Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jollys píše:
Ne stresove obdobi jsem mela, ale ne v obdobi, kdy trpim temito problemy, takze tomu bych to nepripisovala. A jake probiotika beres nebo jsi brala?
A na nějaké vyšetření u lékaře jsi byla, pokud to máš přetrvávající problémy? Brala jsem a beru probiotika Symprove, mají živé bakterie a můžeš vyzkoušet jejich startovací program
.
@sandys55 píše:
A na nějaké vyšetření u lékaře jsi byla, pokud to máš přetrvávající problémy? Brala jsem a beru probiotika Symprove, mají živé bakterie a můžeš vyzkoušet jejich startovací program.
To bych asi mohla vyzkouset. A jsi s nimi spokojena? U lekare jsem nebyla, ale ted jsem objednana, tak budu muset prekouknout svuj stud a rict ji to, jestli me posle na nejake vysetreni nebo to bude treba jen nejaka blbost.
@MachyXS Mohu se zeptat copak te po porodu trapilo? A za jak dlouho se ti dostavil asi ucinek nebo jsi poctovala zmenu? ![]()
@Alenaposp píše:
Ahoj, z trochu jineho soudku.. mne moc pomohl napoj rejuvenac domaci vyroby (z naklicene cocky). Naklady minimalni ale ucinek jako draha probiotika. Dokonce i chut prekvapive akceptovatelna.
Prosim te muzu te poprosit o nejaky navod na vyrobu nebo postup? Nejak si to neumi predstavit a taky by me zajimalo jestli to delas z normalni kupovane cocky? A pomaha to na oba problemy? dekuji
![]()
@Jollys píše:
To bych asi mohla vyzkouset. A jsi s nimi spokojena? U lekare jsem nebyla, ale ted jsem objednana, tak budu muset prekouknout svuj stud a rict ji to, jestli me posle na nejake vysetreni nebo to bude treba jen nejaka blbost.
Nemáš se vůbec za co stydět. Hodně lidí má problémy se zažíváním a vyprazdňováním a svému lékaři se vůbec nesvěří a pak se trápí celý život a přitom by nemuseli. Myslím že vyšetřením nic nepokazíš. Může to být jen blbost, ale taky to může být něco vážnějšího. ![]()
@Jollys píše:
A ano jsem s nimi spokojená. Za sebe je mohu jen doporučit. Už po absolvování startovací kůry jsem věděla že budu pokračovat ![]()
@sandys55 píše:
A ano jsem s nimi spokojená. Za sebe je mohu jen doporučit. Už po absolvování startovací kůry jsem věděla že budu pokračovat
A ta startovaci kura trva jak dlouho? A to jsi si nekde objednala a vyzvedla nebo poslala postou? Platila jsi postovne, kolik asi? Takze ti pomohly celkove s problemy, ktere jsi mela? A co po vysazeni, nebojis se ze se ti problemy vrati?
@sandys55 píše:
Nemáš se vůbec za co stydět. Hodně lidí má problémy se zažíváním a vyprazdňováním a svému lékaři se vůbec nesvěří a pak se trápí celý život a přitom by nemuseli. Myslím že vyšetřením nic nepokazíš. Může to být jen blbost, ale taky to může být něco vážnějšího.
Jo to mas pravdu, ale taky se docela bojim jestli to nebude neco vaznejsiho, ale zase na druhou stranu si rikam, ze bude lepsi odhalit problem co nejdrive nez aby bylo pozde a musela bych pod nuz nebo neco horsiho. Mam z toho hruzu.
![]()
@Jollys píše:
Jo to mas pravdu, ale taky se docela bojim jestli to nebude neco vaznejsiho, ale zase na druhou stranu si rikam, ze bude lepsi odhalit problem co nejdrive nez aby bylo pozde a musela bych pod nuz nebo neco horsiho. Mam z toho hruzu.![]()
No určitě je lepší zjistit to co nejdříve, i kdyby to bylo něco vážnějšího, protože ve většině případů je to tak, že když se to zjistí brzy, tak se s tím dá hodně udělat, ale naopak když je pozdě, tak už to většinou řeší už jen operace. Neboj se to zvládneš, nijak šílené to vyšetření není
![]()
@Jollys píše:
A ta startovaci kura trva jak dlouho? A to jsi si nekde objednala a vyzvedla nebo poslala postou? Platila jsi postovne, kolik asi? Takze ti pomohly celkove s problemy, ktere jsi mela? A co po vysazeni, nebojis se ze se ti problemy vrati?
Ta startovací kůra je na 12 týdnů. Můžeš si koupit i jedno balení, ale to je podle mě mrhání časem i penězi. Objednala jsem si je na jejich stránkách a přivezl mi je domů kurýr. Poštovné jsem neplatila
. ANo pomáhají mi s problémy, které jsem měla. No jelikož jsem i změnil způsob stravování, tak se nebojím, že by mi jejich vysazení nějak ublížilo
.
@sandys55 píše:
Ta startovací kůra je na 12 týdnů. Můžeš si koupit i jedno balení, ale to je podle mě mrhání časem i penězi. Objednala jsem si je na jejich stránkách a přivezl mi je domů kurýr. Poštovné jsem neplatila. ANo pomáhají mi s problémy, které jsem měla. No jelikož jsem i změnil způsob stravování, tak se nebojím, že by mi jejich vysazení nějak ublížilo
.
A zmenu stravovani ti nekdo doporucil nebo nakazal nebo jsi se rozhodla sama? Jen jsem se divala na ceny a jsou docela vysoke bych rekla, ale taky jsou tam akce jsem se divala. To je fajn, ze to vozi kuryr domu a bez postovneho, super
.
@sandys55 píše:
No určitě je lepší zjistit to co nejdříve, i kdyby to bylo něco vážnějšího, protože ve většině případů je to tak, že když se to zjistí brzy, tak se s tím dá hodně udělat, ale naopak když je pozdě, tak už to většinou řeší už jen operace. Neboj se to zvládneš, nijak šílené to vyšetření není![]()
No a to prave nechci abych neco zanedbala a pak musela jit na nejakou operaci. Jo to musim zvladnout, kdyz prekonam ten zacatek se o tom zminit, tak pak uz to bude hracka
. Dekuji ![]()
@Jollys píše:
A zmenu stravovani ti nekdo doporucil nebo nakazal nebo jsi se rozhodla sama? Jen jsem se divala na ceny a jsou docela vysoke bych rekla, ale taky jsou tam akce jsem se divala. To je fajn, ze to vozi kuryr domu a bez postovneho, super.
Ceny se můžou zdát vyšší, ale když si spočítáš kolik tam máš najednou dávek a podíváš se na ceny ostatních výrobců, tak zjistíš ze tam ani rozdíl není
podle mě
. Rozhodla jsem se sama a lékařka mi to jen doporučila, že dělám dobře a podpořila mě:-)
@Jollys píše:
No a to prave nechci abych neco zanedbala a pak musela jit na nejakou operaci. Jo to musim zvladnout, kdyz prekonam ten zacatek se o tom zminit, tak pak uz to bude hracka. Dekuji
To je dobře, že to nechceš a to je první krok k tomu, aby jsi se zbavila tohoto nepříjemného problému, další krok je probrat to s doktorkou a případně šla na nějaké vyšetření a jsi na půli cesty ![]()
@sandys55 píše:
To je dobře, že to nechceš a to je první krok k tomu, aby jsi se zbavila tohoto nepříjemného problému, další krok je probrat to s doktorkou a případně šla na nějaké vyšetření a jsi na půli cesty
Tak jsem byla na prohlidce u doktorky a rikala ze mam zkusit nejake ty probiotika a pokud se to nezlepsi ani tak, tak me posle na to vysetreni zaludku a strev. Rikala ze to neni nic prijemneho, tak ze nejdrive vyzkousime prijemnejsi alternativy
.