Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Z prirodnejsich probiotik znam Naturevia, optej se v lekarne jiste budou vedet vice ![]()
Ahaa, no dekuji moc
A jake konkretne? Na naturevia.cz jich maji docela dost na vyber
@renatavlckova21 píše:
Ahaa, no dekuji mocA jake konkretne? Na naturevia.cz jich maji docela dost na vyber
To jako vazne? A co treba kefir, kyska? V kazdym kramu za par korun. Jen je treba otocit obal a podivat se co to obsahuje. Ne vsechno co se tvari jako kefir, opravdu kefirem je ![]()
@AlenNes píše:
Z prirodnejsich probiotik znam Naturevia, optej se v lekarne jiste budou vedet vice
Pro prirodni probiotika nemusim chodit do lekarny. Lidi kam jste dali rozum? Vzdyt nejlepsi probiotika jsou kysane vyrobky ![]()
Tak kazdy nato ma jiny nazor, treba nemuze zrovna mlecne vyrobky ![]()
@LenGab píše:
Tak kazdy nato ma jiny nazor, treba nemuze zrovna mlecne vyrobky
Nazor na to muze mit kazdy jaky chce, ale me zajima slozeni. Kdyz otocim kysany vyrobek a vidim tak x kmenu prospesnych bakterii a otocim obal tablet s cenovkou 50× drahsi a jsou tam ty same bakterie tak netusim co te muze vest k tomu si koupit tablety? Kdyz pominu ze je nekdo intolerantni k laktoze
No a prave o te laktoze to cele muže byt, ne kazdy ji snasi a kazdy se chce nejako chranit.
Tohle ti nikdy neublizi, maximalne ti to pomuze, jeste kdyz je to prirodni, tak na dovolenou a nebo pri uzivani antibiotik
Já užívám probiotika od Naturevia (dříve Swiss), prodávají se normálně v lékárnách, jsou přírodní a mně opravdu moc pomohly.
Teď jsem si objednávala z online lékárny probiotika s vitamínem C, chci si co nejvíce posilnit imunitu v téhle době, koukám, že to je taky ta Naturevia – bílá krabička s obrázkem modrých hor..
Probiotika doplňuji v přírodní formě za pomoci kombuchy. Kombucha je fermetovaný čaj obohacený o probiotika, takže má velmi dobrý vliv na zažívací trakt. Taky obsahuje řadu vitamínů a antioxidantů, takže posiluje imunitu. Nejraději ji mám ledově vychlazenou nebo také miluji borůvkovou kombuchu, kterou kupuji ze stránky jztferments. cz.
Chtěla bych začít brát probiotika hlavně na zlepšení imunity a trávení.
nikdy předtim jsem je nebrala tak budu rada za jakýkoliv tip jaka probiotika vybrat nebo podle čeho se rozhodnout. na internetu jsem našla několik probiotickych doplňků ale radši bych si nechala poradit. Díky ![]()
@mysulesklenickova Ja jsem ted byla po antibiotikach a chtela jsem vyzkouset nejaky probiotika, protoze to ve me vzdy nadelalo velkou strevni paseku. Tak jsem hledala a nasla jsem si, ze je dobry, aby tam byla alespon miliarda tech probiotickych kmenu a ze cim vic kmenu tim lip. Koukala jsem ruzne treba na Probiomix nebo Colostrum probio a dalsi, ale nakonec jsem si nasla Probiotikus, kery mel 39 miliard tech probiotickych kmenu dokonce i 11 druhu. v lekarne ho nemeli a tak jsem ho koupila na www.probiotikus.cz. treti den byl u me. Kdyz jsem ho zacala uzivat tak jsem pocitila mensi zmeny a zacalo mi byt lip a citila jsem se i vic cilejsi. Ted ho beru pravidelne a zatim jsem (diky bohu) nebyla nemocna a ani nemela zadny strevni potize.