Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sandys55 píše:
Dát je dohromady je právě to nejhorší, protože antibiotika pozabíjí všechny bakterie, které najde, takže i ty dobré, které si probiotiky doplníš. Obecně se doporučuje alespoň ty dvě hodiny od podaní antibiotik.
Jo tak to je dobre vedet. No kdyz se nad tim tak zamyslim, tak to dava i smysl ze
. Tak ty dve hodiny budu pocitat s odstupem, aby to melo nejaky smysl ![]()
@sandys55 píše:
To si určitě sežeň. Jsou i různé kliniky pro poradu a pak jsem viděla že dost lidí chodí i do té poradny v nákupních centrech, tam taky radí a lidi byli docela spokojení co jsem tak četla, ale název už si nepamatuji.
Jo myslim ze vim o cem mluvis, ale nazev si taky nepamatuji, ale zajdu se podivat k nam do nakupaku, tam jedna takova poradna je, tak se podivam na nazev a taky se tam zeptam co a jak a uvidim, co mi reknou ![]()
@Jollys píše:
Jo tak to je dobre vedet. No kdyz se nad tim tak zamyslim, tak to dava i smysl ze. Tak ty dve hodiny budu pocitat s odstupem, aby to melo nejaky smysl
Jo dvě hodinky jsou tak ideální. A jak si ty probiotika otevřeš, tak je nezapomeň skladovat v chladu
, ať ti vydrží.
@Jollys píše:
Jo myslim ze vim o cem mluvis, ale nazev si taky nepamatuji, ale zajdu se podivat k nam do nakupaku, tam jedna takova poradna je, tak se podivam na nazev a taky se tam zeptam co a jak a uvidim, co mi reknou
Tak co našla jsi tu poradnu? Jak se jmenuje? |Dozvěděla jsi se tam něco zajímavého? ![]()
@sandys55 píše:
Jo dvě hodinky jsou tak ideální. A jak si ty probiotika otevřeš, tak je nezapomeň skladovat v chladu, ať ti vydrží.
Jo a kdybych je nechala otevrene nekde venku, tak by se mi zkazily nebo co? A to jen ty otevrene nebo i ty zavrene? protoze jsou to docela velke lahve. ![]()
@sandys55 píše:
Tak co našla jsi tu poradnu? Jak se jmenuje? |Dozvěděla jsi se tam něco zajímavého?
Nemela jsem tam bohuzel sanci zajit
. Doma radi nemoci, takze jsem se nedostala vubec nikam, ale uz je to lepsi , tak se tesim ze se konecne dostanu ven a treba i nejaky nakupak nebo trhy stihnu.
@Jollys píše:
Jo a kdybych je nechala otevrene nekde venku, tak by se mi zkazily nebo co? A to jen ty otevrene nebo i ty zavrene? protoze jsou to docela velke lahve.
Stačí dát do lednice jen ty otevřené. No zkazily, to je docela relativní, protože v teple, když se to otevře, tak ty dobré bakterie co jsou v těch probioticích, tak začnou pracovat a množit se, takže tím by se to všechno zkazilo, takže i vlastně jo.
@Jollys píše:
Nemela jsem tam bohuzel sanci zajit. Doma radi nemoci, takze jsem se nedostala vubec nikam, ale uz je to lepsi , tak se tesim ze se konecne dostanu ven a treba i nejaky nakupak nebo trhy stihnu.
Jasně to chápu, taky u nás řádí snad všechno, i spalničky, tak jsem byla s horečkama hned u lékařky, jak měly děti, ale naštěstí jen obyčejná viroza. Ještě musíme dobrat léky a na Vánoce budeme v pohodě, tak ještě že nebudeme ležet na Vánoce nemocní. ![]()
@sandys55 píše:
Jasně to chápu, taky u nás řádí snad všechno, i spalničky, tak jsem byla s horečkama hned u lékařky, jak měly děti, ale naštěstí jen obyčejná viroza. Ještě musíme dobrat léky a na Vánoce budeme v pohodě, tak ještě že nebudeme ležet na Vánoce nemocní.
Jezis tak to je dobre, ze to nejsou spalnicky, ale jen normalni viroza. Vsak pak budes mit cas se poradit v tech poradnach a pak se do toho vseho pustit a pak s temi probiotiky ti to pujde daleko lepe, alespon podle me si to myslim
.
@sandys55 píše:
Stačí dát do lednice jen ty otevřené. No zkazily, to je docela relativní, protože v teple, když se to otevře, tak ty dobré bakterie co jsou v těch probioticích, tak začnou pracovat a množit se, takže tím by se to všechno zkazilo, takže i vlastně jo.
Nejlepší probiotika sušený mongolský jogurt churuge, který obsahuje bakterie v přirozené symbioze. Tento jogurt je ve formě tablet i mají velmí dobrou chut'. Ja jsem davala rozžvýkanou tabletku na prso a přikrmovala miminko už v porodnici. Briško dobře fungovalo a miminko se dobře adoptovalo. Ve 4 měsicích jsme zahajili prikrmování a pridávaní bakterií. Ted mimink má 6 mes. je naprosto zdravé, nema alergie ani travicí potíže. Velmí doporučují: www.zvysení-imunity.cz
Tak já jsem nedávno narazila na lactobacily, které se nemusí dávat do lednice, měla jsem střevní virózu, tak jsem je raději začala brát preventivně.
My se chystáme na dovolenou do Egypta, tak mám strach, abych mě nechytla jejich známá Faraonova pomsta, myslíte, že by mi pomohly probiotika, abych tomu předešla?
Kamarádka mi poradila před odjezdem do Egypta, že mám brát probiotika týden před odjezdem, že jí to vždy zabralo, tak vyzkoušej ![]()