Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
To já si úplně nemyslím. Jsou spolu půl roku a dcera není úplně nějaká divoká puberťačkaDo klubu s kamarádama skoro nechodí, to ji musím i přemlouvat aby si taky užívala. Ji to moc nebere,jo když má někdo narozeniny tak jde, ale jinak na tohle moc není. Ona je nejradši s psiskem v lese, ráda sportuje což on taky. Jezdí spolu na výlety. Ono jim to fakt dost klape, dcera měla už jednoho kluka ve svým věku a s tím byla nešťastná. Prej si s ním neměla o čem povídat a neměli co společně dělat
Takže jediný váš problém je okolí, to jste vlastně úplně šťastní rodiče, ne?
Nauč se odpovídat nějak kulantně, například jak někdo radil, že jsi to s dcerou probírala, ale zakazovat jí nic nemůžeš, je dospělá. A veškeré debaty na toto téma raději utni v počátku.
@Sojkka píše:
Předtím si psala, že je rok rozvedený a teď píšeš, že jsou spolu 1,5 roku. Odpovědi na dotaz ohledně dětí se vyhýbáš. Kde je vlastně pravda?
Pise pul roku.
Proboha, co si 37 letý chlap může povídat s osmnáctkou? Jako kdyby mu bylo o deset míň, tak ještě budiš, ale tohle nemůže a nebude fungovat.
@katulka.k píše:
Trápí tě, že mate dusno mezi kamarády, co si o vás myslí, ale to, že tvá čerstvě dospěla dcera chodí s chlapem, který by mohl být jejím otcem ti přijde v pořádku?
stejně se časem rozejdou, ne třeba hned, ale za pět let to jejich dceru nakrásně může přejít a doma by bylo akorát dusno kvůli tomu, že by jí to rodiče zakazovali. Radši se do toho nemontovat, nechat to být a tenhle „nerovnocenný“ vztah prostě časem sám vyčpí (pokud jí tedy neudělá mimčo
)
A co ten syn? Má ho v péči matka a on si ho bere na víkendy a prázdniny? Zbytečně si dcera zkomplikuje život. A proč se vlastně rozváděli, co byl za důvod, když exmanželka doufala, že se k ní vrátí?
@marin píše:
A co ten syn? Má ho v péči matka a on si ho bere na víkendy a prázdniny? Zbytečně si dcera zkomplikuje život. A proč se vlastně rozváděli, co byl za důvod, když exmanželka doufala, že se k ní vrátí?
Podvedla ho. V péči ho má ona. Má ho většinou na víkendy, prázdniny, bydlí kousek od sebe takže prostě kdy se domluví a jak chce kluk.
Za me to berete spravne a s
Ostatni bych ignorovala..vlastni zkusenost stejně zadne rozmlouvani nepomohlo a jsme spolu pres desetiletí mame deti barak atd proste nekdy se to tak sejde..a neni to zadny stary deda
@Anonymní píše:
Psala jsem, že jsou spolu půl roku. Ještě jsem se na to teď dívalaMají spolu desetiletého kluka.
A důvod rozvodu?
Víš, ona je tady taky dynamika rozchodu dvou lidí, co spolu žili tak dlouho. Ta dynamika působí střídavě přitažlivými i odpudivými silami a ten, kdo vztah opouští, zakusí přitažlivé síly vztahu třeba rok dva po rozchodu.
A jaká je tvoje dcera v roli nevlastní matky?
U nas v rodine čerstvé jsi dcera pribuzneho poridila dite s jeho nejkamaradem…ale ji je necelych 18 a jemu bude 50…tam uz to vidim jinak ale stejne nemuzou nic delat hold se s tim smirit
Už to vidím, jak si dva dospělí lidé nechají rozmluvit vztah. ![]()
Může se jim to nelíbit, můžou s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co můžou dělat. ![]()
@Martina84 funguje to uplne skvele pres 10let společné zajmy konicky nebyl problém naopak jeden cas to bylo horsi ze byly deti malé ted jsou partaci a muzem fungovat vsichni nevidim v tom zadny problem s mladsimi to nidky nefungovalo a dodneška mi nefunguje ani se s nimi nejak vic bavit
@botl píše:
A důvod rozvodu?Víš, ona je tady taky dynamika rozchodu dvou lidí, co spolu žili tak dlouho. Ta dynamika působí střídavě přitažlivými i odpudivými silami a ten, kdo vztah opouští, zakusí přitažlivé síly vztahu třeba rok dva po rozchodu.
A jaká je tvoje dcera v roli nevlastní matky?
Podvedla ho. Tak většinou spolu někam jedou, nebo mu s ním pomáhá když je u něj. Má ho ráda ![]()
Psala jsem, že jsou spolu půl roku. Ještě jsem se na to teď dívala
Mají spolu desetiletého kluka.