Dnešní svět, nemáte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1653
3.10.14 12:16

No on když člověk kouká na zprávy na nově tak to vypadá hrůzostrašně, jak všechno občas zdramatizujou :mrgreen: zrovna minule jsme s přítelem koukali na nově na zprávy a to byla ebola, válka, vražda, nehody, pedeofil :roll: člověk aby se bál vylézt ven :lol: a odpověd na tvou otázku ne nebojím se, hážu to za hlavu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.10.14 12:17
@karafice píše:
To je krutá realita. Mám v plánu si pořídit i zbraň. Protože to, co se děje kolem mě je šílené.

a co Ti to pomůže? když jí použiješ, půjdeš bručet. To je taky realita.. mít zbraň neřeší vůbec nic..a teda by mi zajímalo, kde žiješ, že se tak bojíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
3.10.14 12:20
@MarDen píše:
No on když člověk kouká na zprávy na nově tak to vypadá hrůzostrašně, jak všechno občas zdramatizujou :mrgreen: zrovna minule jsme s přítelem koukali na nově na zprávy a to byla ebola, válka, vražda, nehody, pedeofil :roll: člověk aby se bál vylézt ven :lol: a odpověd na tvou otázku ne nebojím se, hážu to za hlavu :nevim:

Ale na konci mají vždy nějaké zvířátko pro potěchu, ne? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15404
3.10.14 12:21

Ve svete se deje porad neco a vzdycky delo :nevim: strach nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.10.14 12:22
@Menora píše:
Ale na konci mají vždy nějaké zvířátko pro potěchu, ne? :mrgreen:

Nebo nejake to varenicko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
3.10.14 12:24
@Menora píše:
Ale na konci mají vždy nějaké zvířátko pro potěchu, ne? :mrgreen:
:pankac: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
3.10.14 12:28

@Menora :hug :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.10.14 12:32
@terinka4444 píše:
Nikdy jsme se neměli lépe a nebylo klidnější období, než je teď. Za celé dějiny nebylo víc klidu. Nemoci, co zabíjely po milionech byly vždycky. jen člověk neměl možnosti jim čelit. Fanatici nám všem určitě hlavy neuřežou. Podle mě je čirá hloupost trýznit si hlavu takovým strachem. Noc z toho neovlivníš, ničemu nezabráníš, a pravděpodobně k tomu nedojde. Takže bych si užívala hezkého babího léta, své rodiny, těšila se ze života a tyhle obavy hodila za hlavu.

Terinka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
3.10.14 21:26
@Gorlami píše:
Nekde jsem cetla, ze tyto narky na dnesni zkazenou mladez a svet ritici se do zahuby nasli jiz na nejakem svitku ze Starovekeho Rima :)

Čili peklo naše civilizace prožila už někdy ve středověku, teď již žijeme hardcore level of hell :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.10.14 21:57
Mnohem pravděpodobnější je, že se zabiješ v autě, než že umřeš na ebolu.
@Wiolla píše:
Vážně? :think: To, že my ženy jsme outlocitné duše a vše si bereme je jasné. Proto mě názor chlapa zajímá. Netrápí tě to pro to, že s tím stejně nemůžeš nic dělat, anebo proto, že sis to nějak zracionalizoval a za hrozbu to zkrátka nepovažuješ?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová