Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@střepina já vím. není zlý. určitě by nikomu neublížil. je jen jednodušší. bohužel snadno zneužitelný jen kvůli sledovanosti. ![]()
@fifinkaa oni jsou schopní asi všeho, jednou tam byl kamarádky bratranec a oni tam natočili že neměl příbory, že šel k sousedum a on pak psal na facebook, že to je kec, že to udělalo prostřeno, vymýšlí blbosti, aby tam nebyla nuda, takže já se ničemu nedivím
@fifinkaa oni asi neposuzujou lidi, jestli na to mají, kde bydlí, o tom ten pořad není, oni jsou asi už rádi když dají dohromady partu lidí ve stejným regionu, přece jenom už ten pořad běží dlouho, takže se tam dostane každej kdo se přihlásí, já na to taky už nekoukám, abych hledala recepty, ale spíš jen pro zábavu, někdy jsem u toho pěkně vytočená, je mi z některých lidí špatně ![]()
Taky rada koukam, bavi me ty ruzne typy lidi, nekdy se tam něco zajímavého semele ![]()
ale dneska to byla opravdu hruza. jasne, jidlo hnus, prostredi katastrofa. ale mne bylo toho chudaka tak lito
zjevne jednodussi, evidentne ne moc movity, pravdepodobne nemocny, neschopny uklidit… prima je nechutna a v tomhle pripade se zachovala jak hyena. ještě ze se tam sesla takova slusna parta, snazili se zachovt reativne pekne. kdyby tam bylo nejaky hovadko, asi by mu to dalo pekne sezrat ![]()
Mi bylo pana uprimne lito. Na prvni pohled bylo zrejme, ze ma o kolecko min, a ze je uplne mimo realitu. Proste je asi mentalne zaostaly, fakt me prima namichla, ze kvuli sledovanosti vyuzijou v podstate „postizeneho“ cloveka.
Hruza, hruza a hruza…vůbec tam nemá takový člověk co dělat..
Tak koukám na opakování a je to šílený, hostitel bude asi v jádru hodný člověk který ale je opravdu na jiné mentální výši než většina lidí, má teda štěstí na velmi dobré soutěžící, já nevím jestli bych tam něco dokázala pozřít, klobouk dolů před nima. Fakt už mě u těchto pořadů vadí, koho tam pro zvýšení sledovanosti dají
![]()
@fifinkaa píše:
Holky, jen si nemyslete že všichni Znojmáci jsou takoví. Znám ho osobně potkáváme se. Pán je celkem příjemný a rád se baví s každým.
Tak on na to i vypada, ze je prijemnej a rad se s kazdym bavi. Nemuze za to jakej je. Ja jen nechapu, ze nekomu takovy neporadek treba pripada normalni…ale tak zije proste uplne „jinde“..
Díl jsem neviděla celý, ale jestli jsem to dobře pochopila, pán žije sám a je svéprávný, takže jestli se přihlásil, vzali ho. Kdyby mu řekli, že ho neberou kvůli jeho „postižení“ nebo že je pomalejší, tak zase budou všichni nadávat, že ho prima diskriminuje.
V prvni chvili jsem byla fakt v soku, pak jsem premyslela, jestli pan je proste handicapovany nebo je to totalni magor a prase…kdyz se tak nejak ukazalo, ze prvni verze je spravne, zacalo mi ho byt opravdu lito…snazil se…v mezich svych moznosti…a musim ocenit ostatni soutezici, jak moc byli taktni…
Prima tady slehala, ale naprosto silenym zpusobem
@Lucie008 píše:
Díl jsem neviděla celý, ale jestli jsem to dobře pochopila, pán žije sám a je svéprávný, takže jestli se přihlásil, vzali ho. Kdyby mu řekli, že ho neberou kvůli jeho „postižení“ nebo že je pomalejší, tak zase budou všichni nadávat, že ho prima diskriminuje.
pak me napadlo, ze uplne klidne by Prima mohla udelat jeden tyden mezi soutezicimi, kteri maji nejaky handicap, proc ne? ( rozhodne tedy v jinych hygienickych podminkach, ale proc ne…) ale zaradit ho takhle mezi bezne lidi, to je masakr…
@Zuziky píše:
pak me napadlo, ze uplne klidne by Prima mohla udelat jeden tyden mezi soutezicimi, kteri maji nejaky handicap, proc ne? ( rozhodne tedy v jinych hygienickych podminkach, ale proc ne…) ale zaradit ho takhle mezi bezne lidi, to je masakr…
Pamatuji si díl, kde byla paní s handicapem a taky mezi „normálníma“ a nikdo se nad tím nepozastavoval.