Doporučte probiotika pro dospělého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
208
1.12.18 17:07
@sandys55 píše:
Dát je dohromady je právě to nejhorší, protože antibiotika pozabíjí všechny bakterie, které najde, takže i ty dobré, které si probiotiky doplníš. Obecně se doporučuje alespoň ty dvě hodiny od podaní antibiotik.

Jo tak to je dobre vedet. No kdyz se nad tim tak zamyslim, tak to dava i smysl ze :-). Tak ty dve hodiny budu pocitat s odstupem, aby to melo nejaky smysl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
1.12.18 17:09
@sandys55 píše:
To si určitě sežeň. Jsou i různé kliniky pro poradu a pak jsem viděla že dost lidí chodí i do té poradny v nákupních centrech, tam taky radí a lidi byli docela spokojení co jsem tak četla, ale název už si nepamatuji :-(.

Jo myslim ze vim o cem mluvis, ale nazev si taky nepamatuji, ale zajdu se podivat k nam do nakupaku, tam jedna takova poradna je, tak se podivam na nazev a taky se tam zeptam co a jak a uvidim, co mi reknou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
12.12.18 00:10
@Jollys píše:
Jo tak to je dobre vedet. No kdyz se nad tim tak zamyslim, tak to dava i smysl ze :-). Tak ty dve hodiny budu pocitat s odstupem, aby to melo nejaky smysl :-)

Jo dvě hodinky jsou tak ideální. A jak si ty probiotika otevřeš, tak je nezapomeň skladovat v chladu :-), ať ti vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
12.12.18 00:25
@Jollys píše:
Jo myslim ze vim o cem mluvis, ale nazev si taky nepamatuji, ale zajdu se podivat k nam do nakupaku, tam jedna takova poradna je, tak se podivam na nazev a taky se tam zeptam co a jak a uvidim, co mi reknou :-)

Tak co našla jsi tu poradnu? Jak se jmenuje? |Dozvěděla jsi se tam něco zajímavého? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
12.12.18 12:43
@sandys55 píše:
Jo dvě hodinky jsou tak ideální. A jak si ty probiotika otevřeš, tak je nezapomeň skladovat v chladu :-), ať ti vydrží.

Jo a kdybych je nechala otevrene nekde venku, tak by se mi zkazily nebo co? A to jen ty otevrene nebo i ty zavrene? protoze jsou to docela velke lahve. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
12.12.18 12:45
@sandys55 píše:
Tak co našla jsi tu poradnu? Jak se jmenuje? |Dozvěděla jsi se tam něco zajímavého? :-)

Nemela jsem tam bohuzel sanci zajit :-(. Doma radi nemoci, takze jsem se nedostala vubec nikam, ale uz je to lepsi , tak se tesim ze se konecne dostanu ven a treba i nejaky nakupak nebo trhy stihnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
13.12.18 12:25
@Jollys píše:
Jo a kdybych je nechala otevrene nekde venku, tak by se mi zkazily nebo co? A to jen ty otevrene nebo i ty zavrene? protoze jsou to docela velke lahve. :nevim:

Stačí dát do lednice jen ty otevřené. No zkazily, to je docela relativní, protože v teple, když se to otevře, tak ty dobré bakterie co jsou v těch probioticích, tak začnou pracovat a množit se, takže tím by se to všechno zkazilo, takže i vlastně jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
13.12.18 12:29
@Jollys píše:
Nemela jsem tam bohuzel sanci zajit :-(. Doma radi nemoci, takze jsem se nedostala vubec nikam, ale uz je to lepsi , tak se tesim ze se konecne dostanu ven a treba i nejaky nakupak nebo trhy stihnu.

Jasně to chápu, taky u nás řádí snad všechno, i spalničky, tak jsem byla s horečkama hned u lékařky, jak měly děti, ale naštěstí jen obyčejná viroza. Ještě musíme dobrat léky a na Vánoce budeme v pohodě, tak ještě že nebudeme ležet na Vánoce nemocní. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
17.12.18 00:00
@sandys55 píše:
Jasně to chápu, taky u nás řádí snad všechno, i spalničky, tak jsem byla s horečkama hned u lékařky, jak měly děti, ale naštěstí jen obyčejná viroza. Ještě musíme dobrat léky a na Vánoce budeme v pohodě, tak ještě že nebudeme ležet na Vánoce nemocní. :-)

Jezis tak to je dobre, ze to nejsou spalnicky, ale jen normalni viroza. Vsak pak budes mit cas se poradit v tech poradnach a pak se do toho vseho pustit a pak s temi probiotiky ti to pujde daleko lepe, alespon podle me si to myslim :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
17.12.18 00:04
@sandys55 píše:
Stačí dát do lednice jen ty otevřené. No zkazily, to je docela relativní, protože v teple, když se to otevře, tak ty dobré bakterie co jsou v těch probioticích, tak začnou pracovat a množit se, takže tím by se to všechno zkazilo, takže i vlastně jo.
:-) tak to je fajn, ze jsme to vyresili :-). Tak jsem si o tom neco precetla a to premnozeni bakterii neni dobre, ale co jsem se divili, tak i treba probiotika v kapslich by se mely davat do lednicky :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.19 17:23

Nejlepší probiotika sušený mongolský jogurt churuge, který obsahuje bakterie v přirozené symbioze. Tento jogurt je ve formě tablet i mají velmí dobrou chut'. Ja jsem davala rozžvýkanou tabletku na prso a přikrmovala miminko už v porodnici. Briško dobře fungovalo a miminko se dobře adoptovalo. Ve 4 měsicích jsme zahajili prikrmování a pridávaní bakterií. Ted mimink má 6 mes. je naprosto zdravé, nema alergie ani travicí potíže. Velmí doporučují: www.zvysení-imunity.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
margaa25
10.7.19 16:22

Tak já jsem nedávno narazila na lactobacily, které se nemusí dávat do lednice, měla jsem střevní virózu, tak jsem je raději začala brát preventivně.

• Citovat
  • Upravit
chocholina27
15.7.19 14:47

My se chystáme na dovolenou do Egypta, tak mám strach, abych mě nechytla jejich známá Faraonova pomsta, myslíte, že by mi pomohly probiotika, abych tomu předešla?

• Citovat
  • Upravit
Dominika222
19.7.19 13:53

Kamarádka mi poradila před odjezdem do Egypta, že mám brát probiotika týden před odjezdem, že jí to vždy zabralo, tak vyzkoušej :-)

• Citovat
  • Upravit
3.11.19 21:28

A je to neco prirodniho? Zameruji se spise na prirodni veci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky