Dluhy a datová schránka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vždyť jsi psala, že jsi to manželovi všechno řekla. Takže jen něco? Proč mu lžeš? Dluhy vznikly za kovidu a teď zjistíš, že nemáš podané přehledy 2018, 2019? To budou další dluhy? Máš datovku, takže když si najedeš na eportál socky, tak stačí zadat asi 3 údaje do přehledu a zbytek se vypočítá sám. Stejně tak přehledy na zdravku, vyplň pošli datovkou a za týden si zavolej na obě instituce a domluv se na postupu. Na to nepotřebuješ čekat na účetní. Každá účetní teď má mraky práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanula1212 píše:
Vždyť jsi psala, že jsi to manželovi všechno řekla. Takže jen něco? Proč mu lžeš? Dluhy vznikly za kovidu a teď zjistíš, že nemáš podané přehledy 2018, 2019? To budou další dluhy? Máš datovku, takže když si najedeš na eportál socky, tak stačí zadat asi 3 údaje do přehledu a zbytek se vypočítá sám. Stejně tak přehledy na zdravku, vyplň pošli datovkou a za týden si zavolej na obě instituce a domluv se na postupu. Na to nepotřebuješ čekat na účetní. Každá účetní teď má mraky práce.
Manžel moc dobře ví, proč chce, aby to řešila třetí osoba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kristyna3l píše:
No daleko jsem tak, ze jsem byla na OSSZ i zdravotni pojistovne, kde me rekli, ze jim chybi dodane prehledy za rok 2018/2019, pak mi vystavi splatkovy kalendar a muzu svuj dluh postupne platit, ale bez prehledu mi ho nemuzou vystavit.
A to nemas udelane proc? Porad mas nejake vymluvy. Manzel vi moc dobre proc to nechce nechat na tobe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit