Doporučte probiotika pro dospělého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
208
28.10.18 12:14
@sandys55 píše:
Ceny se můžou zdát vyšší, ale když si spočítáš kolik tam máš najednou dávek a podíváš se na ceny ostatních výrobců, tak zjistíš ze tam ani rozdíl není :nevim: podle mě :-). Rozhodla jsem se sama a lékařka mi to jen doporučila, že dělám dobře a podpořila mě:-)

Tak to je fajn a s jidelnickem jsi se s nekym radila nebo tak? Jo je pravda, ze jsem si to spocitala a tak draho to nevychazi, to je ta pocatecni castka najednou, ta se zda vysoka, ale je pravda, ze kdyz to srovnam s jinymi, tak ta cena neni vubec vysoka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
5.11.18 23:56
@Jollys píše:
Tak to je fajn a s jidelnickem jsi se s nekym radila nebo tak? Jo je pravda, ze jsem si to spocitala a tak draho to nevychazi, to je ta pocatecni castka najednou, ta se zda vysoka, ale je pravda, ze kdyz to srovnam s jinymi, tak ta cena neni vubec vysoka :-)

Ano přesně tak, cena se zdá sice vysoká, ale je to právě na několik týdnů, takže pak už ta cena není nijak vysoká :-). S jídelníčkem jsem se bavila s poradkyní, ale spoustu věcí jsem si nastudovala i sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
5.11.18 23:59
@Jollys píše:
Tak jsem byla na prohlidce u doktorky a rikala ze mam zkusit nejake ty probiotika a pokud se to nezlepsi ani tak, tak me posle na to vysetreni zaludku a strev. Rikala ze to neni nic prijemneho, tak ze nejdrive vyzkousime prijemnejsi alternativy :-).

Jo určitě je to lepší takto, pokud tě to už nějak neohrožuje, tak bych to zkusila nejdříve méně invazivní metodou :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
7.11.18 00:00
@sandys55 píše:
Ano přesně tak, cena se zdá sice vysoká, ale je to právě na několik týdnů, takže pak už ta cena není nijak vysoká :-). S jídelníčkem jsem se bavila s poradkyní, ale spoustu věcí jsem si nastudovala i sama.

Jo je to fakt, pri tom rozpocitani to fakt neni tolik, to je zanedbatelna castka, kdyz jde o zdravi. Ja jsem si rikala ze budu muset asi zajit za nejakym odbornikem na jidelnicek, protoze i res to ze jsem dost nacetla, tak v tom mam porad chaoz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
7.11.18 00:09
@sandys55 píše:
Jo určitě je to lepší takto, pokud tě to už nějak neohrožuje, tak bych to zkusila nejdříve méně invazivní metodou :-).

No tak to rozhodne. Ano radeji nejdrive vyzkousim neco co neni tak narocne a vyzkousim neco lepsiho a apk se uvidi a pokud mi pomohou uz jen probiotika, tak budu stastna :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
8.11.18 11:54
@Jollys píše:
Jo je to fakt, pri tom rozpocitani to fakt neni tolik, to je zanedbatelna castka, kdyz jde o zdravi. Ja jsem si rikala ze budu muset asi zajit za nejakym odbornikem na jidelnicek, protoze i res to ze jsem dost nacetla, tak v tom mam porad chaoz.

Poradit se s odborníkem na jídelníček není vůbec od věci, ale chce to fakt někoho, kdo tomu rozumí a není to jen nějaký šarlatán, ale fakt ví o čem mluví :-). Já jsem v tom měla taky chaoz a někdy si taky musím ještě zjistit info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
8.11.18 11:57
@Jollys píše:
No tak to rozhodne. Ano radeji nejdrive vyzkousim neco co neni tak narocne a vyzkousim neco lepsiho a apk se uvidi a pokud mi pomohou uz jen probiotika, tak budu stastna :-).

Jasně vyzkoušej, ono hodně udělají už jen ty probiotika, ono se říká že i imunita je hlavně ve střevech, takže i když jsou děti nemocné, tak je dobré jim dávat probiotika :-) a pitný režim, ten je taky důležitý, ale musí být přiměřený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
11.11.18 14:10
@sandys55 píše:
Jasně vyzkoušej, ono hodně udělají už jen ty probiotika, ono se říká že i imunita je hlavně ve střevech, takže i když jsou děti nemocné, tak je dobré jim dávat probiotika :-) a pitný režim, ten je taky důležitý, ale musí být přiměřený.

Ano to jsem taky nekde cetla s tou imunitou ve strevech a i doktorka mi rikala, ze detem davat probiotika je dobre a ten pitny rezim dodrzovat, to je zaklad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
11.11.18 14:12
@sandys55 píše:
Poradit se s odborníkem na jídelníček není vůbec od věci, ale chce to fakt někoho, kdo tomu rozumí a není to jen nějaký šarlatán, ale fakt ví o čem mluví :-). Já jsem v tom měla taky chaoz a někdy si taky musím ještě zjistit info.

No a to je prave to, kde takoveho cloveka vubec sehnat, doktorka me odbyde klasickyma recma, ze mam jist hodne zeleniny a ovoce a vyvazenou stravu, ale to mi tedy moc nepomuze. Ale jak poznat toho, kdo mi fakt poradi :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
14.11.18 14:36
@Jollys píše:
Ano to jsem taky nekde cetla s tou imunitou ve strevech a i doktorka mi rikala, ze detem davat probiotika je dobre a ten pitny rezim dodrzovat, to je zaklad :palec:

Ano je to tak a hlavně když se berou třeba antibiotika, tak je třeba doplnit probiotika a posílit imunitu, ale musí se dávat s odstupem, protože jinak se zabijí i ty dobré bakterie a bylo by to k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
14.11.18 14:38
@Jollys píše:
No a to je prave to, kde takoveho cloveka vubec sehnat, doktorka me odbyde klasickyma recma, ze mam jist hodne zeleniny a ovoce a vyvazenou stravu, ale to mi tedy moc nepomuze. Ale jak poznat toho, kdo mi fakt poradi :nevim: .

Tak to bych ti doporučila nějakého výživového poradce a nebo třeba nějakého ve fitku, tam taky nějakého najdeš, ale nejdříve si zkus zjistit recenze na ně, protože i tam můžeš narazit na někoho kdo tomu nerozumí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
14.11.18 14:52
@sandys55 píše:
Tak to bych ti doporučila nějakého výživového poradce a nebo třeba nějakého ve fitku, tam taky nějakého najdeš, ale nejdříve si zkus zjistit recenze na ně, protože i tam můžeš narazit na někoho kdo tomu nerozumí. :nevim:

Podivam se po nejakem, jo ve fitku bych se mohla poptat jestli tam nejaky je a mohl by mi poradit a pripadne sestavit jidelnicek nebo tak. Ale jak rikas nejdrive si sezenu i recenzi na ty poradce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
14.11.18 14:53
@sandys55 píše:
Ano je to tak a hlavně když se berou třeba antibiotika, tak je třeba doplnit probiotika a posílit imunitu, ale musí se dávat s odstupem, protože jinak se zabijí i ty dobré bakterie a bylo by to k ničemu.

A jaky odstup to asi je prosim te? Nekolik hodin nebo jak? To si budu pamatovat, ja bych je dala dohromady asi. Tak zase budu chytrejsi pro priste :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
15.11.18 12:17
@Jollys píše:
A jaky odstup to asi je prosim te? Nekolik hodin nebo jak? To si budu pamatovat, ja bych je dala dohromady asi. Tak zase budu chytrejsi pro priste :-).

Dát je dohromady je právě to nejhorší, protože antibiotika pozabíjí všechny bakterie, které najde, takže i ty dobré, které si probiotiky doplníš. Obecně se doporučuje alespoň ty dvě hodiny od podaní antibiotik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
15.11.18 12:27
@Jollys píše:
Podivam se po nejakem, jo ve fitku bych se mohla poptat jestli tam nejaky je a mohl by mi poradit a pripadne sestavit jidelnicek nebo tak. Ale jak rikas nejdrive si sezenu i recenzi na ty poradce.

To si určitě sežeň. Jsou i různé kliniky pro poradu a pak jsem viděla že dost lidí chodí i do té poradny v nákupních centrech, tam taky radí a lidi byli docela spokojení co jsem tak četla, ale název už si nepamatuji :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová