Dcera chodí s našim kamarádem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4523
24.1.19 12:05

Dceři bych řekla, že ji nechci mluvit so toho, s kým je a není, že jsem ráda, že je šťastná. Ale ať si uvědomí, co ten věkový rozdíl bude odnášet do budoucna.
Kamarádům bych řekla, ať si hledí svého, evidentně to nejsou kamarádi. V naší partě ss taky občas vyskytne zvláštní přítelkyně nebo přítel někoho, ale nikdy bychom si nedovolili jim do toho kecat. Můžeme říct svůj názor a tím to konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
24.1.19 12:05
@Anonymní píše:
Tak jelikož jsou to naši blízcí kamarádi tak ano, záleží mi na tom co si myslí a jak se cítí. Chápu kamarádovu ex, protože si pořád myslela, že se k sobě nakonec stejně vrátí a tohle ji prostě dostalo. Tím pádem ji všichni litujou a chtějí abysme ho dceři rozmluvili. Ale já ji do toho přece nemůžu a ani nechci mluvit :(

No prosím… odpověděla sis sama :kytka:

Buď v klidu, tohle je teď asi jen čerstvá bublina. Ona časem splaskne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
24.1.19 12:06
@Anonymní píše:
Tak jelikož jsou to naši blízcí kamarádi tak ano, záleží mi na tom co si myslí a jak se cítí. Chápu kamarádovu ex, protože si pořád myslela, že se k sobě nakonec stejně vrátí a tohle ji prostě dostalo. Tím pádem ji všichni litujou a chtějí abysme ho dceři rozmluvili. Ale já ji do toho přece nemůžu a ani nechci mluvit :(

chápu, není to jednoduchý, ale co od vás očekávají, že dceři zakážete se s ním stýkat, je dospělá, nenechte se do toho natlačit, aby vám ještě neutekla a nztratila k vám důvěru, chlap je dospělý. jako je jí 18, nemůžou házet zodpovědnost na vás..musí se to uklidnit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.1.19 12:06

Musím přiznat, že já bych to jako máma hodně těžko vydýchávala. Jsi vážně dobrá (i manžel samozřejmě), že k tomu přistupuješ se stoickým klidem :palec: Na ostatní se vykašli, myslím, že uzemňovací věta „jsou to oba dospělí lidé, můžou si dělat co chtějí“ musí umlčet každého. Nicméně řeč bych hodila s dcerou každopádně. Už jen to, že má muže, co je ve skoro 50ti svobodný, je známkou toho, že asi nebude úplně ideál pro vztah. Pokud je naopak třeba rozvedený a má děti, pak věřím, že to tvou dceru brzy omrzí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.19 12:07
@astoret píše:
nic, nechala bych to, neomlovala to, nevyjasnovala, oni i budou stejně myslet svoje, zvlášt ex, holka je plnoletí, když na ni budete tlačit, taky může prásknout dveřmi a odstěhovat se k němu, jen bych apelovala na to, aby se nezbláznila a věnovala se škole jako doposud, co manžel na to, že jeho kamarád chodí s jeho dcerou, máte v něho důveru, je zodpovědný?

Tak když jsme měli podezření tak nás to celkem zaskočilo, ale je to skvělej, slušnej chlap. V něm důvěru máme, v nějakým pubertakovi bysme ji měli asi těžko :nevim:

• Citovat
  • Upravit
53190
24.1.19 12:09
@Anonymní píše:
Tak když jsme měli podezření tak nás to celkem zaskočilo, ale je to skvělej, slušnej chlap. V něm důvěru máme, v nějakým pubertakovi bysme ji měli asi těžko :nevim:

No vidíš, tak ono to nakonec nebude tak zlé. Slušnej zodpovědnej chlap osmnáctku pravděpodobně omrzí, než sleze sníh :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
24.1.19 12:10
@Anonymní píše:
Tak když jsme měli podezření tak nás to celkem zaskočilo, ale je to skvělej, slušnej chlap. V něm důvěru máme, v nějakým pubertakovi bysme ji měli asi těžko :nevim:

tak vidíš, řekla bych kamarádum, že jsi s dcerou mluvila a ona, že si za vztahem stojí a víc dělat nemůžeš a nazdar. pokud jsou to kamarádi, ustojí to, tak je to peo ně asi trochu šok, je to nestandartní, ale já chápu co ji na něm imponuje, taky jsme byla na starší..ale taky je fakt, že třeba časem zjistí, že s ní nedrží tempo, že se chce bavit, užívat mládí, že je na ni starý nebo to zjistí on nebo jim to taky klapne, taky se může stát, každopádně to už je na nich..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
24.1.19 12:12
@Anonymní píše:

a má on děti? mluvili jste o tom s nim, co on od vztahu očekává, já bych si s ním promluvila, že by bylo fer, aby ji nechal prostor a moc to neuspěchali, aby za rok nepřišla s tím, že chci mimino a svatbu, je mladá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
24.1.19 12:14
@Anonymní píše:
Kdybychom ho neznali tak bychom strach měli, ale vím, že je to slušnej chlap a nic ji nehrozí.

Slušný být muže, ale věk neobelsti. S dcerou bych si promluvila, v klidu bez vycitek(což dle tvého příspěvku jinak ani nebude), co od toho vztahu očekává. Protože pokud spolu plánují i budoucnost, ten jeho věk je s velkou pravděpodobnosti dozene.
Známým bych řekla, ze jsou to dospěli lidi a hucet do ni nemůžeš. Tím by jsi ji od sebe akorát odehnala a nabourala vás zřejmě dobrý vztah, když se ti svěřila. Nicméně já bych opravdu byla jak na trni. Mám taky dceru, nevycitala bych, jen ji vysvětlila možné důsledky tohoto vekoveho rozdílu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
24.1.19 12:14
@Anonymní píše:

Vidíš, neřešila bych to. Kamarádů bych řekla, že je to jejich věc a plést se do nich nebudete. A nebo jim řekla, že jsem s dcerou mluvila, ale je to na nich.

Každopádně klobouk dolů, že to tak s manželem berete, a hlavně, že do toho dceři nemluvíte a nezakazujete. To je cennější než nějaké poznámky kamarádů. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
24.1.19 12:15

Prej rozmluvte jí to. Bych chtěla vidět ty radily, jak oni by si v osmnácti nechali od rodičů cokoli rozmluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
24.1.19 12:17

@katulka.k A já bych snad ani nevysvětlovala. Proč? Aby potommohla říct, já jsem ti to říkala? Každý si to musí zažít sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.19 12:23
@unuděná píše:
No vidíš, tak ono to nakonec nebude tak zlé. Slušnej zodpovědnej chlap osmnáctku pravděpodobně omrzí, než sleze sníh :mrgreen: :mrgreen:

To já si úplně nemyslím. Jsou spolu půl roku a dcera není úplně nějaká divoká puberťačka :) Do klubu s kamarádama skoro nechodí, to ji musím i přemlouvat aby si taky užívala. Ji to moc nebere,jo když má někdo narozeniny tak jde, ale jinak na tohle moc není. Ona je nejradši s psiskem v lese, ráda sportuje což on taky. Jezdí spolu na výlety. Ono jim to fakt dost klape, dcera měla už jednoho kluka ve svým věku a s tím byla nešťastná. Prej si s ním neměla o čem povídat a neměli co společně dělat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2248
24.1.19 12:30
@Anonymní píše:

A kamarádově exmanželce je 15, že si dělá falešné naděje?
Přátelům (jedno jak jsou blízcí) bych důrazně sdělila, že dcera i kamarád jsou plnoletí a nějaké rozmlouvání je vyloženě kontraproduktivní. A pokud jsou to opravdu blízcí přátelé, vytáhnou hlavy z pozadí, začnou se chovat jako dospělí a přestanou kecat do věcí, do kterých jim absolutně nic není.
To si myslí, že donutí kamaráda, aby se vrátil k exmanželce, kterou nechce jen proto, že jim je té chudinky maličké nesvéprávné líto?

Stůjte za svou dcerou, je to vaše rodina, narozdíl od okolních kibiců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
24.1.19 12:31
@Anonymní píše:
To já si úplně nemyslím. Jsou spolu půl roku a dcera není úplně nějaká divoká puberťačka :) Do klubu s kamarádama skoro nechodí, to ji musím i přemlouvat aby si taky užívala. Ji to moc nebere,jo když má někdo narozeniny tak jde, ale jinak na tohle moc není. Ona je nejradši s psiskem v lese, ráda sportuje což on taky. Jezdí spolu na výlety. Ono jim to fakt dost klape, dcera měla už jednoho kluka ve svým věku a s tím byla nešťastná. Prej si s ním neměla o čem povídat a neměli co společně dělat :nevim:

Předtím si psala, že je rok rozvedený a teď píšeš, že jsou spolu 1,5 roku. Odpovědi na dotaz ohledně dětí se vyhýbáš. Kde je vlastně pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí