Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@belladonna píše:
Odpovídala naivně, ale ne neslušně. Neslušné komentáře padaly až později od jiných. Že tam naivní holka nemá co dělat přeci není její problém ani vina. Kdo tam s dětmi je a jaký má na ně efekt má hlídat někdo jiný.
No mě to třeba neslušné vůči @Kolotočč @Liberalissima přišlo hodně
@belladonna
Aha, takže řeči o nevděčnosti a o tom, že kvůli svému traumatu nejsem normální jsou slušné a naivní.
Ty máš svojí pravdu, já zase svojí. Bez urážky, ale jako člověk co v tom děcáku skutečně byl prostě mám za to, že mám na téma realističtější náhled než ty i zakladatelka.
Tímto končím diskuzi ![]()
Taky nějak nechápu za co tady někteří bojují
Prostě každý máme zjevně jiný názor a další diskuze nemá smysl, je to pořád dokola…
Taky končím diskuzi ![]()
@nototo píše:
No mě to třeba neslušné vůči @Kolotočč @Liberalissima přišlo hodně
Vždyť ji začaly hodnotit. Nebo aspoň liberalisima, jak jsme to tu kopírovali, stačí si to přečíst a uznat. To je zbytečně útočné. Nic víc. A více příspěvků.
@Liberalissima píše:
@belladonna
Aha, takže řeči o nevděčnosti a o tom, že kvůli svému traumatu nejsem normální jsou slušné a naivní.Ty máš svojí pravdu, já zase svojí. Bez urážky, ale jako člověk co v tom děcáku skutečně byl prostě mám za to, že mám na téma realističtější náhled než ty i zakladatelka.
Tímto končím diskuzi
Tady jde o to, kdo začal psát útočně a kdo se pak už jen bránil. O ničem jiném nepíšu. Hodnotit ji tu nikdo nemusel, ani ty. Stačilo napsat své zkušenosti, jak jste psali, na to byly reakce zakladatelky normální.
@nototo píše:
Taky nějak nechápu za co tady někteří bojujíProstě každý máme zjevně jiný názor a další diskuze nemá smysl, je to pořád dokola…
Taky končím diskuzi
Od toho je to diskuze. Někdo zareaguje, další zareaguje. Na tom není nic moc k podivování.
@belladonna píše:
Od toho je to diskuze. Někdo zareaguje, další zareaguje. Na tom není nic moc k podivování.
Ale jo docela je, pokud je to omílání toho samého pořád dokola. To je pak diskuze celkem o ničem.
@belladonna píše:
Tady jde o to, kdo začal psát útočně a kdo se pak už jen bránil. O ničem jiném nepíšu. Hodnotit ji tu nikdo nemusel, ani ty. Stačilo napsat své zkušenosti, jak jste psali, na to byly reakce zakladatelky normální.
Ty jsi jako kafemlejnek, to není možný
![]()
@nototo píše:
Ty jsi jako kafemlejnek, to není možný![]()
To je hodně ubohý argument, nebo to měl být útok? protože ty, na které reaguji se taky pořád opakují.
to tak při diskuzích, kdy se vyměňují názory, bývá. A nikomu nepíšu, že je jako kafemlejnek. Ubohé.