Deprese kvůli postavě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.12.23 09:24
@Ernais píše:
Ja myslim, ze ty prsa zbytecne prozivas. Ja mivala krasny plny trojky k hubeny postave. Pak jsem se zamilovala do behu a prsa sly do kopru. Pak tehotenstvi, 2 roky kojeni a k tomu spoousta behani, tak hadej, jak asi moje prsa vypadaji ted :lol: kdysi jsem tvrdila, ze si po diteti rozhodne necham udelat nova prsa, protoze s vykojenyma kozama zit nedokazu. Zpetne vidim, jak jsem sama se sebou nebyla srovnana a ty prsa byly jen spicka ledovce, diky diteti jsem ale v tomto smeru na sobe hodne zamakala a ted nad nejakou plastikou absolutne neuvazuju. Jako nerikam kdysi ty krasny trojky mely neco do sebe, ale nebudu riskovat sve zdravi, kvuli vzhledu a bohuzel implantaty prinasi zdravotni komplikace casto. Snazim se na to koukat pozitivne, aspon jako bezkyne nemusim resit zadny extra podpurny podprsenky a nic mi pri behu neprekazi :mrgreen:

Já totiž vidím jedinou svou hodnotu ve vzhledu a v tom, že jsem dobrá máma. Jsem si toho plně vědoma už delší dobu, je to dané i tím, že jsem se díky prostředí, ve kterém jsem vyrůstala, musela hned po maturitě odstěhovat a jít do práce, na vysokou jsem nikdy nemyslela a v tomhle životním bodě už ani myslet nechci, jelikož jsem měla to štěstí a našla si dobrou práci v bankovnictví, ke které nic takoveho potřeba není. Proto se hodně porovnávám vzhledově. Byl v tom můj takový jediný trumf, jediné eso v rukávu, jak jsem mohla na první dobrou zapůsobit. Partner mě vždycky chválil, div se se mnou nechlubil, očividně jsem se mu líbila. Od doby, co jsem taková, jak jsem teď, je všechno jinak, možná i proto, že sama sebe považuju za ošklivou a bezcennou. Jsem si vědoma toho, že můj problém tkví v sebelásce, ale taky vím, že když si ta prsa nechám upravit, bude mi psychicky líp. Přece jenom už mi chybí podívat se do zrcadla a místo rozbrečení se se na sebe chci taky jednou usmát. A to mi věž prsou nepůjde, to vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.23 09:27
@nick mandarinka píše:
Ty máš, ale zvláštní známí vidíte se jednou za pul roku a oni tě upozorni na to, že nemáš žádný prsa a jak si zhubla? To teda nevim jestli bych se chtěla příště s takovými známími potkat? Změň kamarády a nebo se na jejich názory vykašli namaluj se, obleč se, umyj si hlavu dbej o sebe a pořádnou podprsenku vždyť je tolik možností

Tak když někoho náhodné potkám na ulici, to si prostě nevybere a neovlivním to 😀 Kamarády jako takové nemám, zkoušela jsem to, ale bez sebevědomí se seznamuje těžko. Podprsenky jsem zkoušela, ale jakej to má smysl, když to před chlapem stejně sundám a on uvidí tu hrůzu pod tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.23 09:29
@Barbucha3 píše:
Přibrani ale není o hamburgrech. Je to stejná dřina jako když lidé zdravě hubnou. Musíš cvičit, jist vyváženě, jist hodně bílkovin atd.
Ale jde to, zkus si o tom něco najít jak se dá nabrat správnou cestou.

Tak za těch pár měsíců už jsem toho načetla celkem dost. Byla jsem i na krevních testech, jestli je u mě všechno v pořádku a kromě hodně nízkého cholesterolu nic nenašli, jsem zdravá. Bohužel s dítětem jíst úplně vyváženě moc nejde. Jelikož chci přibrat tuk a ne svaly, snažím se spíš se poradit a jíst co nejhorší věci to jde. Výsledek - půl kila nahoře za půl roku. Takže jsem v háji. Nepomohla ani antikoncepce, ani pivo ani nezdravé jídlo ani oříšky a podobné věci a vlastně ani všechno dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.12.23 09:30

@Severanka192 VŠ si můžeš dodělat i dálkově, ale chceš si vybrat cestu, která se jeví pohodlněji.
Tvá hodnota je v mateřství a kdysi to byl vzhled. Víš jak se to říká, krása pomíjí jen blbost je věčná.
Ta škola by ti prospěla. Možná že by pak tví přátelé řešili jiné věci než tvůj vzhled. Možná by sis našla jiné přátele, které by tvůj vzhled absolutně nezajímal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.12.23 09:34
@Severanka192 píše:
Tak když někoho náhodné potkám na ulici, to si prostě nevybere a neovlivním to 😀 Kamarády jako takové nemám, zkoušela jsem to, ale bez sebevědomí se seznamuje těžko. Podprsenky jsem zkoušela, ale jakej to má smysl, když to před chlapem stejně sundám a on uvidí tu hrůzu pod tím

Ty těm svým prsoum přičítáš naprosto magickou moc. Mýlíš se. Silikony ti kamarády nepřičarují a ani ti nezlepší mezilidské vztahy.
A jak ty sama vnímáš méně atraktivní lidi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
10.12.23 09:44
@Severanka192 píše:
Já totiž vidím jedinou svou hodnotu ve vzhledu a v tom, že jsem dobrá máma. Jsem si toho plně vědoma už delší dobu, je to dané i tím, že jsem se díky prostředí, ve kterém jsem vyrůstala, musela hned po maturitě odstěhovat a jít do práce, na vysokou jsem nikdy nemyslela a v tomhle životním bodě už ani myslet nechci, jelikož jsem měla to štěstí a našla si dobrou práci v bankovnictví, ke které nic takoveho potřeba není. Proto se hodně porovnávám vzhledově. Byl v tom můj takový jediný trumf, jediné eso v rukávu, jak jsem mohla na první dobrou zapůsobit. Partner mě vždycky chválil, div se se mnou nechlubil, očividně jsem se mu líbila. Od doby, co jsem taková, jak jsem teď, je všechno jinak, možná i proto, že sama sebe považuju za ošklivou a bezcennou. Jsem si vědoma toho, že můj problém tkví v sebelásce, ale taky vím, že když si ta prsa nechám upravit, bude mi psychicky líp. Přece jenom už mi chybí podívat se do zrcadla a místo rozbrečení se se na sebe chci taky jednou usmát. A to mi věž prsou nepůjde, to vím.

Běž se s tím léčit. Kvůli sobě, dítěti i lidem ve tvém okolí. Nepodnikala bych na tvém místě žádné radikální kroky, pokud bych za sebou neměla dlouhodobou práci na sobě v terapii.

• Citovat
  • Upravit
@Pipla.Osmahlá píše:
@Severanka192 VŠ si můžeš dodělat i dálkově, ale chceš si vybrat cestu, která se jeví pohodlněji.
Tvá hodnota je v mateřství a kdysi to byl vzhled. Víš jak se to říká, krása pomíjí jen blbost je věčná.
Ta škola by ti prospěla. Možná že by pak tví přátelé řešili jiné věci než tvůj vzhled. Možná by sis našla jiné přátele, které by tvůj vzhled absolutně nezajímal.

Já jsem se koukala na možnosti několik let, ale s mými schopnostmi bych mohla dělat učitelku, sociální pracovnici a podobných práce, který jsou hrozný. S cizími dětmi a navíc sociálními případy opravdu pracovat nechci, položí mě i číst o něčem podobném články, natož v tom dělat. Já vlastně ani nevím, jestli existují lidé, které nezajímá vzhled ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33557
@Severanka192 píše:
Já totiž vidím jedinou svou hodnotu ve vzhledu a v tom, že jsem dobrá máma. Jsem si toho plně vědoma už delší dobu, je to dané i tím, že jsem se díky prostředí, ve kterém jsem vyrůstala, musela hned po maturitě odstěhovat a jít do práce, na vysokou jsem nikdy nemyslela a v tomhle životním bodě už ani myslet nechci, jelikož jsem měla to štěstí a našla si dobrou práci v bankovnictví, ke které nic takoveho potřeba není. Proto se hodně porovnávám vzhledově. Byl v tom můj takový jediný trumf, jediné eso v rukávu, jak jsem mohla na první dobrou zapůsobit. Partner mě vždycky chválil, div se se mnou nechlubil, očividně jsem se mu líbila. Od doby, co jsem taková, jak jsem teď, je všechno jinak, možná i proto, že sama sebe považuju za ošklivou a bezcennou. Jsem si vědoma toho, že můj problém tkví v sebelásce, ale taky vím, že když si ta prsa nechám upravit, bude mi psychicky líp.Přece jenom už mi chybí podívat se do zrcadla a místo rozbrečení se se na sebe chci taky jednou usmát. A to mi věž prsou nepůjde, to vím.

Tak se zkus místo toho brečení smát. Fakt si myslíš, že všechny ženy okolo tebe jsou dokonalé? Věř tomu že ne, každá má něco. Jestli máš pocit, že ti pomůže plastika, tak jdi do toho. Jestli si ale myslíš, že jediný tvůj trumf je vzhled, tak si vedle jak ta jedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.23 09:45
@Pipla.Osmahlá píše:
Ty těm svým prsoum přičítáš naprosto magickou moc. Mýlíš se. Silikony ti kamarády nepřičarují a ani ti nezlepší mezilidské vztahy.
A jak ty sama vnímáš méně atraktivní lidi?

Tak u těch obézních si říkám, že si za to ve většině případů můžou sami. Jinak ani nevím, spíš se koukám, jestli mají ženy prsa a hodnotím a poměřuju se s nimi podle toho no. Ale nějak moc lidí kolem nevnímám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
10.12.23 09:55
@Severanka192 píše:
Tak za těch pár měsíců už jsem toho načetla celkem dost. Byla jsem i na krevních testech, jestli je u mě všechno v pořádku a kromě hodně nízkého cholesterolu nic nenašli, jsem zdravá. Bohužel s dítětem jíst úplně vyváženě moc nejde. Jelikož chci přibrat tuk a ne svaly, snažím se spíš se poradit a jíst co nejhorší věci to jde. Výsledek - půl kila nahoře za půl roku. Takže jsem v háji. Nepomohla ani antikoncepce, ani pivo ani nezdravé jídlo ani oříšky a podobné věci a vlastně ani všechno dohromady.

To je fakt ale blbost. Vůbec si nepomáháš. Na koníčky, sport, jídlo nemáš čas, kolik těch děti máš?
A nezdravým jídlem normální postavy nedosáhneš. Je to stejná fuška jako hubnutí a pomůže ti sport, posilování, bílkoviny a vyvážená strava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
10.12.23 09:56

Podle dalších příspěvku je vidět, že tu terapii potřebuješ jako sůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
10.12.23 09:58
@Severanka192 píše:
Tak u těch obézních si říkám, že si za to ve většině případů můžou sami. Jinak ani nevím, spíš se koukám, jestli mají ženy prsa a hodnotím a poměřuju se s nimi podle toho no. Ale nějak moc lidí kolem nevnímám.

Co slovo, to perla. Za obezitou se schovávají dost často těžké záležitosti patřící do terapie. Třeba nedostatek lásky, který dotyčná zajídá. Traumata typu sexuálního zneužívání v dětství, kdy člověk nemá vztah k vlastnímu tělu.
Nevím, v jaké sociální bublině se pohybuješ, ale lidem okolo tebe bude pravděpodobně víc jedno, jak vypadáš, než sis vsugerovala do hlavy. Jsi nejspíš i lehce paranoidní a přikládáš důležitost zevnějšku, který je pomíjivý. Až budeš starší, nikdo si nebude pamatovat, jak štíhlá jsi byla, jaká jsi měla prsa, ale především, jak ses chovala k sobě i k lidem ve svém okolí. A když nemáš ráda sebe, nemůžeš mít ráda ani lidi kolem sebe.
Buď jsi hodně mladá a hloupá nebo sháníš podklady pro článek.

• Citovat
  • Upravit
109
10.12.23 10:00
@Severanka192 píše:

Vypadá to, že jsi nemocná. Poměřuješ se s ostatními, ale vlastně lidi kolem sebe nevnímáš. Jsi příliš zaměřená sama na sebe a žere tě to zevnitř.
A k té škole, vždyť nevíš, co tě v životě potká. Ta škola by tě mohla vytrhnout z toho urputného upnutí se na vzhled a silikonovým prsům jako k modle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
10.12.23 10:01
@Severanka192 píše:
Já jsem se koukala na možnosti několik let, ale s mými schopnostmi bych mohla dělat učitelku, sociální pracovnici a podobných práce, který jsou hrozný. S cizími dětmi a navíc sociálními případy opravdu pracovat nechci, položí mě i číst o něčem podobném články, natož v tom dělat. Já vlastně ani nevím, jestli existují lidé, které nezajímá vzhled ostatních.

To jsou kecy achjo. Ty jsi fakt povrchní, nejde ti o nic jiného než o vzhled. A o svůj (to jediné čím jsi zajímavá) jsi přišla, tak máš depky. Zkus se v životě zaměřit na něco jiného než jen vzhled. Dohnalo by tě to ve stáří tak jak tak, přišlo to dřív, tak aspoň máš čas se změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
10.12.23 12:25

Já so myslim, že to nemůže myslet vážně to co píše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie