Deprese kvůli postavě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.12.23 07:36

Já tedy nevím, co tu píšu tak hrozně pohoršujícího, že mě hned ženete k psychologovi. Řekněte mi, která žena by na sobě nechtěla něco změnit. Prostě jsem smutná z toho, že už nejsem hezká a jelikož to nemám komu říct, napsala jsem jenom tak sem. To byla zase hrozná chyba, jak tak koukám.
Jinak dnes jsme si s chlapem říkali, co mi tak koupit k Vánocům, jelikož já absolutně nevím a chlap narazil na nějaké prášky a krémy na prsa. Byly tam i fotky před a po (těmhle preparátům nevěřím, ale co už) a hádejte co? Ukázalo se, že až takovej dolňák asi není, když se tam nad tím obrázkem „po“ začal rozplývat.
Tož asi tak, plastika je jasná, ale díky za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
11.12.23 07:44

Jenze plastika nestoji jen 100tis. Každých 10 let budeš chodit na nový. Uvědomuješ si to? Není to jeden zasah. Jedna narkoza, jedno hojení. :nevim: Navíc ta prsa stejně nebudou „tvoje“. Ja nevidím rozdíl v tom vycpat si podprsenku, nebo kozy zevnitř. Naopak mi přijdou zensky s plastikou strasne směšný. A sex ti nová prsa taky nezajistí. To je naivní představa :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tajemnadama
11.12.23 07:45

@Severanka192 Tobě by pomohlo vyměnit chlapa, ne plastika. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11.12.23 08:06
@Tajemnadama píše:
Jenze plastika nestoji jen 100tis. Každých 10 let budeš chodit na nový. Uvědomuješ si to? Není to jeden zasah. Jedna narkoza, jedno hojení. :nevim: Navíc ta prsa stejně nebudou „tvoje“. Ja nevidím rozdíl v tom vycpat si podprsenku, nebo kozy zevnitř. Naopak mi přijdou zensky s plastikou strasne směšný. A sex ti nová prsa taky nezajistí. To je naivní představa :lol:

Reoperace je nutná po 15-20 letech, pokud je vše bez komplikací. Podprsenku sundám, ale silikonová prsa jsou pod kůží, součástí těla. To je trošku rozdíl. Řekni mi teda, jaktože už spolu nespíme od doby, co nemám prsa, když mi sex nezajistí? 😀 Jinak já spíš, než sex, očekávám od plastiky návrat sebevědomí, což je téměř 100% jisté, že se budu cítit líp, až si všechno sedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.23 08:07
@Tajemnadama píše:
@Severanka192 Tobě by pomohlo vyměnit chlapa, ne plastika. :kytka:

Já ale žádného chlapa měnit nechci, nejsem blázen, abych si se svou postavou a ještě s dítětem hledala někoho jiného. Prostě se mi na mě něco nelibi, no, stává se. On by se mi taky nelíbil, kdyby třeba extrémně zhubnul nebo přibral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
11.12.23 08:30

@Severanka192 a co možnost, že se to nepovede? Nebo myslíš, že jakýkoliv výsledek bude vždy lepší než současná situace?
Vždyť tam může nastat x komplikací včetně úmrtí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
11.12.23 08:37

Plastiku prsou má kdekdo, to bych asi neřešila. Tak budeš mít umělá prsa no.. Ale v hlavě to máš celé nějak zvláštně nastavené a to ti ani umělá prsa nevyléčí. Měla bys hledat v sobě i jiné přednosti než vzhled, jak jsi zjistila, tak je velmi lehce pomíjivý a časem už to nepůjde tak lehce spravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.23 08:39
@Pipla.Osmahlá píše:
@Severanka192 a co možnost, že se to nepovede? Nebo myslíš, že jakýkoliv výsledek bude vždy lepší než současná situace?
Vždyť tam může nastat x komplikací včetně úmrtí.

Pokud nepůjdu na nějakou céčkovou pseudokliniku, mělo by být vše v pořádku. Horší, než teď, už to být nemůže, takže výsledek operace bude určitě stát za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
11.12.23 08:43
@Severanka192 píše:
Pokud nepůjdu na nějakou céčkovou pseudokliniku, mělo by být vše v pořádku. Horší, než teď, už to být nemůže, takže výsledek operace bude určitě stát za to.

To že budeš nebo nebudeš mít komplikace nezáleží jen na výběru kliniky, ale i na tvým těle, a jeho reakce. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Tajemnadama
11.12.23 08:44
@Severanka192 píše:
Reoperace je nutná po 15-20 letech, pokud je vše bez komplikací. Podprsenku sundám, ale silikonová prsa jsou pod kůží, součástí těla. To je trošku rozdíl. Řekni mi teda, jaktože už spolu nespíme od doby, co nemám prsa, když mi sex nezajistí? 😀 Jinak já spíš, než sex, očekávám od plastiky návrat sebevědomí, což je téměř 100% jisté, že se budu cítit líp, až si všechno sedne.

Asi tvého partnera nezvrusuje zamindrakovana ženská… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11.12.23 08:52
@Barbucha3 píše:
Plastiku prsou má kdekdo, to bych asi neřešila. Tak budeš mít umělá prsa no.. Ale v hlavě to máš celé nějak zvláštně nastavené a to ti ani umělá prsa nevyléčí. Měla bys hledat v sobě i jiné přednosti než vzhled, jak jsi zjistila, tak je velmi lehce pomíjivý a časem už to nepůjde tak lehce spravit.

Už dnes jdou se vzhledem dělat zázraky, takže třeba za 20-30 let to bude úplně na jiné úrovni. To by byl člověk hloupý, kdyby toho nevyužil, každý chce přece vypadat pěkně a decentně. Svou hodnotu ani nevím, kde hledat. Celý dosavadní život jsem o to ani mít starost nemusela, jelikož to bylo jasné - vzhled. A teď s dítětem si neumím představit ještě dělat školu, kterou reálně ani nechci. Třeba prostě bez vzhledu nemám hodnotu, pominu-li hodnotu sebe jako matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.23 08:53
@Tajemnadama píše:
Asi tvého partnera nezvrusuje zamindrakovana ženská… :nevim:

A to, že tu zamindrákovanou ženskou má na svědomí i on už mu nedochází :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.23 08:54
@Tajemnadama píše:
To že budeš nebo nebudeš mít komplikace nezáleží jen na výběru kliniky, ale i na tvým těle, a jeho reakce. :roll:

A na dobré klinice si s tím budou umět poradit, aby nenastala tebou zmiňovaná smrt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
11.12.23 09:01
@Severanka192 píše:
A na dobré klinice si s tím budou umět poradit, aby nenastala tebou zmiňovaná smrt :)
Ale chapes že nejde jen o úmrtí? Co takovy pooperační komplikace? Co když si implantaty nesednou? :think:
@Severanka192 píše:
A to, že tu zamindrákovanou ženskou má na svědomí i on už mu nedochází :)

Jak on? Věřím že kdyby s tebou nechtěl být, tak nebude :nevim:
Ty to nemáš v hlavě v pořádku, to je celý. Kozy ti sebevedomi zvýší stejně jen nachvili, než si najdeš zase něco dalšího.

• Citovat
  • Upravit
Tajemnadama
11.12.23 09:11
@Severanka192 píše:
Reoperace je nutná po 15-20 letech, pokud je vše bez komplikací. Podprsenku sundám, ale silikonová prsa jsou pod kůží, součástí těla. To je trošku rozdíl. Řekni mi teda, jaktože už spolu nespíme od doby, co nemám prsa, když mi sex nezajistí? 😀 Jinak já spíš, než sex, očekávám od plastiky návrat sebevědomí, což je téměř 100% jisté, že se budu cítit líp, až si všechno sedne.

Uvědom si, že ty nechceš spat s nim, ne on s tebou. :roll: Myslím že tady ti stejně nikdo nepomuze. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková