Dotazník a informace - bakalářská/diplomová práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24995
16.3.19 18:06

@markytka3 bakalarku jsem dopsala loni, letos zacinam diplomku. jestli tu nekdo ziskava vedecke informace, je mi ho dost lito. a dite bude v srpnu, casu mam dost diky za optani 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.3.19 18:10

Dobrý den,
je na každém, jak se kdo chová.. a věřím, že boží mlýny melou.. :) tištěné verze dotazníků mám, bohužel je jich málo, tak jsem k tomu zvolila i elektronickou formu.. Ale já děkuji všem, kteří chtějí pomoci.. :srdce: zbytku se do svědomí dívat nebudu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
16.3.19 18:11
@debra.morgan píše:
@markytka3 bakalarku jsem dopsala loni, letos zacinam diplomku. jestli tu nekdo ziskava vedecke informace, je mi ho dost lito. a dite bude v srpnu, casu mam dost diky za optani 8)

no tak to asi pujdu vratit titul , bo uz ho davaji asi kazdemu … ziskavat informace na internetu je myslim v dnesni dobe bezna vec, ale chapu, pokud navstevujete jen emimino, tak se vam to bude zdat divne. :-) ja teda pro svoji praci si informace na netu hledala bezne. … nejak jsem nepostrehla odpoved na moji otazku, kde by jste vy shanela respondentky v sestinedeli, kdyz ne na portale zamerenem na deti ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
16.3.19 18:16
@Wejulíí píše:
Dobrý den,
je na každém, jak se kdo chová.. a věřím, že boží mlýny melou.. :) tištěné verze dotazníků mám, bohužel je jich málo, tak jsem k tomu zvolila i elektronickou formu.. Ale já děkuji všem, kteří chtějí pomoci.. :srdce: zbytku se do svědomí dívat nebudu :)

jelikoz jste zde slecno nova, tak vam osvetlim situaci, @debra.morgan vesmes na vsech diskusich prudi a pise zesmesnujici komentare, moc lidi ji tu nebere vazne. proste takova Nicka.. ono uz to, ze se nekdo bavi tim, ze pise bizardni odpovedi na kazdy dotaznik, ktery se zde objevi, mluvi za vse. :P :P myslim, ze shanet respondenty na tomto portale je dobry pocin, bo kde jinde nez na portale zamerenem na deti. preji plno uspechu ve sberu dat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
16.3.19 18:16

@Wejulíí Dobrý den, do kdy bude možné dotazník vyplnit? Porod mě čeká každým dnem, takže zatím ještě vyplnit nemůžu, ale ráda bych vám pomohla. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
16.3.19 18:18
@markytka3 píše:
no tak to asi pujdu vratit titul , bo uz ho davaji asi kazdemu … ziskavat informace na internetu je myslim v dnesni dobe bezna vec, ale chapu, pokud navstevujete jen emimino, tak se vam to bude zdat divne. :-) ja teda pro svoji praci si informace na netu hledala bezne. … nejak jsem nepostrehla odpoved na moji otazku, kde by jste vy shanela respondentky v sestinedeli, kdyz ne na portale zamerenem na deti ?

neomezila bych vyber na zeny v sestinedeli, ale i na zeny, ktere uz maji porod za sebou. to pro zacatek. jinak takove vyzkumy k bakalarkam jsou vzdy spis vtipne a kolikrat se nedaji ani vyplnit, viz vyse, ze…a pokud shanim „vedecke informace“ na netu :lol: tak musim pocitat s tim, ze mi to vyplni kdokoli ;) nevim, kam bych to strcila, nastesti jsem toto nikdy nepotrebovala resit. titul si klidne vrati bezte, kdyz vam to udela radost :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
16.3.19 18:19
@markytka3 píše:
jelikoz jste zde slecno nova, tak vam osvetlim situaci, @debra.morgan vesmes na vsech diskusich prudi a pise zesmesnujici komentare, moc lidi ji tu nebere vazne. proste takova Nicka.. ono uz to, ze se nekdo bavi tim, ze pise bizardni odpovedi na kazdy dotaznik, ktery se zde objevi, mluvi za vse. :P :P myslim, ze shanet respondenty na tomto portale je dobry pocin, bo kde jinde nez na portale zamerenem na deti. preji plno uspechu ve sberu dat :mavam:
:mrgreen: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.3.19 18:23

@markytka3 - děkuji za objasnění, i takoví lidé jsou a počítala jsem s nimi.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
16.3.19 18:24
@Wejulíí píše:
@markytka3 - děkuji za objasnění, i takoví lidé jsou a počítala jsem s nimi.. :)

to je dobre :palec: staci to pak v BP zminit a mas to v cajku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.3.19 18:24

@lorelai947 - uvidím podle toho, kolik jej do té doby vyplní respondentek.. ale to nevadí, hlavně ať porod proběhne bez komplikací a jste s malou/malým zdraví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.3.19 18:25

@debra.morgan - no tak to je logické, když člověk neví, kdo sedí na druhé straně… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
16.3.19 18:30
@debra.morgan píše:
to je dobre :palec: staci to pak v BP zminit a mas to v cajku ;)

staci vychazet z realnych odpovedi, ktere se v dotazniku objevi. myslim, ze moc blbiku, kteri maji chut a cas delat si srandu ze studentu, kteri potrebuji pomoci neni. ale vzdy se najde hnup, ktery si mysli, ze je vtipny, kdyz napise bizardni odpovedi.. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
16.3.19 18:31
@markytka3 píše:
staci vychazet z realnych odpovedi, ktere se v dotazniku objevi. myslim, ze moc blbiku, kteri maji chut a cas delat si srandu ze studentu, kteri potrebuji pomoci neni. ale vzdy se najde hnup, ktery si mysli, ze je vtipny, kdyz napise bizardni odpovedi.. :mavam: :mavam:
kdyz myslis, ze to pozna, tak to je jen dobre :palec:
@Wejulíí píše:
@debra.morgan - no tak to je logické, když člověk neví, kdo sedí na druhé straně… 8o

a to by ses divila, kolikrat to tu lidi prekvapi a pak maji hystericke vylevy jako nekdo :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
16.3.19 18:33

@debra.morgan no dnes ses tu projevila spíše ty. Trávit čas trollícím vyplňovaním všemožných dotazníku, které tu mají studenti. To je smutné i na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
16.3.19 18:35
@Tichošlápek píše:
@debra.morgan no dnes ses tu projevila spíše ty. Trávit čas trollícím vyplňovaním všemožných dotazníku, které tu mají studenti. To je smutné i na tebe

jo, ale kdyz mam naladu a vidim tu uroven, tak se neda odolat :lol: kolikrat si rikam, jestli to cele neni jen vtipek…ty seriozni vyplnuji poctive, to zas jo. ale po par otazkach v tom dotazniku poznas jestli to za to stoji nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová