Dětské domovy/kojenecké ústavy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2031
25.7.21 09:57
@Anonymní píše:
@Dobrej_tym děkuji :srdce: bydlím v Praze, takže tady ještě kojenaky jsou, převážně spadají pod namocnice

V Praze jsou dva, ano. Tak mrkni na web k dobrovolnictvi :) Jestli kdy budu mit dost energie, jednou nejake dite adoptuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
25.7.21 09:59
@Anonymní píše:
@Liberalissima díky za zhodnocení mé osoby. Nevděčnost lidí je do nebe volající

Tak ty jses teda husta. Se nestydis tohle psat nekomu kdo si tim ustavem prosel? :roll: Tak si klidne jdi hladit svuj spasitelsky komplex kdyz te vubec nezajimaji pocity prave tech lidi o ktere by ses mela starat.

• Citovat
  • Upravit
30
25.7.21 10:11
@Anonymní píše:
@Dobrej_tym já jsem už ale plnoletá, teďka jsem maturovala

No velká holka, prosím tě vezmi svého kluka a běžte někam stanovat nebo dělat cokoli jiného a vykašli se na nějaký exkurze do děcáku, to není zoo. Fakt není nic horšího, než mladá holka co si hraje na samaritánku a s tím příspěvkem o vděčnosti, to si zabila úplně. Ješte chybí, aby jsi napsala, že tocis videa na youtube. Holky, co se snaží být velké celebrity a like a odběry se snaží nahonit tím, že jdou do děcáku péct třeba pernicky, tak ty jsou úplně nejvíc top. Hele myslíš to dobře, ale vykasli se na to ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.21 10:20

@Kolotočč Děkuju za názor :)

• Citovat
  • Upravit
9030
25.7.21 10:26
@Dobrej_tym píše:
@Taara69 Kazdy dite by si vybralo ty rodice. To uz by musely byt fakt jo tyrany a zanedbavany, aby sly radsi do ustavu. A kolikrat i ty tyrany budou radsi doma. To cisteni zubu by spis braly jako prijemny bonus :)

Každé dítě by si rodiče nevybralo. Já se celé dětství modlila, abych se dostala pryč. Když jsem byla konečně plnoletá, tak jsem při první příležitosti zdrhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
25.7.21 10:33

@Anonymní

Uprimne, neprijde mi, ze bys sla pomahat pro ty deti (nezistne), ale pro svoje ego…

Uvedom si, ze ty deti si uz necim prosli a pokud to nechces delat s moznosti, ze „se Ti to nevrati“, ale chces to delat, aby „Ti byl nekdo vdecny“, tak se na to vykasli. Porid si psa a mas to! A ani pes z utulku tak casto nefunguje, ver mi ;), to jen lidi maji pocit, ze jim ma byt nekdo vdecny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.21 11:48

@Janiky2 děkuju za názor, ale možná byste radši měla kouknout do učebnice pravopisu, než kritizovat ostatní…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.21 11:50

Nedělám to pro ego nebo youtube, dělám to pro dobrý pocit a pomáhat je normální, i když v dnešní době už asi evidentně ne. Jak jinak ty děti mají najít adoptivní rodiče, než když se tam někdo půjde podívat a najdou se navzájem?! Myslíte si, že maturantka = automaticky vypatlaná youtuberka???
Váš názor Vám neberu, ale nemyslím si, že je na místě někoho hodnotit, když ho ani neznáte. Rychlé soudy.

• Citovat
  • Upravit
332
25.7.21 11:51

2× odeslano totez

Příspěvek upraven 25.07.21 v 11:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
25.7.21 11:51
@Anonymní píše:
@Janiky2 děkuju za názor, ale možná byste radši měla kouknout do učebnice pravopisu, než kritizovat ostatní…

A kde mam chyby? Rada se poucim. BTW pisu z mobilu a predpokladala jsem, ze obsah je dulezitejsi nez forma! Ale k obsahu asi nemas co rict, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.21 12:11

„deti si uz necim prosli“ Au…

K obsahu už jsem se vyjádřila.

• Citovat
  • Upravit
12880
25.7.21 12:14
@Anonymní píše:
@Liberalissima díky za zhodnocení mé osoby. Nevděčnost lidí je do nebe volající

Nevděčnost? Cos pro koho udělala, že tu kážeš o nevděčnosti? Nebo snad mám být vděčná já, že jsem v noci před písemkou místo spaní utěšovala řvoucí batole? Nejsi náhodou spíš troll?

Btw jestli si představuješ, že jednoho dne adoptuješ dítě a ono se bude zalykat vděčností a vše bude zalité sluncem, tak tě čeká procitnutí do reality :lol: Jen doufám, že svojí osobností fakt nezasáhneš žádné opuštěné dítě, ty si tohle fakt nezaslouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.21 12:18

@Liberalissima tady je vidět, že trpíš opuštěností rodiči ještě do teď. Takové názory nemůže mít normální člověk. Nemyslím si, a ani lidi tady (když si to přečteš), že by děti byly rády, že jsou v domovech dětských.

• Citovat
  • Upravit
30
25.7.21 12:18
@Anonymní píše:
Nedělám to pro ego nebo youtube, dělám to pro dobrý pocit a pomáhat je normální, i když v dnešní době už asi evidentně ne. Jak jinak ty děti mají najít adoptivní rodiče, než když se tam někdo půjde podívat a najdou se navzájem?! Myslíte si, že maturantka = automaticky vypatlaná youtuberka???
Váš názor Vám neberu, ale nemyslím si, že je na místě někoho hodnotit, když ho ani neznáte. Rychlé soudy.

Jako mladá maturantka nemáš rozhodně šanci získat dítě do adopce. Holka zlatá, ty si to predstavujes jak Hurvínek válku. To rozhodně nefunguje tak, že příjdeš do DD, tam si vyhlidneš dítě, které ti řekne, že chce maminku a bude vymalováno. My ve 27 letech, zajištěni, s vlastním bydlením i když ma hypo, se stabilním zaměstnáním, po svatbě, s tříletým vlastním dítětem, jsme měli co dělat získat do pěstounské péče dva 13.leté puberťáky. Kluky jsem znal už jako malé caparty z dob, kdy jsem byl ještě sám v DD, nějakou dobu už jsme si je brali do hostitelky a mohu ti říct, že ten kolotoč s vyřizováním nebyl jednoduchý. Spadni nohama na zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
25.7.21 12:21
@Anonymní píše:
@Liberalissima tady je vidět, že trpíš opuštěností rodiči ještě do teď. Takové názory nemůže mít normální člověk. Nemyslím si, a ani lidi tady (když si to přečteš), že by děti byly rády, že jsou v domovech dětských.

Ty jsi teda fakt hnusný člověk. 8o Takové urážlivé mekty a ještě si budeš hrát na spasitelku. Nemyslíš si, že někdo kdo tam byl ví líp jak to doopravdy chodí než ty? Ty děti byly rády že v těch domovech jsou, ale nejsou zvědaví na cizí lidi, co tam chodili jako do zoo. Co na tom nechápeš?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová