Deprese kvůli postavě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.12.23 09:20
@Tajemnadama píše:
Uvědom si, že ty nechceš spat s nim, ne on s tebou. :roll: Myslím že tady ti stejně nikdo nepomuze. :kytka:

Tak řekněme, že on snahu taky příliš nevyvíjí. Jediné, co mi umí pochválit, je zadek, jako by na mé postavě nic dalšího hezkého nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.23 09:22
@Tajemnadama píše:
Jak on? Věřím že kdyby s tebou nechtěl být, tak nebude :nevim:
Ty to nemáš v hlavě v pořádku, to je celý. Kozy ti sebevedomi zvýší stejně jen nachvili, než si najdeš zase něco dalšího.

Když si nesednou, nechám si je zmenšit, aby byly alespoň pevnější a menší, než svislé vaky. Jinak on mi navrhl plastiku, on se mě nezastal, když mě komentovalo jeho známí a on se zrovna včera div nepodělal z déček v pushupce. Takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
11.12.23 09:26
@Severanka192 píše:
Už dnes jdou se vzhledem dělat zázraky, takže třeba za 20-30 let to bude úplně na jiné úrovni. To by byl člověk hloupý, kdyby toho nevyužil, každý chce přece vypadat pěkně a decentně. Svou hodnotu ani nevím, kde hledat. Celý dosavadní život jsem o to ani mít starost nemusela, jelikož to bylo jasné - vzhled. A teď s dítětem si neumím představit ještě dělat školu, kterou reálně ani nechci. Třeba prostě bez vzhledu nemám hodnotu, pominu-li hodnotu sebe jako matky.

Pak budeš celá přeplastikovaná jen proto, že ti na sobě bude vadit každá vráska. Tak školu nedělej, ale najdi si něco z čeho budeš mít radost, bude tě to někam posouvat. Určitě bez vzhledu máš hodnotu jen ji v sobě najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
11.12.23 09:34
@Severanka192 píše:
Když si nesednou, nechám si je zmenšit, aby byly alespoň pevnější a menší, než svislé vaky. Jinak on mi navrhl plastiku, on se mě nezastal, když mě komentovalo jeho známí a on se zrovna včera div nepodělal z déček v pushupce. Takže asi tak.

Budu se opakovat…ale tady je problém chlap, ne tvoje prsa. Myslíš že ja se svými 48 kily, a dvemi odkojenymi detmi mam pevný trojky? :lol:

• Citovat
  • Upravit
krecik.dzungarsky
11.12.23 09:47
@Severanka192 píše:
Já tedy nevím, co tu píšu tak hrozně pohoršujícího, že mě hned ženete k psychologovi. Řekněte mi, která žena by na sobě nechtěla něco změnit. Prostě jsem smutná z toho, že už nejsem hezká a jelikož to nemám komu říct, napsala jsem jenom tak sem. To byla zase hrozná chyba, jak tak koukám.
Jinak dnes jsme si s chlapem říkali, co mi tak koupit k Vánocům, jelikož já absolutně nevím a chlap narazil na nějaké prášky a krémy na prsa. Byly tam i fotky před a po (těmhle preparátům nevěřím, ale co už) a hádejte co? Ukázalo se, že až takovej dolňák asi není, když se tam nad tím obrázkem „po“ začal rozplývat.
Tož asi tak, plastika je jasná, ale díky za podporu.

Já bych na sobě třeba vůbec nic neměnila a věř mi, že takových žen existuje mnoho. Ženeš se za nesmyslným ideálem krásy, který ve skutečnosti neexistuje, protože krásu vnímá každý člověk individuálně, týká se i konkrétních lokací, ve kterých člověk žije atd. Pro Japonce bys třeba nebyla dostatečně bledá atd. Řešila bych přednostně psychoterapii, než bych do sebe nechala naprosto zbytečně řezat.
Buďto jsi troll nebo pacient, který patří do psychické léčebny. Snažíš se akorát provokovat. Nechci snad ani věřit tomu, že se mezi lidmi pohybují takto jednoduše smýšlející jedinci.

• Citovat
  • Upravit
109
11.12.23 09:51
@Barbucha3 píše:
Pak budeš celá přeplastikovaná jen proto, že ti na sobě bude vadit každá vráska. Tak školu nedělej, ale najdi si něco z čeho budeš mít radost, bude tě to někam posouvat. Určitě bez vzhledu máš hodnotu jen ji v sobě najít.

To nezvládne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
11.12.23 09:53
@Severanka192 píše:
Reoperace je nutná po 15-20 letech, pokud je vše bez komplikací. Podprsenku sundám, ale silikonová prsa jsou pod kůží, součástí těla. To je trošku rozdíl. Řekni mi teda, jaktože už spolu nespíme od doby, co nemám prsa, když mi sex nezajistí? 😀 Jinak já spíš, než sex, očekávám od plastiky návrat sebevědomí, což je téměř 100% jisté, že se budu cítit líp, až si všechno sedne.

Existují také muži, kterým se umělé ženy naprosto hnusí. Běž s partnerem, pokud vůbec nějaký existuje, napřed raději do párové terapie, ať si mezi sebou vyčistíte vztah a dojdete k závěru, zda má smysl zůstávat společně. Aby se ti pak náhodou nestalo, že budeš vyumělkovaná samoživitelka, o kterou si nikdo neopře ani kolo. Diskuse je marná, považuji tě za průměrného trolla.

• Citovat
  • Upravit
4785
11.12.23 10:02

Podle mě jsi prostě jen nevděčná a zvyklá, že jsi byla kočka bez jakékoliv námahy :nevim:
Myslíš si, že obézní lidi si za svůj vzhled můžou sami? A kdo myslíš, že může za Tvou postavu? Opět jen Ty sama. Prostě přijmi to, že pokud chceš vypadat dobře, tak budeš muset začít makat - zdravě jíst tak, abys něco nabrala, a to dlouhodobě, každý den. Pokud chceš pěkný tvar postavy, tak budeš muset dost pravděpodobně i cvičit, a ne se jen vymlouvat, jak to nejde, nemáš čas atd. Prostě kdo je línej a kašle na sebe, jí blbosti atd., tak toho to prostě časem doběhne, genetika není v tomhle všemocná. Když na sobě nemáš tuk, těžko můžeš mít prsa… když něco nabereš, zřejmě je mít zas budeš. Plastika je u Tebe zbytečná, silikony na kostnatém těle jsou hrozně vidět a vypadají stejně nic moc. Sorry za upřímnost, pomoc máš na konci vlastní ruky, jen to chce zvednout zadek a něco pro to dělat, ne jen fňukat, jaká jsi chudinka bez hodnoty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41142
11.12.23 10:19
@Tajemnadama píše:
Jenze plastika nestoji jen 100tis. Každých 10 let budeš chodit na nový. Uvědomuješ si to? Není to jeden zasah. Jedna narkoza, jedno hojení. :nevim: Navíc ta prsa stejně nebudou „tvoje“. Ja nevidím rozdíl v tom vycpat si podprsenku, nebo kozy zevnitř. Naopak mi přijdou zensky s plastikou strasne směšný. A sex ti nová prsa taky nezajistí. To je naivní představa :lol:

aspoň si k tomu něco zjisti, když už potřebuješ shodit zakladatelku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tuhy_LU
11.12.23 11:01
@Severanka192 píše:
@AfrikanaTak sportovní typ zrovna nejsem 😄 Hlavně na to ani není moc čas, na nějaké koníčky a aktivity obecně, když jsem pořád s capartem. Chlap je od nevidím do nevidím v práci a babičky taky pracují, takže volný čas pro sebe nemám žádný, kromě doby, kdy mrně spí. Já právě vždycky byla ta, že které byli všichni paf (je to asi trochu egoisticky řečeno, ale v podstatě to tak bylo), byla jsem hubená, měla hezká prsa… A najednou tu sedím a jsem šedá zanedbaná myš, co vypadá, jako kdyby ji právě propustili z Dachau. A přitom jsem na tom váhově skoro stejně, mám asi jen o dvě kila míň, než před otěhotněním.

Ale kozy nejsou to jedine, co dela holku sexy. Ja mám zase silnou nadvahu a s chlapy jsem neměla nikdy problém. Stačí se upravit jinak ;vlasy, nehty, make-up, hezké oblečeni. A úsměv. Málokdo je dokonalý. Ani tví kritici nejsou dokonali. Musíš se naucit je mít v paži a užívat si vlastní život. :srdce:

Příspěvek upraven 11.12.23 v 13:26

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.12.23 11:02

Jako někdo, kdo má po plastice prsou, tak tobě bych to nyní rozhodně nedoporučovala. Pokud nejsi troll, tak jsi silně psychicky v nepořádku a prvně by jsi se měla dát dohromady u psychologa, najít svou hodnotu a jak mít ráda sama sebe. Pak si nech udělat ta prsa, ve chvíli, kdy to pro tebe už bude jen ta pomyslná třešnička na dortu.
Já nikdy neměla hezká prsa, tak jsem operaci podstoupila, i jako zatím bezdětná. ALE nikdy jsem od nich neodvozovala svou hodnotu, moc dobře vím, kde jsou mé kvality. Prostě jsem si je jen tak udělala radost, nezměnilo to vůbec nic krom toho, že se sama sobě víc líbím.

• Citovat
  • Upravit
Tajemnadama
11.12.23 11:22
@Keyllah píše:
aspoň si k tomu něco zjisti, když už potřebuješ shodit zakladatelku :roll:

Zjištěno mám víc než dost, to se neboj. Jak myslíš ze ten sajrajt po deseti, patnácti letech v těle vypadá?

• Citovat
  • Upravit
41142
11.12.23 11:58
@Tajemnadama píše:
Zjištěno mám víc než dost, to se neboj. Jak myslíš ze ten sajrajt po deseti, patnácti letech v těle vypadá?

jasně, zjištěno máš víc než dost a přesto tvrdíš, že to bude měnit co 10 let :roll: :mrgreen: tak jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
11.12.23 12:22
@Keyllah píše:
jasně, zjištěno máš víc než dost a přesto tvrdíš, že to bude měnit co 10 let :roll: :mrgreen: tak jo…

Z preventivních duvodu by se implantaty měly měnit po 10 max 15 letech. ;)

• Citovat
  • Upravit
41142
11.12.23 12:30
@Tajemnadama píše:
Z preventivních duvodu by se implantaty měly měnit po 10 max 15 letech. ;)

Tak jistě ;) myslím, že si tyto informace, ale přímo od lékaře, bude schopná zjistit zakladatelka sama a tam jí dají jistě erudovanější info, než že to musí měnit co 10 let ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková