Dobrá kartářka - Ostrava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kontakt na kartarku z FM
Ahoj, mohla bych taky poprosit o kontakt na kartarku z FM, ktera komunikuje pres e-mail a skype? dekuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, mohla bych poprosit o t. číslo na p. Filipovou moc děkuji Lenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marti chtěla jsem se zeptat, zda máte kontakt na p. Filipovou, případně kde se dá najít?
- Citovat
- Upravit
Mohla bych Vás poprosit o kontakt na paní Martoglu, kdysi jsem u ní byla a byla jsem moc spokojená, ale kontakt jsem někde ztratila. Děkuju gabka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
prosba
Prosím mohl by mi někdo sdělit kontakt na paní Plačkovou-Lhotka nebo Filipovou -VŠB?
Děkuji
- Citovat
- Upravit
legrace
.tak jsem Vás pozlobila, protože číslo jsem si tady na těch stránkách na p. Filipovou našla, ale kontakt na paní Plačkovou
( nemám!!!
- Citovat
- Upravit
@bubi11 píše: .tak jsem Vás pozlobila, protože číslo jsem si tady na těch stránkách na p. Filipovou našla, ale kontakt na paní Plačkovou( nemám!!!
tel. číslo na plačkovou tohle 728341785 nevím přesně našla jsem na internetu a nezkoušela jsem volat, ale napište mi pak prosím vás zkušeností s kartařky rozhoduji se toitž mezi těmito dvěmi a nevím ke které jít ![]()
- Citovat
- Upravit
Dík za číslo, taky si ráda poslechnu zkušenost. Držím palce! ![]()
- Citovat
- Upravit
Lidi jen nechoďte k Martoglu, protože po mé zkušenosti to byla komedie, dopředu s e mě ptala, co mě trápí, já neřekla a ona začla sypat, že s mým přítelem budeme mít dítě, že se už usadil, dopadlo to tak, že mi do měsíce oznámil, že se zamiloval a že s tím nic nenadělá, byla jsem u ní před třemi lety, mám manžela(jiného) a jsem stále bez dětí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I Filipiová se moc ptá, jen byla aspoň dobrá v tom, že uhodla podnikový úraz mého bratra, jinak viděla těhotenství v kartách prý nejpozději do konce roka a zatím nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen bych chtěla na obranu paní Martoglu z Poruby napsat, že já jí neřekla nic a ona sypala a sypala a všechno se mi to vyplnilo! Odhadla, že budu mít v druhém těhotenství komplikace, že kolem vidí samé bílé pláště, ale ať se nebojím, že všechno dobře dopadne! Že bude mít moje mamka zdravotní problémy, bude muset na operace… Všechno se vyplnilo. Dnes mám krásnou 6-ti letou dceru i když to na začátku vypadalo, že to vůbec nedopadne dobře, mamka je po 8 operacích… Možná záleží, na někoho se třeba dokáže napojit líp a na někoho ne. Nebo v té době už byl Váš přítel „usazený“, ale někde jinde… Je mi líto, že Vám to nevyšlo, ale asi to tak mělo být a děťátko určitě přijde. Sama paní Mortoglu mi vysvětlovala, že čas je relativní, takže ona přesně neodhadne, kdy co příjde, ale má obrazy a podle toho, o kolik starší v nich třeba vypadáte, podle toho odhaduje dobu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit