Dcera (15) odmítá chodit do tanečních

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
3.5.17 19:02

Ty jo, ale víte, co je na téhle diskuzi děsivé? Jak se tu hromadně píše nefetuje…a je to úspěch, hrozná doba, co za nástrahy na ty děti číhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
3.5.17 19:19
@terinka4444 píše:
Ty jo, ale víte, co je na téhle diskuzi děsivé? Jak se tu hromadně píše nefetuje…a je to úspěch, hrozná doba, co za nástrahy na ty děti číhá

Je, můžu ti říct, pokud šlo o syna, bála jsem se aby do něčeho nespadl. Měl zvláštní kamarády, nějak tíhl k těm problémovým a byl hodně ovlivnitelný, přece nebude za blbce. Dokonce ta partička pak někde kradla a vyslýchali i jeho. Naštěstí v tu dobu byl už doma(po nocích jsem ho flákat nenechala),ale výslech na policajtech ho dostatečně vyléčil. S partou se přestal stýkat a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
3.5.17 19:37

Ja se poprvy opila krabicovym vinem v 7.tride a travu jsem kourila v 8. to stejny cigara a nijak me to nepoznamenalo :think: vyrostla jsem z toho a taky jsme meli bandu,,fetek" :think: nekteri huli travu doted a patky travi v hospode, nekteri maj rodiny. to je kus od kusu. clovek co fetoval, nemusi byt automaticky dutej mozek a spatnej clovek boha lidi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
3.5.17 19:40

@arada taky jsem byla nekolikrat na vyslechu :nevim: lidi vy fakt nadelate to neni mozny. :lol: nikdo neni dokonalej a svadet to na partu, ktera to vase hodny dite ovlivnuje a taha do sracek.??? :mrgreen: to je tezky lhani si do kapsy. decka to delaj pze to chtej zkusit.tecka.to v prvni rade, aby byly cool.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.5.17 19:45
@Bůča píše:
@arada taky jsem byla nekolikrat na vyslechu :nevim: lidi vy fakt nadelate to neni mozny. :lol: nikdo neni dokonalej a svadet to na partu, ktera to vase hodny dite ovlivnuje a taha do sracek.??? :mrgreen: to je tezky lhani si do kapsy. decka to delaj pze to chtej zkusit.tecka.to v prvni rade, aby byly cool.

no my to nedělali, ano moji vrstevníci a spolužáci :think: možná pak na vejšce, ale děti na základce nebo na gymplu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
3.5.17 19:52

Nenutila bych jí, proč taky..stejně kdyby tam chodila z donucení, tak by to k ničemu nebylo. Když se pak bude chtít naučit tanči sama od sebe, tak si zaplatí prostě taneční jindy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
3.5.17 19:55

@Bůča Ne každý dátě to chce zkusit a ne každý se k tomu dostane.Tedy aspoň ne v době, kdy syn dospíval. U nás to fakt bylo o partě. Jednoduše chce puboš zapadnout a dělá i to, co by ho samotnýho nikdy nenapadlo. Já se opila do mrtva v devítce a to jen proto, abych před partou(klukama) nebyla za slušnou(myšleno blbou)husu.By ses divila, co s člověkem dokáží udělat rádoby kamarádi. Měla jsem tenkrát o rok starší kamošku, motalo se kolem ní dost kluků, jednoduše jsem se chtěla vyrovnat. Jasně, že mi po čase došlo, že to nebyl ten správný směr jak zaujmout, ale v tu dobu mi to nedocházelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
3.5.17 20:00
@terinka4444 píše:
no my to nedělali, ano moji vrstevníci a spolužáci :think: možná pak na vejšce, ale děti na základce nebo na gymplu? :nevim:

Synovi bylo 16 s partou se dal dohromady o prázdninách, když byl u otce, nechal ho lítat po nacích a byl s tou partou viděn. Naštěstí u něj byl jen týden a ten průšvih se stal až už byl zase doma. Kamarádíčci ho chtěli stáhnout sebou, takže pochopil jací to jsou kamoši. Dcera byla až nezdravý slušňák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11226
3.5.17 20:02
@Bůča píše:
Ja se poprvy opila krabicovym vinem v 7.tride a travu jsem kourila v 8. to stejny cigara a nijak me to nepoznamenalo :think: vyrostla jsem z toho a taky jsme meli bandu,,fetek" :think: nekteri huli travu doted a patky travi v hospode, nekteri maj rodiny. to je kus od kusu. clovek co fetoval, nemusi byt automaticky dutej mozek a spatnej clovek boha lidi :nevim:

Tak já jsem třeba v 7. ani 8. třídě netušila, co je tráva (kromě normální trávy, co roste na zahradě:-)), cigaretu jsem do ruky nevzala, bandu jsme měli, ale fetky jsme fakt nebyli, protože jsme ani netušili, co fetka je, jediné, čeho jsme se dopouštěli na střední, byla sem tam zaškola (u mě s výčitkami:-)), sem tam alkohol na školním výletě, poprvé opilá v 17, atd. U výslechu jsem nebyla nikdy, to by mě hanba fackovala i v pubertě, asi jiný standard. Mě tohle teda normální nepřijde. Ale moje dětství a dospívání bylo za hluboké totality a pár let poté, bez internetu a dalších možností, jak získat informace. Já si pamatuju, jak mi v nějakých 15 letech taťka zakázal dívat se na film s Dustinem Hoffmanem Tootsie. Proti tomu, co běží v televizi dnes, to byla pohádečka pro batolátka:-))).

Každopádně mi nepřijde ale ani normální diktovat 15leté dceři, jak se má oblékat a česat a co dělat ve volném čase (mě by moc zajímalo, co za aktivity zakladatelka určila jako povinné pro dceru). Lze maximálně od malička vést k nějakým hodnotám a doufat, že se to vyplatí:-). Zvýšená pozornost, co dítě dělá a koná ano, ale být tam jako rádce a podpora, pěstovat nějaké názory, diskutovat a hlavně vytvářet takový vztah, aby dítě nemělo problém se rodičům svěřit v případě, že něco není v pořádku, něco provedlo, má problém atd atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
3.5.17 20:14
@terinka4444 píše:
no my to nedělali, ano moji vrstevníci a spolužáci :think: možná pak na vejšce, ale děti na základce nebo na gymplu? :nevim:

no fakt. ja teda byla ta zlobivejsi cast tridy v tomhle, ale spoluzacky zas na zabavach roztahovaly nohy a klidne i vice klukum. v tomhle jsem zas nejela ja.ale taky je pravda, ze prave parta kamosu byla z gymplu a povazovali se za neco vic. ti postupem casu zacli valit pervitin, jen aby to pry zkusili a vedeli co to je byt sjetej perim. jakmile zacli s chemickyma drogama, ja brala nohy na ramena.to bylo v 9.tride. taky jsem se nezucastnovala mega kaleb s tvrdym chlastem a hrani flasky. prave ti z gymplu byli prasata a totalne opily holky si nataceli u oralu :nevim: ke kterymu je donutili pri ty flasce. no donutili..? :mrgreen: spis byly tak na mol, ze jim to bylo fuk.jako je to hrozny. souhlas. a jak rikam, byli to prave ti premianti z vyberovyho gymplu.ze zakladky nevim o nikom kdo v ty dobe jel v chemickych drogach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
3.5.17 20:26
@Svistice píše:
Ty být mojí matkou, tak tě pošlu do řiti při první možné příležitosti. A to jsme měla pubertu velmi mírnou. Kdo sije vítr, sklízí bouři.
Možná jsi si měla místo dítěte pořídit čokla.
:potlesk: :potlesk: :palec: :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.5.17 20:52

@Bůča já to právě vůbec neznám, ani mé okolí, ani jsme jako v patnácti nesouložili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
3.5.17 21:06
@mado píše:
V 15letech se do tanecnich nechodi. Patnact maji decka v devitce, max v prvaku. Tanecni na gymnaziich jsou ve druhaku a navic zacinaji na podzim. Takze nyni resit nejake tanecni je predcasne nebo trollove.

my měli taneční i v devítce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
3.5.17 21:55

To bude troll…

Velmi mi to připomíná diskuzi z loňska nebo předloňska… tam byla taky podobně despotická matka, co vybírala dceři oblečení, hudbu a hlavně knihy - o ty tam šlo primárně… dcera četla něco co ona nechtěla nebo tak… ale už si nepamatuju na nick.

EDIT: Našla jsem to, byla to tahle diskuze https://www.emimino.cz/…erou-232118/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
4.5.17 08:43
@Ellusa píše:
Překvapivě :mrgreen: to je Lenye/Jajsem, další z její X registrací, už by měla mít zablokovaný i tento účet…

Aaaaaa, takže zase ona :mrgreen: To je už takový místní troll :mrgreen: Už ta její předchozí diskuze s imaginárním kamarádem jejího syna, kterou zmiňovala @pikola, je výživná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí