Dluhy a datová schránka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
15.4.23 11:44

Ano mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
15.4.23 12:31

@Kristyna3l a těch několik měsíců před jsi dělala co? Pokud to trvá minimálně rok, první Covid byl 2020? A ty to řešíš už 3 týdny. Tebe bych chtěla mít doma… a ještě reci o tom jak jsi dospělá a svéprávná a dluhy si vyřešíš sama… :zed:
Proč je dávno nemáš vyřešené?

• Citovat
  • Upravit
52
15.4.23 12:32

Protoze jsem nemela ani penize a ani jak to vyresit. Tak proto 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
15.4.23 12:33

@Kristyna3l a najednou je máš? Co se tak změnilo?
Vždyť o ten splátkový kalendář jsi mohla už zažádat dávno ne?

Edit s manželem jsi to mohla řešit v první chvíli kdy jsi zjistila, že je problém s placením. To nebudou 3 týdny zpátky ne?

Příspěvek upraven 15.04.23 v 12:35

• Citovat
  • Upravit
52
15.4.23 12:34

Ano mam, jelikoz si privydelavam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
15.4.23 12:36
@Kristyna3l píše:

Ale teď taky nemáš peníze. :nevim: nebo kolik máš našetřeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
15.4.23 12:38

@Kristyna3l nechápu. Já být manžel, tak ze s recma jak jsi to nemohla /neměla jak řešit pošlu do háje. Protože jsi o problému věděla, neřešila ho a ještě o něm neřekla. Pro mě by to byla ztráta důvěry a tvoje chování by mi vůbec nedávalo jistotu společného řešení důlezitych/průsvihovych situací v budoucnu. Z toho co píšeš.
A fakt by mi nešlo o 80 0000, nebo o stržených 30 000 Kč. Protože to není žádná mega částka. Ale pokud jsem dospělá, tak se tak chovám. A to i v situaci kdy je průšvih ( můj v manželství).

Pokud spolu mate nějaký komunikační problém navrhni parovou terapii.

• Citovat
  • Upravit
18267
15.4.23 13:44
@Kristyna3l píše:
Pisu ze jsem nemohla, kvuli tomu ze mi chybeli ty prehledy. Na to cekam az mi vypracuje ucetni. Pak to dolozim na zdravku a pak mi muzou dat splatkovy kalendar.

datovkou se přihlásíš na ČSSZ tam vidíš co dlužíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
15.4.23 13:45
@Kristyna3l píše:

všechno má řešení, když se chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
15.4.23 15:00
@kocourGarfield píše:
@Kristyna3l nechápu. Já být manžel, tak ze s recma jak jsi to nemohla /neměla jak řešit pošlu do háje. Protože jsi o problému věděla, neřešila ho a ještě o něm neřekla. Pro mě by to byla ztráta důvěry a tvoje chování by mi vůbec nedávalo jistotu společného řešení důlezitych/průsvihovych situací v budoucnu. Z toho co píšeš.
A fakt by mi nešlo o 80 0000, nebo o stržených 30 000 Kč. Protože to není žádná mega částka. Ale pokud jsem dospělá, tak se tak chovám. A to i v situaci kdy je průšvih ( můj v manželství).Pokud spolu mate nějaký komunikační problém navrhni parovou terapii.

Mně přijde, že zakladatelce vůbec v hlavě reálně nedocvakává, do jakého problému zatáhla nejen sebe, ale zatáhla tam i toho chlapa. Že teď je v systémech vedená jako dlužník a může to způsobovat další problémy i do budoucna a je v jejím zájmu se toho dluhu zbavit co nejdřív. Hlavní pro ní je, aby jí do toho náhodou nikdo nekecal, ona je přeci velká holka, ona si to vyřeší. To je pro ní podstata celého problému, která je třeba řešit, nějaké dluhy a zápis v registru dlužníků… to je druhořadé. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
15.4.23 15:06
@rmot píše:
Rozhodně lepší, než předat svoje přihlašovací údaje. Požadavek zakladatelky manžela ale vnímám spíš na úrovni „odemkni mobil a dej mi ho, já ho prohledám, jestli tam nemáš někde kontakt na milence, nebo si s někým nepíšeš“. Nebo ještě hůř - „odemkni mobil a dej ho mému právníkovi, on ho prohledá a usoudí, co s tebou“. Na to přeci nikdo soudný nemůže přistoupit a svědčí to o úplně jiných problémech v jejich vztahu, než finanční dluhy.

Ne, to se rovná tomu, ukaž mi testy ať se podívám, co jsi od toho HIV pozitivního chytla, at vim, na cem sem já s mým životem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
15.4.23 15:28

Tak diky, je mi z toho jeste vice zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15845
15.4.23 15:48
@Livi92 píše:
Mně přijde, že zakladatelce vůbec v hlavě reálně nedocvakává, do jakého problému zatáhla nejen sebe, ale zatáhla tam i toho chlapa. Že teď je v systémech vedená jako dlužník a může to způsobovat další problémy i do budoucna a je v jejím zájmu se toho dluhu zbavit co nejdřív. Hlavní pro ní je, aby jí do toho náhodou nikdo nekecal, ona je přeci velká holka, ona si to vyřeší. To je pro ní podstata celého problému, která je třeba řešit, nějaké dluhy a zápis v registru dlužníků… to je druhořadé. :think:

Jestli je ten její chlap alespoň trochu normální, tak tohle pošle rychle do oběhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
15.4.23 15:53

Jakto myslite do behu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65201
15.4.23 15:54
@Kristyna3l píše: