Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20481
9.10.15 09:19

Milan bude asi jeden z těch řidičů „prasat“ zajímalo by mě jak reaguje na nějaké situace v dopravě to musí ten kamion či čím jezdí skákat k několik metrů vysoko jak je Milan vzteklej, výbušnej! Chudák ten Libor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
9.10.15 09:35

To je každý týden tam nějaký exot :zed: ale zase to není nuda a zvyšuje to určitě sledovanost.
S Milanem bych nebyla ani minutu, ale jsou typy žen, co chtějí podobně dominantního a agresivního partnera…nebo jinak tu jeho přítelkyni nechápu.
Chová se jak machr, co všechno zná, vždyt on byl taky mladý. Libor je na svůj věk velmi rozumný, žádný chichotající se puberťák.
Jen mi vadilo, jak komentoval bydlení té paní, že je to jak z pravěku - vždyť ona je důchodkyně, přece nebude mít zařízení podle posledních trendů :zed:
bych chtěla vidět bydlení jeho babičky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
9.10.15 10:09
@lucypaja píše:
Milan bude asi jeden z těch řidičů „prasat“ zajímalo by mě jak reaguje na nějaké situace v dopravě to musí ten kamion či čím jezdí skákat k několik metrů vysoko jak je Milan vzteklej, výbušnej! Chudák ten Libor.

Jo jo, přesně jsem na to myslela, že to bude takovej ten silniční hulvát, kterých je bohužel čím dál víc. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
9.10.15 12:13

@EMicina Přesně tak, ono i když se vytírá, vysává, uklízí a já lítám několikrát denně s odchlupovačem, stejně tady chlupy jsou. Ani nestačí FURminátorem brát kočky několikrát týdně. Teď už máme jen dvě obyčejné, ale za dob, co jsme měli ještě k těm dvou tu Mainskou milovanou oblůdku (budiž miláčkovi zem lehká), tak to jsem se tolikrát cítila jak na divokém západě - trošku stačilo, když bytem profoukl vítr a po podlaze prosvištěla guča chlupů (tak jak v těch wester. filmech lítá ta seschlá tráva ve tvaru koule :mrgreen: ). :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22680
9.10.15 17:58

Milan dnes asi nerozdycha Liborovo bydlení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
9.10.15 18:01

@Evina66 no barák mají nádherný… Milan bude asi hoodně hnusný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
9.10.15 18:04

Holky, já když tam toho Milana vidím (hlavně slyším), tak bych to nejradši přepla jinam… ale chci vidět, jak to ten Libor dá :) Co to je za debila, to fakt svět neviděl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22680
9.10.15 18:08
@Cherrylee píše:
Holky, já když tam toho Milana vidím (hlavně slyším), tak bych to nejradši přepla jinam… ale chci vidět, jak to ten Libor dá :) Co to je za debila, to fakt svět neviděl…

Cítím to úplně jako ty ale myslím že Libor u vaření nevybouchne. Milanovi nedošlo že svým chováním ztrapnuje hlavně sebe, no hlavně že on to vyhrát nemůže :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
9.10.15 18:09

@Cherrylee no evidentně si myslí, že nad něj není :roll: a ještě řeči, jak s vařením bude někdo pomáhat, že to Libor nevaří :zed:. Ale líbí se mi, jak je v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
9.10.15 18:11
@Evina66 píše:
Cítím to úplně jako ty ale myslím že Libor u vaření nevybouchne. Milanovi nedošlo že svým chováním ztrapnuje hlavně sebe, no hlavně že on to vyhrát nemůže :D

jojo to jsem taky ráda, že nemůže vyhrát :lol: :lol: a neví jak se dělá tiramisu, chytrák jeden :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
9.10.15 18:11

@Evina66 Třeba pak bude taky „žalovat“ Prostřeno, to většinou takovýhle exoti, co se tam ztrapní dělají… to jo, ještě že dostal tak málo bodů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
9.10.15 18:22
[citacenormálněEvina66** píše:
Milan dnes asi nerozdycha Liborovo bydlení :D

Ano, on normálně závidí, hnusak jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
9.10.15 18:23
Takhleace] @Ginuš píše:
@Evina66 no barák mají nádherný… Milan bude asi hoodně hnusný :roll:

Takhle pěkný dům jsem dlouho neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
9.10.15 18:25
*milej uš** píše:
@Cherrylee no evidentně si myslí, že nad něj není :roll: a ještě řeči, jak s vařením bude někdo pomáhat, že to Libor nevaří :zed:. Ale líbí se mi, jak je v pohodě :palec:

Je to moc milej kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
9.10.15 18:26

@carola jj Milan asi čekal, že jeho barák bude ten nej… Ale jako Milan nakrájí rajčata a je to gastronomie a Libor peče a je to jednoduchý předkrm :zed: :zed: ten je na facku opravdu.. Zajímalo by mě, jak to teď vidí, když na sebe kouká, jestli mu dochází jaký je :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí