem řekla, ať si hrají doma a důvěřovala jsem ji a když jsme přijeli, tak se mi chlubila, jak byli v novém oblečení venku.

Tak se chtěla s vnoučkem pochlubit, to vážně nepochopíš? Zvlášť, když ho vídá tak málo. Na tom nákupu jste asi nebyli 6 hodin, aby ti dítě stihlo onemocnět a pokud ano, no- vaše blbost :nevim: Povíš nám, co mu tedy dala na sebe? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.20 08:43

@unuděná člověk který Vás jen kritizuje a pomlouva, měla by jste takového člověka ráda? Jinak partner s ní vztah nemá dobrý, takže jemu nic říkat nemusím. Před synem nic špatného neříkáme, i když on z toho rozum nemá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.20 08:43

@unuděná ok, ona je světec dle Vás, beru to.

• Citovat
  • Upravit
21091
29.5.20 08:44
@warita píše:
tohle je tak zavazna informace, ze to cloveka zarazi, proc si to nerekla uz v uvodnim prispevku?Tam nepadlo ani slovo o tom, ze babicka ma psychicke problemy a stara se o tveho syna timto stylem. Az cloveka napadaji myslenky, zda to nebylo vymysleno po tom, co se uvodni prispevek nesetkal s pochopenim.

ASi tak. Najednou je z tchýně psychopat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
29.5.20 08:44

Davala sem staršího syna od pul roku, jak moji mamce, tak k druhe babi. Mladsi ma rok, jeste nebyl, ale klodne bych dala kdyby byla prilezitost, jenze ten je mamanek a s nikym jinym nez s rodiči být nechce :lol: jinak sem zvyklá a beru to jako normální, že babičky děti rozmazluji a maji u nich jiný režim než doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.20 08:46

@unuděná Nežije sama, má kolem sebe velkou rodinu. Pomoc jsme nabídli, ale odmítla. Chtěli jsme, aby jela i na nějaký pobyt atd… Aby si odpočinula, chtěla jsem ji zaplatit jógu atd… Vše odmítla. Chce jen mého syna a to hodně často a ten tlak začíná být nepříjemný.

• Citovat
  • Upravit
53190
29.5.20 08:47
@Anonymní píše:
@unuděná ok, ona je světec dle Vás, beru to.

Nic takového jsem neřekla, jen myslím, že tu trollíš a zbytečně rozdmýcháváš diskuzi. Zvlášť proto, že neodpovídáš na konkrétní dotazy a jen házíš další a další špínu :*

@Anonymní píše:
@unuděná člověk který Vás jen kritizuje a pomlouva, měla by jste takového člověka ráda? Jinak partner s ní vztah nemá dobrý, takže jemu nic říkat nemusím. Před synem nic špatného neříkáme, i když on z toho rozum nemá.

Kdyby to byla má tchýně a chtěla bych mít pro své dítě babičku, pak ano, snažila bych se s ní vycházet. Ono totiž na tyhle lidi nejvíc platí usadit je vstřícností, úsměvem a pochvalou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2778
29.5.20 08:47
@Anonymní píše:
Já vím, asi pro někoho trochu blby dotaz, ale jak jste to měli? Mám bohužel tchyni, která je v poslední době fakt nesnesitelná a já byla upřímně ráda, že jsme se neviděli kvůli té Covid krizi. Pořád tlačí na to, aby tam syn byl, i když mu nejsou ani dva roky a je to mamanek a velmi živá bytost. Navíc tchýně ani nerespektuje můj nastavený režim, jídlo atd… Jede si dle svého a nebere ohledy. Navic všude rozhlašuje, jak ji bereme vnouče, co jsme zač. Jsme z nešťastní a upřímně se bojíte, že klukovi bude plést hlavu, až bude starší. Jen, aby tam byl stále.

Tak když nechcete, tak nedávejte, vy máte hlavní slovo a na pomluvy se vykašlete.
Moje tchýně o takto malé děti moc nestála, bála se, že budou chtít maminku, tak vždy jen na chvilku v nejnutnějších případech. Naši ale hlídali bez problémů od 1 roku, ale taky jen přes den, na noc ne, já kojila dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.5.20 08:48
@Anonymní píše:
@unuděná Nežije sama, má kolem sebe velkou rodinu. Pomoc jsme nabídli, ale odmítla. Chtěli jsme, aby jela i na nějaký pobyt atd… Aby si odpočinula, chtěla jsem ji zaplatit jógu atd… Vše odmítla. Chce jen mého syna a to hodně často a ten tlak začíná být nepříjemný.

Pak vám ale nezbyde nic jiného, než jí na férovku říct, že se jí bojíte dítě svěřovat z toho a toho důvodu a proto tedy bude zatím návštěva vždy pod dozorem :nevim: Jen si dejte pozor, aby si třeba nezažádala u soudu o nějaký určený styk, i to se totiž může stát :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.20 08:49

@P4ja neřekla jsem, že je psychopat!

• Citovat
  • Upravit
lucenka
29.5.20 08:50
@Anonymní píše:
@lucenka nenabalovat jako cibuli? V mrazu být v jarním oblečení není normální.

no vidíš, já třeba v jarním oblečení chodím i v mrazu ;) A kluk taky na sobě nesnesl moc teplého oblečení. A hlavně bych řekla, že v tomhle věku už zvládne dát dostatečně najevo, že je mu zima, tkaže by s ním asi moc dlouho venku nevydržela.

• Citovat
  • Upravit
21091
29.5.20 08:50
@Anonymní píše: @unuděn @vodolejka to jsem neřekla, prostě jen každá to má jinak, já jsem doma, takže se synovi můžu věnovat, takže víkend, týden co měsíc volná nepotřebuji.

Takže vlastně jen potřebuješ munici pro to, abys jí ho nemusela dát. Protože jseš na synovi závislá. Ale on taky potřebuje jiné lidi než mámu.

Já taky volno nepotřebuju, ale jsem ráda, že má malá jiné prostředí a podněty a jsem šťastná, že si jí babička s dědou rádi berou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová