Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Povídání anonymní růžičky je sice poutavé, ale být tebou tak chodím do dveří v předklonu. Zavadit parožím o futra nebude nic příjemného ![]()
To co anonymní růže popisuje je taková první fáze, taky tam byl nějaký druhý chlap, třeba jen platonicky nebo jen nebyla ta správná příležitost, jindy to může být dopisování. Není to nějaká ženská specialita, prostě si neváží toho co má doma a myslí si, že je to samozřejmé, sama musí poznat, že není.
Jestli chceš zachovat rodinu tak se připrav, že jí bude trvat až dva roky než si nabije ústa a nakonec se ti to vůbec nemusí podařit.
Připrav se na rozchod, zařiď si život po svém, nic s tím dělat nemůžeš.
Můžeš na ni uhodit, můžeš třeba navrhnout poradnu, ale bude zapírat, urážet se, nebude to asi k ničemu. Ale pro klid duše to udělej…
Ježiš, Ty jsi chudáček
. Asi mluvíš z vlastní zkušenosti, že?
Podle toho, jakým stylem zde všude přispíváš, bych řekla, že jsi další divnočlověk, co chodí přispívat na baby servery věčnejma urejpanejma a pseudo vtipnejma příspěvkama
Ale popravdě se nedivím, že mluvíš z vlastní zkušenosti. Mít doma takovýho,,borečka", tak mu taky radší nasadím parohy ![]()
I většina dam se tu přiklonila k názoru, že v tom bude nějaký nový v tuto chvíli perspektivní budižkničemu. Některé i přiznaly že vykazovaly stejné chování.
Ale chápu, že hrůza z toho, že ten trouba doma na to přijde a životní jistoty nebudou tak jistými je velká. Žena je ďáblovo plémě ![]()
@Josef_t píše:
@yochevedI většina dam se tu přiklonila k názoru, že v tom bude nějaký nový v tuto chvíli perspektivní budižkničemu. Některé i přiznaly že vykazovaly stejné chování.
Ale chápu, že hrůza z toho, že ten trouba doma na to přijde a životní jistoty nebudou tak jistými je velká. Žena je ďáblovo plémě
Mně ani tak nejde o tuto konkrétní situaci, ale především o Tvé radoby vtipné, pseudo intelektuální příspěvky psychologa amatéra, které vždy velmi obohatí každou diskuzi
. A jen pro osvětlení situace… Když máš tak jasně genderově vyhraněné názory, proč tak hojně přispíváš na ženský web? ![]()
Příspěvek upraven 15.11.19 v 12:12
@Josef_t
Josefe, já s tebou souhlasím. Vidím to stejně. Čeká ho asi delší a těžší období a musí se připravit na všecko.
Akorát si myslím, že na to se připravit nedá, to si musí prostě odžít a bude dělat úplně stejné kotrmelce, jako všichni, co do toho spadli.
Pokud bude dost silný, vyhrabe se z toho a odejde nakonec se vztyčenou hlavou, buď s manželkou, nebo bez ní…
Ale to bysme si tu museli napsat za pár let, jak to dopadlo.
Tohle je fakt blbý. Takhle se chovala moje milenka ke svému manželovi. Taky chodila s „kamarádkami na víno“, ale vlastně vždycky šla píchat se mnou. Kamarádky ji kryly. V případě, že by se slitovala a dala ti, radši bych použil kondom, nikdo nechce čvachtat v cizím spermatu ![]()
@yocheved píše:
@Josef_tJežiš, Ty jsi chudáček. Asi mluvíš z vlastní zkušenosti, že?
Podle toho, jakým stylem zde všude přispíváš, bych řekla, že jsi další divnočlověk, co chodí přispívat na baby servery věčnejma urejpanejma a pseudo vtipnejma příspěvkama
Ale popravdě se nedivím, že mluvíš z vlastní zkušenosti. Mít doma takovýho,,borečka", tak mu taky radší nasadím parohy
Nechápu, co tě na tom, co @Josef_t napsal tak rozvášnilo?
Vždyť s tím nelze než souhlasit.
Na rozdíl od Josefa_t jsi ty ničím zakladateli nepřispěla.
Jen jsi sem vlítla a úplně zbytečně kopeš do druhých.
Zažil jsem něco podobného Par měsíců po svatbě a přestěhování se do nového domu se začala chovat divně, vůbec žádný zájem o mě, začala bejt chladná, sex nebyl skoro žádný a když už něco bylo tak jen roztáhla nohy aby se neřeklo. Bylo dusno a vedlo to k hádkám. Týden před naší dovolenou Kterou už sme měli zaplacenou se odstěhovala k matce a zaplatila si svoji vlastní dovolenou a vrátila se za měsíc. Zkuseli sme i manželskou poradnu ale stejně nakonec podala zadost o rozvod. Nevim zda v tom byl někdo jiný ale ještě sme ani nebyli rozvedený a už měla jiného, Vodila si ho našeho baráku a já ještě platil hypotéku. Ze jsem přišel o barák a polovinu úspor netřeba psát ![]()
@botl píše:
Nechápu, co tě na tom, co @Josef_t napsal tak rozvášnilo?
Vždyť s tím nelze než souhlasit.Na rozdíl od Josefa_t jsi ty ničím zakladateli nepřispěla.
Jen jsi sem vlítla a úplně zbytečně kopeš do druhých.
Tak Josefova rádoby vtipná prohlášení ve stylu ,,…povídání anonymní růžičky je sice poutavé, ale být tebou tak chodím do dveří v předklonu. Zavadit parožím o futra nebude nic příjemného
…". Tak to je trochu moc, ne? Samozřejmě, může za tím být nevěra, ale taky starosti v práci, finanční problémy… Tisíc dalších věcí. I kdybych ale byla skálopevně přesvědčená, že ta dotyčná nevěrná je, nikdy bych to člověku nepodávala s takovýmto úsměškem. Josef neopemene do každé druhé diskuze přispět podobným, velmi citlivým příspěvkem ![]()
@Josef_t píše:
Povídání anonymní růžičky je sice poutavé, ale být tebou tak chodím do dveří v předklonu. Zavadit parožím o futra nebude nic příjemného![]()
To co anonymní růže popisuje je taková první fáze, taky tam byl nějaký druhý chlap, třeba jen platonicky nebo jen nebyla ta správná příležitost, jindy to může být dopisování. Není to nějaká ženská specialita, prostě si neváží toho co má doma a myslí si, že je to samozřejmé, sama musí poznat, že není.
Jestli chceš zachovat rodinu tak se připrav, že jí bude trvat až dva roky než si nabije ústa a nakonec se ti to vůbec nemusí podařit.
Můžeš na ni uhodit, můžeš třeba navrhnout poradnu, ale bude zapírat, urážet se, nebude to asi k ničemu. Ale pro klid duše to udělej…
Připrav se na rozchod, zařiď si život po svém, nic s tím dělat nemůžeš.
Zakladateli, může za tím být milenec a nemusí, takže bych nepřílívala olej do ohně zbytečnou žárlivostí. A příspěvek anonymní růžičky bych nepodceňovala. Psal jsi, že snažíš nevyčítat. Není to kámen úrazu? Vyčítal jsi často? Možná to ji znechutilo. Držím palce, ať naleznete ztracenou rovnováhu.
@yocheved píše:
Tak Josefova rádoby vtipná prohlášení ve stylu ,,…povídání anonymní růžičky je sice poutavé, ale být tebou tak chodím do dveří v předklonu. Zavadit parožím o futra nebude nic příjemného…". Tak to je trochu moc, ne? Samozřejmě, může za tím být nevěra, ale taky starosti v práci, finanční problémy… Tisíc dalších věcí. I kdybych ale byla skálopevně přesvědčená, že ta dotyčná nevěrná je, nikdy bych to člověku nepodávala s takovýmto úsměškem. Josef neopemene do každé druhé diskuze přispět podobným, velmi citlivým příspěvkem
Josef patří k těm slušnějším.
A je jasné, že s úsměškem nic podávat nebudeš, ale ani citlivě, přečti po sobě to, cos napsala a ani se to netýkalo tématu. Josef psal aspoň k věci.
@lucka_mac píše:
@Bayek123 Nech ji chvilku být samu se sebou. Taky mívám taková období, kdy mi všichni lezou na nervy a nejraději bych si někam zalezla a byla sama. A ne, nespraví to jeden večer s kamaradkami na víně. Maze dvě malé děti, ona ta péče o ně prostě časem psychicky vyčerpá a člověk potřebuje nějaký restart. Být sám se sebou, odpočívat a nic neřešit. Taky pak trávím víc času s mobilem než obvykle a žádný jiný muž v tom není. Nech ji nadechnout, ona se zase vzpamatuje.
Z ceho se vzpamatuje?
@Bayek123 píše:
Dobrý den. Zajímal by mě Váš názor.
S manželkou jsme spolu 6 let a půl roku jsme manželé. Máme dvě malé děti. Asi poslední 2-3 měsíce pozoruji že není něco v pořádku.. Po tom co jsme se přestěhovali do lepšího a zacli na to být lépe i po finanční stránce máme s manželkou nějakou krizi.. Manželka je odtažitá, nespíme spolu.. Místo toho aby jsme volný čas trávili spolu buď s dětmi, nebo sami tak je buď věcně zahleděna do mobilu nebo jde s kamarádkami na víno.. Vždycky když se jí na to zeptám, ať je to co se týče sexu nebo tak celkově tak mi odsekne že mě nezajímá nic jinyho.. Dokonce mi už naznačila že jestli nezměním chování tak mužem jít radši od sebe.. Popravdě už nevím jak se k ní chovat..
Zenskou si nikdy nesmis vzit. Muzete mit deti, byt spolu jak dlouho chcete, ale ne manzelstvi. Pak hned zlenivi, maji krouzek na prste a skutek utek. Zase me tady budou kastrovat, ale je to tak. Uz vlastne z zenskeho pohledu nic nepotrebuje. Decka splneny, svatba byla, hnizdo taky je, tak co se snazit ![]()
@Bayek123 píše:
Samozřejmě i na to sem myslel.. Ale pak mi došlo že by ho asi neměla jak stíhat..
A nelezes ji treba moc do zadku? ![]()
@dasu píše:
Zažil jsem něco podobného Par měsíců po svatbě a přestěhování se do nového domu se začala chovat divně, vůbec žádný zájem o mě, začala bejt chladná, sex nebyl skoro žádný a když už něco bylo tak jen roztáhla nohy aby se neřeklo. Bylo dusno a vedlo to k hádkám. Týden před naší dovolenou Kterou už sme měli zaplacenou se odstěhovala k matce a zaplatila si svoji vlastní dovolenou a vrátila se za měsíc. Zkuseli sme i manželskou poradnu ale stejně nakonec podala zadost o rozvod. Nevim zda v tom byl někdo jiný ale ještě sme ani nebyli rozvedený a už měla jiného, Vodila si ho našeho baráku a já ještě platil hypotéku. Ze jsem přišel o barák a polovinu úspor netřeba psát
Nikdy si zenu nebrat. Radim to kudy chodim, akorat nikdo to nebere vazne