Dcera chodí s našim kamarádem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.1.19 12:33
@Sojkka píše:
Předtím si psala, že je rok rozvedený a teď píšeš, že jsou spolu 1,5 roku. Odpovědi na dotaz ohledně dětí se vyhýbáš. Kde je vlastně pravda?

Psala jsem, že jsou spolu půl roku. Ještě jsem se na to teď dívala :think: Mají spolu desetiletého kluka.

• Citovat
  • Upravit
2740
24.1.19 12:34

Omlouvám se, špatně jsem přečetla. Píšeš 0,5 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.1.19 12:43
@Anonymní píše:
To já si úplně nemyslím. Jsou spolu půl roku a dcera není úplně nějaká divoká puberťačka :) Do klubu s kamarádama skoro nechodí, to ji musím i přemlouvat aby si taky užívala. Ji to moc nebere,jo když má někdo narozeniny tak jde, ale jinak na tohle moc není. Ona je nejradši s psiskem v lese, ráda sportuje což on taky. Jezdí spolu na výlety. Ono jim to fakt dost klape, dcera měla už jednoho kluka ve svým věku a s tím byla nešťastná. Prej si s ním neměla o čem povídat a neměli co společně dělat :nevim:

Takže jediný váš problém je okolí, to jste vlastně úplně šťastní rodiče, ne? ;) Nauč se odpovídat nějak kulantně, například jak někdo radil, že jsi to s dcerou probírala, ale zakazovat jí nic nemůžeš, je dospělá. A veškeré debaty na toto téma raději utni v počátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
24.1.19 12:47
@Sojkka píše:
Předtím si psala, že je rok rozvedený a teď píšeš, že jsou spolu 1,5 roku. Odpovědi na dotaz ohledně dětí se vyhýbáš. Kde je vlastně pravda?

Pise pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
24.1.19 12:47

Proboha, co si 37 letý chlap může povídat s osmnáctkou? Jako kdyby mu bylo o deset míň, tak ještě budiš, ale tohle nemůže a nebude fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
24.1.19 12:59
@katulka.k píše:
Trápí tě, že mate dusno mezi kamarády, co si o vás myslí, ale to, že tvá čerstvě dospěla dcera chodí s chlapem, který by mohl být jejím otcem ti přijde v pořádku? 8o

stejně se časem rozejdou, ne třeba hned, ale za pět let to jejich dceru nakrásně může přejít a doma by bylo akorát dusno kvůli tomu, že by jí to rodiče zakazovali. Radši se do toho nemontovat, nechat to být a tenhle „nerovnocenný“ vztah prostě časem sám vyčpí (pokud jí tedy neudělá mimčo :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29868
24.1.19 13:05

A co ten syn? Má ho v péči matka a on si ho bere na víkendy a prázdniny? Zbytečně si dcera zkomplikuje život. A proč se vlastně rozváděli, co byl za důvod, když exmanželka doufala, že se k ní vrátí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.19 13:09
@marin píše:
A co ten syn? Má ho v péči matka a on si ho bere na víkendy a prázdniny? Zbytečně si dcera zkomplikuje život. A proč se vlastně rozváděli, co byl za důvod, když exmanželka doufala, že se k ní vrátí?

Podvedla ho. V péči ho má ona. Má ho většinou na víkendy, prázdniny, bydlí kousek od sebe takže prostě kdy se domluví a jak chce kluk.

• Citovat
  • Upravit
1044
24.1.19 13:12

Za me to berete spravne a s
Ostatni bych ignorovala..vlastni zkusenost stejně zadne rozmlouvani nepomohlo a jsme spolu pres desetiletí mame deti barak atd proste nekdy se to tak sejde..a neni to zadny stary deda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
24.1.19 13:12
@Anonymní píše:
Psala jsem, že jsou spolu půl roku. Ještě jsem se na to teď dívala :think: Mají spolu desetiletého kluka.

A důvod rozvodu?

Víš, ona je tady taky dynamika rozchodu dvou lidí, co spolu žili tak dlouho. Ta dynamika působí střídavě přitažlivými i odpudivými silami a ten, kdo vztah opouští, zakusí přitažlivé síly vztahu třeba rok dva po rozchodu.

A jaká je tvoje dcera v roli nevlastní matky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
24.1.19 13:15

U nas v rodine čerstvé jsi dcera pribuzneho poridila dite s jeho nejkamaradem…ale ji je necelych 18 a jemu bude 50…tam uz to vidim jinak ale stejne nemuzou nic delat hold se s tim smirit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
24.1.19 13:17

Už to vidím, jak si dva dospělí lidé nechají rozmluvit vztah. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
24.1.19 13:18

Může se jim to nelíbit, můžou s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co můžou dělat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
24.1.19 13:22

@Martina84 funguje to uplne skvele pres 10let společné zajmy konicky nebyl problém naopak jeden cas to bylo horsi ze byly deti malé ted jsou partaci a muzem fungovat vsichni nevidim v tom zadny problem s mladsimi to nidky nefungovalo a dodneška mi nefunguje ani se s nimi nejak vic bavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.19 13:28
@botl píše:
A důvod rozvodu?

Víš, ona je tady taky dynamika rozchodu dvou lidí, co spolu žili tak dlouho. Ta dynamika působí střídavě přitažlivými i odpudivými silami a ten, kdo vztah opouští, zakusí přitažlivé síly vztahu třeba rok dva po rozchodu.

A jaká je tvoje dcera v roli nevlastní matky?

Podvedla ho. Tak většinou spolu někam jedou, nebo mu s ním pomáhá když je u něj. Má ho ráda :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky