Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Elča93 tak to je Chotětov u Mladé Boleslavi, už mi je jasné proč je mi povědomý, fakt ho od vidění znám…
@VeruBorůvka to je šílený, fakt mě zaráží, že to admin diskuze nemaže
![]()
@VeruBorůvka jo, ta diskuze tam, to je prostě odpad, komentáře jsou buď úplně od věci, anebo ta sprosté, že se i já červenám… Přitom to takhle vypadá už delší dobu, Primě je to asi jedno, to je teda reklama ![]()
@Elča93 máš pravdu, asi Prima využívá toho, že si na jejich stránkách uleví hlupáci a tím připoutají pozornost ostatních. Ale přijde mi to, že je to za hranicemi a takový sdělovací kanál by to neměl tolerovat. Vždyť je to volně přístupné i dětem ![]()
Poslední dobou se z Prostřena stal hnusný bulvární pořad. A ta diskuze??? žádný adminové, sprosté hnusné komentáře.
Dřív jsem se na Prostřeno ráda dívala, občas se nechala inspirovat receptem.
Nojo, čím víc hádek, tím větší sledovanost. Ale to bodování? Jako jeden bod? A Lukášova hláška poté co snědl fazolky „tyhle zelený tyčky jsou moc dobrý, nevím jak se to jmenuje“ ![]()
@bberundaa jo ten s tím jedním bodem bude mít v pátek pěkně protáhlý obličej, jak to, že to nevyhrál
Ostatně, vyhrál vůbec někdy někdo touhle taktikou? Mít takovéhle výstupy v televizi, to aby pak chodili kanálama ![]()
Přesně, i kdybych měla dopředu zaručeno, že dostanu těch 50 tis., tak za tu ostudu by mi to nestálo. Vždycky mi může přijít domů nějaké hova*o. Mě by vadilo i šmejdění např. v ložnici, jako když vidím, že někteří soutěžící si tam klidně lehnou do postele nebo otevírají skříně
. řekla bych, že když se tam najde jen jeden taktik tak těžko vyhraje tím, že dává jeden bod. Oni jsou totiž dost průhlední a ostatní je odhalí a taky jim dají míň.
Vtipný mi taky přišlo jak tam ten jeden spálil maso, tak to schoval pod špenát
.
No, mě taky to šmejdění vadí. Kdyby nakoukli do pokoje, dobře. Ale to, že lezou do skříní, hrabou se v šuplíkách, to je taky děs. Pamatuju, jak v jednom díle si ženská oblékla pánské trenýrky, co vytáhla ze šuplíku. Nebo jednou tam jedna hvězda měla volně položené vibrátory, a hosté si je omakali,…jako představa, že všichni z mého okolí by věděli, co kde mám, do toho bych nešla ani náhodou. A to si myslím, že mám uklizeno… ![]()
Holky děláte někdo doma krevety? já bych je chtěla zkusit, ale nevím na jaký způsob, nevím kolik jich budu potřebovat a ani nevím kolik to asi stojí ![]()
jee sorry mělo to být do úplně jiné diskuze
![]()
Příspěvek upraven 16.09.16 v 09:18
@medunka23 teď jsem si to pustila znova a říkají tam, že je z Chotětova, poblíž Kladna…
Fakt se tam vůbec neřeší vaření, hádají se tam jak babky na trhu, ale hlavně že se první den shodly, že ženský jsou slepice