Doporučte probiotika pro dospělého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
11.10.18 23:44
@Jollys píše:
Ne stresove obdobi jsem mela, ale ne v obdobi, kdy trpim temito problemy, takze tomu bych to nepripisovala. A jake probiotika beres nebo jsi brala?

A na nějaké vyšetření u lékaře jsi byla, pokud to máš přetrvávající problémy? Brala jsem a beru probiotika Symprove, mají živé bakterie a můžeš vyzkoušet jejich startovací program :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
13.10.18 22:55
@sandys55 píše:
A na nějaké vyšetření u lékaře jsi byla, pokud to máš přetrvávající problémy? Brala jsem a beru probiotika Symprove, mají živé bakterie a můžeš vyzkoušet jejich startovací program :-).

To bych asi mohla vyzkouset. A jsi s nimi spokojena? U lekare jsem nebyla, ale ted jsem objednana, tak budu muset prekouknout svuj stud a rict ji to, jestli me posle na nejake vysetreni nebo to bude treba jen nejaka blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
13.10.18 23:05

@MachyXS Mohu se zeptat copak te po porodu trapilo? A za jak dlouho se ti dostavil asi ucinek nebo jsi poctovala zmenu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
13.10.18 23:08
@Alenaposp píše:
Ahoj, z trochu jineho soudku.. mne moc pomohl napoj rejuvenac domaci vyroby (z naklicene cocky). Naklady minimalni ale ucinek jako draha probiotika. Dokonce i chut prekvapive akceptovatelna.

Prosim te muzu te poprosit o nejaky navod na vyrobu nebo postup? Nejak si to neumi predstavit a taky by me zajimalo jestli to delas z normalni kupovane cocky? A pomaha to na oba problemy? dekuji :-) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
13.10.18 23:44
@Jollys píše:
To bych asi mohla vyzkouset. A jsi s nimi spokojena? U lekare jsem nebyla, ale ted jsem objednana, tak budu muset prekouknout svuj stud a rict ji to, jestli me posle na nejake vysetreni nebo to bude treba jen nejaka blbost.

Nemáš se vůbec za co stydět. Hodně lidí má problémy se zažíváním a vyprazdňováním a svému lékaři se vůbec nesvěří a pak se trápí celý život a přitom by nemuseli. Myslím že vyšetřením nic nepokazíš. Může to být jen blbost, ale taky to může být něco vážnějšího. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
13.10.18 23:46
@Jollys píše:

A ano jsem s nimi spokojená. Za sebe je mohu jen doporučit. Už po absolvování startovací kůry jsem věděla že budu pokračovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
14.10.18 12:07
@sandys55 píše:
A ano jsem s nimi spokojená. Za sebe je mohu jen doporučit. Už po absolvování startovací kůry jsem věděla že budu pokračovat :-)

A ta startovaci kura trva jak dlouho? A to jsi si nekde objednala a vyzvedla nebo poslala postou? Platila jsi postovne, kolik asi? Takze ti pomohly celkove s problemy, ktere jsi mela? A co po vysazeni, nebojis se ze se ti problemy vrati?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
14.10.18 12:10
@sandys55 píše:
Nemáš se vůbec za co stydět. Hodně lidí má problémy se zažíváním a vyprazdňováním a svému lékaři se vůbec nesvěří a pak se trápí celý život a přitom by nemuseli. Myslím že vyšetřením nic nepokazíš. Může to být jen blbost, ale taky to může být něco vážnějšího. :nevim:

Jo to mas pravdu, ale taky se docela bojim jestli to nebude neco vaznejsiho, ale zase na druhou stranu si rikam, ze bude lepsi odhalit problem co nejdrive nez aby bylo pozde a musela bych pod nuz nebo neco horsiho. Mam z toho hruzu. :,( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
14.10.18 13:08
@Jollys píše:
Jo to mas pravdu, ale taky se docela bojim jestli to nebude neco vaznejsiho, ale zase na druhou stranu si rikam, ze bude lepsi odhalit problem co nejdrive nez aby bylo pozde a musela bych pod nuz nebo neco horsiho. Mam z toho hruzu. :,( :roll:

No určitě je lepší zjistit to co nejdříve, i kdyby to bylo něco vážnějšího, protože ve většině případů je to tak, že když se to zjistí brzy, tak se s tím dá hodně udělat, ale naopak když je pozdě, tak už to většinou řeší už jen operace. Neboj se to zvládneš, nijak šílené to vyšetření není :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
14.10.18 13:12
@Jollys píše:
A ta startovaci kura trva jak dlouho? A to jsi si nekde objednala a vyzvedla nebo poslala postou? Platila jsi postovne, kolik asi? Takze ti pomohly celkove s problemy, ktere jsi mela? A co po vysazeni, nebojis se ze se ti problemy vrati?

Ta startovací kůra je na 12 týdnů. Můžeš si koupit i jedno balení, ale to je podle mě mrhání časem i penězi. Objednala jsem si je na jejich stránkách a přivezl mi je domů kurýr. Poštovné jsem neplatila :-). ANo pomáhají mi s problémy, které jsem měla. No jelikož jsem i změnil způsob stravování, tak se nebojím, že by mi jejich vysazení nějak ublížilo :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
14.10.18 23:36
@sandys55 píše:
Ta startovací kůra je na 12 týdnů. Můžeš si koupit i jedno balení, ale to je podle mě mrhání časem i penězi. Objednala jsem si je na jejich stránkách a přivezl mi je domů kurýr. Poštovné jsem neplatila :-). ANo pomáhají mi s problémy, které jsem měla. No jelikož jsem i změnil způsob stravování, tak se nebojím, že by mi jejich vysazení nějak ublížilo :-).

A zmenu stravovani ti nekdo doporucil nebo nakazal nebo jsi se rozhodla sama? Jen jsem se divala na ceny a jsou docela vysoke bych rekla, ale taky jsou tam akce jsem se divala. To je fajn, ze to vozi kuryr domu a bez postovneho, super :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
14.10.18 23:42
@sandys55 píše:
No určitě je lepší zjistit to co nejdříve, i kdyby to bylo něco vážnějšího, protože ve většině případů je to tak, že když se to zjistí brzy, tak se s tím dá hodně udělat, ale naopak když je pozdě, tak už to většinou řeší už jen operace. Neboj se to zvládneš, nijak šílené to vyšetření není :-) :hug:

No a to prave nechci abych neco zanedbala a pak musela jit na nejakou operaci. Jo to musim zvladnout, kdyz prekonam ten zacatek se o tom zminit, tak pak uz to bude hracka :-). Dekuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
15.10.18 00:02
@Jollys píše:
A zmenu stravovani ti nekdo doporucil nebo nakazal nebo jsi se rozhodla sama? Jen jsem se divala na ceny a jsou docela vysoke bych rekla, ale taky jsou tam akce jsem se divala. To je fajn, ze to vozi kuryr domu a bez postovneho, super :-).

Ceny se můžou zdát vyšší, ale když si spočítáš kolik tam máš najednou dávek a podíváš se na ceny ostatních výrobců, tak zjistíš ze tam ani rozdíl není :nevim: podle mě :-). Rozhodla jsem se sama a lékařka mi to jen doporučila, že dělám dobře a podpořila mě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
15.10.18 00:05
@Jollys píše:
No a to prave nechci abych neco zanedbala a pak musela jit na nejakou operaci. Jo to musim zvladnout, kdyz prekonam ten zacatek se o tom zminit, tak pak uz to bude hracka :-). Dekuji :*

To je dobře, že to nechceš a to je první krok k tomu, aby jsi se zbavila tohoto nepříjemného problému, další krok je probrat to s doktorkou a případně šla na nějaké vyšetření a jsi na půli cesty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
28.10.18 12:12
@sandys55 píše:
To je dobře, že to nechceš a to je první krok k tomu, aby jsi se zbavila tohoto nepříjemného problému, další krok je probrat to s doktorkou a případně šla na nějaké vyšetření a jsi na půli cesty :-)

Tak jsem byla na prohlidce u doktorky a rikala ze mam zkusit nejake ty probiotika a pokud se to nezlepsi ani tak, tak me posle na to vysetreni zaludku a strev. Rikala ze to neni nic prijemneho, tak ze nejdrive vyzkousime prijemnejsi alternativy :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová