Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Elča93
15.9.16 12:57

@medunka23 teď jsem si to pustila znova a říkají tam, že je z Chotětova, poblíž Kladna…

Fakt se tam vůbec neřeší vaření, hádají se tam jak babky na trhu, ale hlavně že se první den shodly, že ženský jsou slepice :pankac:

• Citovat
  • Upravit
7527
15.9.16 13:06

@Elča93 tak to je Chotětov u Mladé Boleslavi, už mi je jasné proč je mi povědomý, fakt ho od vidění znám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
15.9.16 13:07

@VeruBorůvka to je šílený, fakt mě zaráží, že to admin diskuze nemaže :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elča93
15.9.16 13:12

@VeruBorůvka jo, ta diskuze tam, to je prostě odpad, komentáře jsou buď úplně od věci, anebo ta sprosté, že se i já červenám… Přitom to takhle vypadá už delší dobu, Primě je to asi jedno, to je teda reklama :poblion:

• Citovat
  • Upravit
3703
15.9.16 13:23

@Elča93 máš pravdu, asi Prima využívá toho, že si na jejich stránkách uleví hlupáci a tím připoutají pozornost ostatních. Ale přijde mi to, že je to za hranicemi a takový sdělovací kanál by to neměl tolerovat. Vždyť je to volně přístupné i dětem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
15.9.16 13:35

Poslední dobou se z Prostřena stal hnusný bulvární pořad. A ta diskuze??? žádný adminové, sprosté hnusné komentáře.
Dřív jsem se na Prostřeno ráda dívala, občas se nechala inspirovat receptem.
Nojo, čím víc hádek, tím větší sledovanost. Ale to bodování? Jako jeden bod? A Lukášova hláška poté co snědl fazolky „tyhle zelený tyčky jsou moc dobrý, nevím jak se to jmenuje“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elča93
15.9.16 13:41

@bberundaa jo ten s tím jedním bodem bude mít v pátek pěkně protáhlý obličej, jak to, že to nevyhrál :zed: Ostatně, vyhrál vůbec někdy někdo touhle taktikou? Mít takovéhle výstupy v televizi, to aby pak chodili kanálama :nevim:

• Citovat
  • Upravit
534
15.9.16 14:00

Přesně, i kdybych měla dopředu zaručeno, že dostanu těch 50 tis., tak za tu ostudu by mi to nestálo. Vždycky mi může přijít domů nějaké hova*o. Mě by vadilo i šmejdění např. v ložnici, jako když vidím, že někteří soutěžící si tam klidně lehnou do postele nebo otevírají skříně 8o. řekla bych, že když se tam najde jen jeden taktik tak těžko vyhraje tím, že dává jeden bod. Oni jsou totiž dost průhlední a ostatní je odhalí a taky jim dají míň.
Vtipný mi taky přišlo jak tam ten jeden spálil maso, tak to schoval pod špenát :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3703
15.9.16 16:31

No, mě taky to šmejdění vadí. Kdyby nakoukli do pokoje, dobře. Ale to, že lezou do skříní, hrabou se v šuplíkách, to je taky děs. Pamatuju, jak v jednom díle si ženská oblékla pánské trenýrky, co vytáhla ze šuplíku. Nebo jednou tam jedna hvězda měla volně položené vibrátory, a hosté si je omakali,…jako představa, že všichni z mého okolí by věděli, co kde mám, do toho bych nešla ani náhodou. A to si myslím, že mám uklizeno… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elča93
15.9.16 18:47

No, to se to zase rozjelo, ten Lukáš se teda předved 8o

• Citovat
  • Upravit
9219
15.9.16 21:58

@Elča93 katastrofa tento tyden!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elča93
16.9.16 08:58

@Sarisek1 to teda, snad tam příště bude někdo normálnější…

• Citovat
  • Upravit
7527
16.9.16 08:59

@Sarisek1 @Elča93 takže se mám k obědu na co těšit jo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
16.9.16 09:10

Holky děláte někdo doma krevety? já bych je chtěla zkusit, ale nevím na jaký způsob, nevím kolik jich budu potřebovat a ani nevím kolik to asi stojí :lol:

jee sorry mělo to být do úplně jiné diskuze :mrgreen: :oops:

Příspěvek upraven 16.09.16 v 09:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elča93
16.9.16 09:16

@medunka23 rozhodně, jsou to všichni cvoci :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...