Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3549
10.12.15 19:42

@carola Tento týden se opravdu sešli… Jeden horší než druhý, většinou bývá jeden nebo dva zlí, ale teďka mi takoví přijdou všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22508
11.12.15 04:46

Tento týden jsem viděla jenom vařeni toho jediného muže.
Byl hodně sebevědomý. Holky hodně kritizovaly. Dorazilo mě, že jedna čekala chuť jako při cibulačce, co si dává v hospodě. Další zase v cibulačce vadila mrkev. Další zase k cibulačce chyběla opečená bagetka jako dávají v hospodě. Pán k cibulačce dával nastrouhaný parmezán a oškvařenou slaninku. Prostě měl takový recept. No a při šmejdění zkritizovala jedna z žen velikost dětského pokoje. Že je moc velký. Neměla jsem z toho jediného dne, které jsem tento týden viděla, dobrý pocit z žádné soutěžící, ani z toho muže ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
18.1.16 23:07

Kdo se dneska koukal? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
18.1.16 23:40

Já jen na začátek, to opravdu byli všichni tak spokojení?? Já v ukázkách viděla že ta hostitelka pláče, proč to bylo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
18.1.16 23:42

@medunka23 Byla dojatá jaká jsou skvělá parta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
18.1.16 23:49

Hostitelka relativně v pohodě, přiznávám, že působila jako milá ženská, pohostinná byla taky a zvládala to. Jenže se mi nelíbí to, že chce po ostatních, aby nepili alkohol celý týden. Jasně, alkohol taky nemusím mít, ale k dobrému jídlu občas ta dvojka bodne. Nelíbí se mi, jak to uhrála na vzájemnou toleranci po celý týden a pak v podstatě „přinutila“ všechny se přizpůsobit, že se nebude pít žádný alkohol. Podle mě toto není tolerance. Když oni mají tolerovat to, že nepije, je jiné víry, nejí vepřové, proč by naopak ona nemohla tolerovat, že si někdo dá k jídlu trošku piva/vína a před jídlem aperitiv, přípitek? Nikdo ji nenutí pít.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
18.1.16 23:50

@TSMoruga moje řeč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
18.1.16 23:50

No já si o islámu myslím svy. Prý jak se tu integrujou. To jo, nestačí, aby nepila alkohol ona, nesmí ho pít nikdo celý týden. A že nesmí podat ruku chlapovi, no to je prostě k smíchu ta jejich povrchnost. Jako ze zenska nesmi cizímu chlapovi ani ruku podat, ale chlap si muze k ženský jinyho vyznani dovolit v podstatě všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
18.1.16 23:56

@TSMoruga jj, to mi přišlo hodně zvláštní, že po nich chce aby nepili ani oni, to mi o toleranci opravdu nepřijde, jako hostitelka bych jí připravila nealkoholickou variantu a bezvepřovou variantu a nebudu jí to nutit, ale aby ona požadovala po ostatních aby nepili, to je zvláštní.
Jinak toleranci si představuju třeba jako když k našim jako zákazníci jezdili holčičky nějakého vyslance, taky muslimky a po dvoře běhali psi, vždycky na tu hodinu je naši zavřeli tak, aby snimi nepřišli do styku, pro nás je to mazlíček, pro ně nečisté zvíře. Tohle pochopím, ale ten alkohol mi přišel opravdu zvláštní.

To podávání rukou bych fakt neřešila, on není muslim jako muslim a každý si to vykládá po svém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
18.1.16 23:57

Já na to teď akorát koukám. A tak sem si říkala, kdy se to točilo, že zrovna teď tam je muslimka…

Jinak jak píše @TSMoruga žvaní o toleranci, ale není ochotná tolerovat, že si někdo dá dvě deci? Jí to nikdo do krku neleje, že nemá alkohol u sebe doma chápu, ale proč to ona „zakazuje“ všem ostatním po celý týden?
A to je právě ono…V rámci tolerance přikazuje ostatním, aby se oni přizpůsobili jí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
19.1.16 00:01

Vy nechapete, ze ji vybrali schvalne kvuli sledovanosti a vsichni jedou podle scenare? 8o myslela jsem, ze za ty roky co to vysilaji, to dojde kazdemu pri tech hereckejch vykonech…pro penize udela kazdej cokoliv a nedivila bych se, kdyby nekdo dosel behem tydne nalitej, nebo jako ops troska rumu do buchty :mrgreen:
vzdyt je to tak pruhledne, jako vymena manzelek…tam uz taky urcite probiha konkurz na muslimskou rodinu vs ceska zabijacka na morave zapijena slivovicou :mrgreen: ale presne kvuli takovejm, kteri jsou schopni se u tohodle rozcilit to vysilaji…za ten tyden si nahrabou slusne :pankac:

• Citovat
  • Upravit
3165
19.1.16 00:27

@mrs.gendy Tak to, že byla do scénáře muslimka vložena schválně, to je zcela jasné. Bez debat. ;)

Ale zase není až takovou tajností, že je to typicky muslimské - chtít, ať se přizpůsobí většina jedinci. Na to nepotřebovala mít ani scénář. :palec:

MMCH
Spíš by mě ale zajímalo, jestli není zakázáno ženám činit takové kroky - přihlašovat se do soutěží, kde ji uvidí mnoho lidí, propagovat své názory. Já chápu, že „to“ přijala před třemi lety a pochází z Ruska, ale i tak v té „víře“ jsou nějaké zásady, ne? Tohle by mě osobně třeba zajímalo. :think: I když je pravda, že je i spousta muslimů, kteří až tak extrémní nejsou a na zvycích své víry nedbají až tak striktně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
19.1.16 00:37

@TSMoruga ano,jsou i rodile muslimky, ktere podaji ruku muzi a vedou s nimi rozhovor. je hodne muslimek, ktere vystupuji na demonstracich at uz rodile, nebo prijate. ocividne s tim muz souhlasil, takze to nebude ten pripad ´´privazana doma za retez´´ :mrgreen: tohle uz se taky odviji od povahy cloveka. ja bych treba nezakazala alkohol nikomu a chlapovi taky ruku podam, hlavne kdyz jde treba o doktora nebo podobne postaveneho cloveka :nevim:

• Citovat
  • Upravit
25194
19.1.16 17:18

@TSMoruga @Chrissy Tak ona si protiřečila hned na začátku, kde říká, jak se v tom našla a že to víra, která člověku dává svobodu a neomezuje ho. A pak jmenuje, co všechno nesmí a halí se šátku. Tak kde je ta svoboda???
A s tím alkoholem taky. Tak ať ho nepije ona, ale co je ostatním do toho. Ona taky kvůli ostatním neudělá vepře, prootože může jakoby počítat s tím, že by si ho dali, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
19.1.16 17:20
@mrs.gendy píše:
Vy nechapete, ze ji vybrali schvalne kvuli sledovanosti a vsichni jedou podle scenare?8o myslela jsem, ze za ty roky co to vysilaji, to dojde kazdemu pri tech hereckejch vykonech…pro penize udela kazdej cokoliv a nedivila bych se, kdyby nekdo dosel behem tydne nalitej, nebo jako ops troska rumu do buchty :mrgreen:
vzdyt je to tak pruhledne, jako vymena manzelek…tam uz taky urcite probiha konkurz na muslimskou rodinu vs ceska zabijacka na morave zapijena slivovicou :mrgreen: ale presne kvuli takovejm, kteri jsou schopni se u tohodle rozcilit to vysilaji…za ten tyden si nahrabou slusne :pankac:

Tak to je jasný, to bylo už hodněkrát vidět v minulosti. Ale ta víra jako taková je děs. Což ostatně teď vidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí