Divné chování manželky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
17.11.19 18:32
@GitD píše:
Ale nene, Jege má přece Emily za platonickou lásku, takže Emily a Jege jsou zabrany, smůla :mrgreen:

Ja už se tady v těch virtuálních mileneckejch spletencich nevyznám :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.19 18:47

@jege Jo aha, ty jí tam ten hrnek necháváš schválně. Hmm, velmi dospělé a racionální řešení, co na to říct. :nevim: :roll:

• Citovat
  • Upravit
37145
17.11.19 19:29
@růžový achát píše:
Mi překvapuje, že zrovna ty máš nějaké problémy :nevim:
@_.Emilyyy píše:
Jege je manzel snu, prece! :roll: :roll:

Něco takového: https://www.youtube.com/watch?… říznutého https://www.youtube.com/watch?…:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24799
17.11.19 19:31

@jege
Nebudu, ten hrníček jí hodinu denně nezabere a v 22 hod. je již stejně pryč. A potřebuji si asi dokázat, že vzájemné vztahy budou aspoň na trochu rovnocenné úrovni, ale to je na dlouhé povídání a zase to pak bude někdo nadávat, že jsem si přisvojil cizí vlákno … :jazyk:

No prave, Tobě by taky nezabral :lol:. Nevím, kdo Ti nadával, vím, že já to nebyla. Tohle mi jako rovnocenna úroveň nepřipadá. Vodit někoho na provázku patří do pimprlovyho divadla. Ne do zivota. Taky je mozny/pravdepodobny, že s Tebou hraje stejnou hru. :lol:
Takže si Te vodi jak Kasparka :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
17.11.19 19:36
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany, @jege Chlapi, nenapadlo vás, že byste to mohli dát dohromady. Máte toho tolik společného. :mrgreen:

Napadlo, do příštího života se chci narodit jako gay! :pankac:

@pohledzdruhestrany píše:
To máš pravdu, chčijeme ve stoje :mrgreen: Teda doufám, že si to Jege uhájil :lol:

Za cenu maximálního vzepětí sil a ztrát na ostatních frontách naštěstí uhájil! :cert:

Ja už se tady v těch virtuálních mileneckejch spletencich nevyznám :nevim: :mrgreen:

Já tu mám stínovou manželku, platonickou lásku a pár kamarádek bez výhod! :jazyk:

@Anonymní píše:
@jege Jo aha, ty jí tam ten hrnek necháváš schválně. Hmm, velmi dospělé a racionální řešení, co na to říct. :nevim: :roll:

Naopak, beru její požadavek na umytí a úklid jediného špinavého hrníčku/talířku ve dřezu jako nedospělý a neracionální požadavek, takže jej neakceptuji! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
17.11.19 20:08
@Bayek123 píše:
Dobrý den. Zajímal by mě Váš názor.
S manželkou jsme spolu 6 let a půl roku jsme manželé. Máme dvě malé děti. Asi poslední 2-3 měsíce pozoruji že není něco v pořádku.. Po tom co jsme se přestěhovali do lepšího a zacli na to být lépe i po finanční stránce máme s manželkou nějakou krizi.. Manželka je odtažitá, nespíme spolu.. Místo toho aby jsme volný čas trávili spolu buď s dětmi, nebo sami tak je buď věcně zahleděna do mobilu nebo jde s kamarádkami na víno.. Vždycky když se jí na to zeptám, ať je to co se týče sexu nebo tak celkově tak mi odsekne že mě nezajímá nic jinyho.. Dokonce mi už naznačila že jestli nezměním chování tak mužem jít radši od sebe.. Popravdě už nevím jak se k ní chovat..

A čí to byl nápad ta svatba? Neměla ta svatba zalepit nějaký problém? Bebo neměla přinést nějakou změnu, která se nekoná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
17.11.19 20:21
Prosím tě, co ty máš co radit a dělat chytrou. Jege má původní vztah s detma a drží ho jakž takž na živu, za což by měl dostat medaili :,( :,(. Tu už jedeš druhej restart a dceru nevychovava její otec. Ty jsi to už jednou pos.rala a otázka je, jestli to vyjde znova. :nevim:

Hmmm, tak tohle je velmi klovací příspěvek ve velmi zákeřném. ženském stylu. Zvaž změnu nicku na „pohled ze stejné strany“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14089
17.11.19 20:31
Prosím tě, co ty máš co radit a dělat chytrou. Jege má původní vztah s detma a drží ho jakž takž na živu, za což by měl dostat medaili :,( :,(. Tu už jedeš druhej restart a dceru nevychovava její otec. Ty jsi to už jednou pos.rala a otázka je, jestli to vyjde znova. :nevim:

Ja jsem to pos**la? Ty vubec neznas story, jak to bylo s mym ex :think:.Tak si nejdriv alepson zjisti info ;). Nastesti ne no, ale vycitala jsem si to hodne, ze dcera nemela otce, to je fakt.

Ale tak zase mam vice zkusenosti ve vztahu, vis :).

Příspěvek upraven 17.11.19 v 20:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14089
17.11.19 20:32
@jege píše:
Pokud Ty jeho neplníš a jenom on kolem Tebe skáče, jak Ty pískáš, tak je, dle mého názoru, opravdu divný! Nebo jenom ještě náležitě nezmoudřel, pokud vám není 50 a více. V tom případě si to povíme za 10-20 let.

Ale i ja jeho prani plnil, ale je skromnější nez ja :lol:.
50 nam jete neni :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
17.11.19 21:27
@_.Emilyyy píše:
Jako vazne, se ptas proc nemas delat manželce, to co jí vadí?
Mně můj muž plní má přání :lol:, holt jsem si nasla divnyho chlapa, co?

No, u vás možná jde o normální přání normální ženský, který se splnit daj a dotyčnému to udělá radost, že má jeho paní radost…
Ofšem kdyby po mně chtěl neurotik, abych dodržovala jeho pošahané zásady, s rozletem ho pošlu někam. Takovému člověku totiž nevyhovíš, a pokud ano, tak z toho ani nemá radost, že mu partner vyhověl. Pouze ho to nakopne k tomu, aby si ke svému nesmyslnému požadavku vymýšlel řadu dalších… Říká se tomu manipulace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.19 22:00
@jege píše:
Naopak, beru její požadavek na umytí a úklid jediného špinavého hrníčku/talířku ve dřezu jako nedospělý a neracionální požadavek, takže jej neakceptuji! :cert:

Hmm, jasný, to už je zákopová válka. Prostě ne a ne a just ne, protože ona .......Prostě způsob jak někomu říct „se.u na tebe“.

@růžový achát píše: Řešit hrnečky ve dřezu je fakt kravina.

Ty nemáš nějakou iracionální věc, kterou máš/nemáš ráda? Je ti všechno jedno, nemáš žádné preference? Nemrzelo by tě, kdyby ti (imaginární) partner, na kterém ti záleží, nevyšel vstříct ani v nějakém malém detailu, který ho stojí minutu času?

• Citovat
  • Upravit
21111
17.11.19 22:05
@robínek píše:
Hmmm, tak tohle je velmi klovací příspěvek ve velmi zákeřném. ženském stylu. Zvaž změnu nicku na „pohled ze stejné strany“ :mrgreen:

jen se učím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
17.11.19 22:09
@_.Emilyyy píše:
Ja jsem to pos**la? Ty vubec neznas story, jak to bylo s mym ex :think:.Tak si nejdriv alepson zjisti info ;). Nastesti ne no, ale vycitala jsem si to hodne, ze dcera nemela otce, to je fakt.

Ale tak zase mam vice zkusenosti ve vztahu, vis :).

Příspěvek upraven 17.11.19 v 20:34

jen tím chci podotknout, jak jsou hodnotný kecy vážím si toho svého ve srovnání s tím co děláš ty…ve smyslu tvojí debaty s Jegem…on si nese podstatně těžší břemeno vztahu, více dětí, více problémů, ale nějak tu pochodeň vztahu drží…protože ono vydržet s někým, s kým řeším tisíce provozních věcí a mám s ním děti a jsem s ním už tak dlouho je to nejtěžší…být s někým, s kým nemám dítě a nejsem s ním 15 let je proti tomu selanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14089
17.11.19 22:57
jen tím chci podotknout, jak jsou hodnotný kecy vážím si toho svého ve srovnání s tím co děláš ty…ve smyslu tvojí debaty s Jegem…on si nese podstatně těžší břemeno vztahu, více dětí, více problémů, ale nějak tu pochodeň vztahu drží…protože ono vydržet s někým, s kým řeším tisíce provozních věcí a mám s ním děti a jsem s ním už tak dlouho je to nejtěžší…být s někým, s kým nemám dítě a nejsem s ním 15 let je proti tomu selanka

Sice s pritelem nemam společně dítě, ale o moji dceru se vzdy staral jako by byla jeho..Takze takove to klasické řešení ohledne ditete taky resime ;).Pravda porad mame jen jedno dite.
A zname se 9 let (z toho 8 let spolu bydlíme), takze taky spolu nejsme krátce..
A ano jsem proste rada za myho chlapa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
17.11.19 23:03
@_.Emilyyy píše:
Sice s pritelem nemam společně dítě, ale o moji dceru se vzdy staral jako by byla jeho..Takze takove to klasické řešení ohledne ditete taky resime ;).Pravda porad mame jen jedno dite.
A zname se 9 let (z toho 8 let spolu bydlíme), takze taky spolu nejsme krátce..
A ano jsem proste rada za myho chlapa :nevim:

(Spolu)rozhodování o ne vlastním dítěti není stejný, protože je ti to v podstatě jedno, respektive ten vztah není nikdy stejně intenzivní jako pokrevní a od toho se odvíjí plno navazujících věcí v partnerském životě. Prostě tyhle rady a zejména porovnávání žen, který jedou druhý a další dlouhodobě patnerský kolo vůči někomu, kdo drží dlouhodobej partnerskej vztah s pokrevníma dětma, mi přijde fakt vtipný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí