Dostali jste něco od tchýně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2377
26.12.19 20:47

Já bych neřešila tolik to, že nedali nic k Vánocům, jako spíš jejich životní styl celkově.. všechno utratí za chlast a cigára.. no, to bych asi s babičkou a dědečkem pro to malé moc nepočítala. Bohužel s přítelem si bereš i jeho rodinu a musíš počítat, že sem tam s nimi budete muset něco řešit a asi ti u nich nikdy nebude příjemně. Já bych asi utla kontakt na minimum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.19 21:44
@Anett.taa píše:
Já bych neřešila tolik to, že nedali nic k Vánocům, jako spíš jejich životní styl celkově.. všechno utratí za chlast a cigára.. no, to bych asi s babičkou a dědečkem pro to malé moc nepočítala. Bohužel s přítelem si bereš i jeho rodinu a musíš počítat, že sem tam s nimi budete muset něco řešit a asi ti u nich nikdy nebude příjemně. Já bych asi utla kontakt na minimum.

Na jejich zivotni styl nemam slov. Jsou to v nekterych ohledech strasni lide, co udelali. To nekomu rict, asi se propadnu hanbou. Pritel zil taky vselijak, ja mu ukázala cestu, ze se da zit jinak a lip a jsem rada, ze se mnou drzi krok, pac vi z jake rodiny pochazim. Nasich si vazi. A je to tak, neni mi u nich prijemne, nejsou na nas zli nebo tak… Ale kdyz maji mit na starost deti, tak se vymluvi, ze si chteji o vikend odpocinout od prace a mit klid. Ja do tohohle nechci prinest svoje dite. Do takovych pomeru, a jak utnout kontakt? Je mi to pak blby vuci partnerovi, kterej vi jaci jsou ale stejne, jsou to jeho rodice. Tak nemuzu rict proc tam nechci.. Vzdycky to tam nejak musim prekousnout.

• Citovat
  • Upravit
78
26.12.19 22:12

Od tchýně ano, každý rok, a i k narozeninám i k svatku. I od tchána dostávám vzdy a také nam peníze dává rovnocenně. Taktéž manželovi babičky. Od mé rodiny téměř nic nedostávam. Letos pouze od bratra. Neřeším to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
27.12.19 15:41

Od tchýně?
Jsem ráda, že to mám za sebou :mrgreen:
Klumpy a ještě čekala, že si je někde vystavím. Je lepší nic nedostat, než jako být vděčná za takové krámy :think: (bohužel bývalý manžel měl stejný vkus)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
28.12.19 21:49

Tak já od tchanovcu dostávám od začátku mnohem dražší a osobnější dárky než od našich. Jasně že mě těší, že si dají práci s tim, aby vymysleli něco, co mě udělá radost(i když obálkou taky nepohrdnu), ale s nezájmem mojí matky jsem se už smířila a bylo by mi milejší, kdyby mi nic nedávala, než aby zjišťovala od sestry „co si patlam na držku“…její slova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
4.1.20 12:30

Kouřit v přítomnosti těhotné a dětí mohou jen pitomci. Nejezdila bych tam. Zkusila bych se s nimi vídat přes léto venku, když oni nevydrží bez o cigaret, to se aspoň trochu dá vydržet.
Zdraví mám na prvním místě. K nim bych nejezdila vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová