Deprese a samota

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Babišovka
19.11.14 08:38

To nemáš fakt nikoho komu bys chyběla?

• Citovat
  • Upravit
gk
570
19.11.14 08:50

Podzim je krutej na nálady. Mám dvě malé děti od sebe 2 roky a 5 měs. Malá je nyní nemocná a tak starší musí být také doma.
Taky mám depky. Ale léky neberu. Už jsem taky vyjela několikrát po manželovi. Ale jen kvůli nedostatku peněz, malé komunikaci mezi námi a i kvůli tomu, že nic nestíhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
19.11.14 08:58
@Anonymní píše:
@kve-tinka kez by to tak bylo. Fakt se snazim, chvili mam pocit, ze je dobre a pak me zacne palit na prsou, nejum nespim, jen bulim. Bohuzel nevim jak to vyresit. Mam problem, to ten, ze chci deti, muze, ne byt ta opustena, nemilovana, sama. Fakt si rikam, ze je lepsi to skoncit ted nez se trapit.

Normální stav po rozchodu, přejde to… musí, jak to bude trvat dlouho, bude záležet jen na Tobě. Každej máme něco, co nám dělá radost nebo můžem udělat radost někomu jinýmu… nemysli jen na sebe a svůj problém. Bude to dobrý…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.14 09:06

@Babišovka ale asi jo…ja nevim, vim, ze bych ublizila rodine a proto se drzim a zbytek ja nevim…slysim jak jsem uzasna a skvela ale co ja vim, kdo by si vzpomnel za rok… @Hanney byl to uz x tej vztah co mi nevysel a s timhle jsem chtela i rodinu! Mam strach, ze uz nikoho nepotkam, neni mi uz 20 :(…a zase bulim sakra!!! Navic on se vratil pak zas odesel, ted je ve fazi rozmysleni se…a ja nevidim zadnou budoucnost. Mam pocit, ze vse hezke je uz za mnou

• Citovat
  • Upravit
6870
19.11.14 09:24
@Anonymní píše:
@kve-tinka kez by to tak bylo. Fakt se snazim, chvili mam pocit, ze je dobre a pak me zacne palit na prsou, nejum nespim, jen bulim. Bohuzel nevim jak to vyresit. Mam problem, to ten, ze chci deti, muze, ne byt ta opustena, nemilovana, sama. Fakt si rikam, ze je lepsi to skoncit ted nez se trapit.

Bože nejsi ty moje nejlepší kámoška!!!
A jinak: ukončit? a proč? protože teď to není vončo? Vžyť by jsi přišla o to, co může přijít za rok, ale taky zítra!!
Val k doktorovi! A že má plno? No tak jiný a nebo zajít za obvoďákem, ten to může popohnat ;) :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
19.11.14 09:25
@Anonymní píše: .. @Hanney byl to uz x tej vztah co mi nevysel a s timhle jsem chtela i rodinu! Mam strach, ze uz nikoho nepotkam, neni mi uz 20 :(…a zase bulim sakra!!! Navic on se vratil pak zas odesel, ted je ve fazi rozmysleni se…a ja nevidim zadnou budoucnost. Mam pocit, ze vse hezke je uz za mnou

Ááá… tak to on tě dostal do takovýho stavu, on tě opustil… a ještě si to rozmýšlí, bídák. Tak si pamatuj, že když odešel poprvé, v tu chvíli všechno, co mezi vámi bylo zahodil, te´d si s tebou jen hraje, buď ráda, že si s ním rodinu nezaložila.
Nebyl to ten pravej, třeba na tebe ten pravej pořád čeká… nikdy nevíš, co tě potká za dalším rohem.

• Citovat
  • Upravit
4243
19.11.14 09:27
@Anonymní píše:
Ahoj,
uz si nevim rady. Zacalo to asi pred 3 lety, proste jsem prestala byt stastna ani nevim proc. Pak to chvilema bylo dobry a ted se to asi zase vraci. Je mi zle. Citim se sama a vse na me pada. Vim, ze jsou na tom lide hur, mam skvelou praci, kdy bydlet ale…opustil me pritel, citim se stara, nemilovana a minuly tyden mi gynekolozka doporucila otehotnet jinak budu mit pozdeji problemy. Pripadam si jak ve zlem snu, ze vse jde jinam nez chci ja. Zkousela jsem se objednat k pdychologovi, maji plno. A ja zacinam myslet na nejhorsi :(

Ahoj, a to je jediný psycholog na světě? Hele a co se seznámit s někým tady a zajít na kávu - nebo co někomu i zdarma hlídat děti, pomáhat starším lidem, či někde v útulku. Určitě nabudeš pocitu potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
19.11.14 09:49

Nebudu tě chlácholit, sama vím jak je život někdy na houby. Jediné co ti k tomu řeknu je jen to, že jediný kdo se bude trápit po tvém odchodu je tvoje rodina. Máma, táta, sourozenci a bude je to trápit už celý život. Tvoje rozhodnutí jim změní život, myslíš si že máš na to právo??? Už nikdy nic nebude co bylo, už by vždycky jen říkali to bylo předtím a potom. Já to zažila, vím o čem mluvím. Tak tě jen prosím, nemysli jen na sebe, ale i na svou rodinu. I když ti teď není nejlépe, nikdy nevíš co může přijít zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.14 10:00

@kve-tinka @Hanney on je sobec, mysli na sebe…jenze ja mam pocit, ze uz nikdo jiny neprijde. Mam strach, ze zustanu sama navzdy. Navic, kdyz mi doktorka rekne bylo by dobre uz otehotnet, ale s kym?? Do toho resim bydleni, kdyz jsem se zvedla on se znovu ozval, dal mi nadeji a opet odesel. A ja uz nemam silu se zase zvedat a zacinat znovu. Kazde rano, mesic, rok si rikam ted uz to bude lepsi a neni :( @Osmanka volala jsem vice lidem, vsude az za pul roku. Mam pejska, co mi pomaha, kamaradky i napadniky. Ale pred usnutim jsem stejne sama! @Riky69 ja vim…proto se snazim, protoze vim ze by to bolelo je…uz tak jim dost ublizuju

Diky, ze ty moje kecy vubec ctete :(

• Citovat
  • Upravit
4982
19.11.14 10:06
@Anonymní píše:
@kve-tinka @Hanney on je sobec, mysli na sebe…jenze ja mam pocit, ze uz nikdo jiny neprijde. Mam strach, ze zustanu sama navzdy. Navic, kdyz mi doktorka rekne bylo by dobre uz otehotnet, ale s kym?? Do toho resim bydleni, kdyz jsem se zvedla on se znovu ozval, dal mi nadeji a opet odesel. A ja uz nemam silu se zase zvedat a zacinat znovu. Kazde rano, mesic, rok si rikam ted uz to bude lepsi a neni :( @Osmanka volala jsem vice lidem, vsude az za pul roku. Mam pejska, co mi pomaha, kamaradky i napadniky. Ale pred usnutim jsem stejne sama! @Riky69 ja vim…proto se snazim, protoze vim ze by to bolelo je…uz tak jim dost ublizujuDiky, ze ty moje kecy vubec ctete :(

Vždycky když mi bylo takhle nejhůř, tak jsem si pořád dokola říkala větu, kterou mi kdysi řekla jedna doktorka.Život toho na tebe naloží tolik kolik uneseš. Zvládneš to, každý má toho nákladu trápení víc, nebo míň, ale každý tak akorát. To dáš holka, protože prostě musíš a pak se začne vše otáčet a za rok budeš mít třeba miminko a sama si budeš říkat jak jsi vůbec takhle mohla myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.14 11:39

@Riky69 DEKUJU!!! vis, taky si rikam, ze Buh/osud/vesmir vi co dela a vse se deje z nejakeho duvodu, ale vydrzet. Vzdy kouknu do kalendare a rikam si za mesic touhle dobou uz bude dobre…a neni. Je to v soucasnosti muj nejvetsi sen, milujici partner, miminko…a kdyz tohle neni, pro co budovat to ostatni :(

• Citovat
  • Upravit
21904
19.11.14 11:40
@Anonymní píše:
@Riky69 DEKUJU!!! vis, taky si rikam, ze Buh/osud/vesmir vi co dela a vse se deje z nejakeho duvodu, ale vydrzet. Vzdy kouknu do kalendare a rikam si za mesic touhle dobou uz bude dobre…a neni. Je to v soucasnosti muj nejvetsi sen, milujici partner, miminko…a kdyz tohle neni, pro co budovat to ostatni :(

Pro SEBE!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
19.11.14 11:55

@Eemii :hug: :hug: :hug: přesně pro sebe, proto aby člověk měl nejdřív rád ze srdce sám sebe, pak přijde všechno ostatní :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21904
19.11.14 11:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.14 13:00

@Riky69 @Eemii ja se moc rada nemam…ublizuju si…a vzdy vidim chybu u sebe. Treba i ted, si rikam, ze kdybych byla hezci, lepsi nevim co, byl by se mnou. Ja nechci prozit zivot bez deti. Uz jsem si uzila dost. Chci nekomu patrit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky