Poradna duly
Jana Čurdová
Už při druhým císaři? Já nechci císaře, já si chci aspoň druhý porod „užít“ a ne přežít ![]()
Přítel včera přišel s tím, že by se mu líbila Kristýnka nebo Karolínka. Kristýnku mají známí, tak to by bylo blbý, ale Karolínka se mi docela zalíbilo. No a zase jenom holčičí jména ![]()
Misu…no u nás vítězí za Julie…ale Karolínka je moc hezký.....Ale kluka teda nmůžu pojmenovat…jedině snad Marcel…přítel Hynka nechce…a mě se to tolik líbí…
Misu a co svatba? Bude?
Svatba - no já nevím, po dnešku spíš asi ne, já ani moc nechci, u vás jo?
Mě se na kluka líbí jméno David, Matěj, ale je jich strašně moc. Líbil by se mi Jakub, ale toho má moje nej kámoška a to by taky bylo blbý. Taky mám bráchu Jakuba.
misunka…no já bych docela chtěla, ale netrvám na tom…nikdo mě o ruku ale nežádá…no tak není nad čím přemýšlet…
Asi kdybych řekla tak by to bylo, ale já nechci vypadat, že ho tlačím…
Nito - třeba mu to jen nedochází
, oni chlapy jsou někdy jaksi pomalejší
Ten můj zase pořád naříká, že si ho nechci vzít, ale já fakt nevím, už to jednou bylo hodně náročný.
Koukala jsem do březňátek, tam jich pořád přibývá a beránci nikde. Že by jich bylo málo?
Misu, ale teď když bude malé, tak by jsi mu teda mohla udělat radost ![]()
Já ještě počkám, rodiče nic nevědí a třeba mu to pak někdo jinej poradí…nebo se zeptá…sem zvědavá co pak řekne… ![]()
A v čem by ses vdávala? Já nemám co na sebe a nechce se mi nic kupovat
To mám výmluvu, co?
misu…no to teda nevím…ale je mi to fukk…steně bych to dělala ve čtyrech…oddat na obídek…a prdím na to. Jednu svatbu jsem si užila už dost…
Tak to my taky, ano - oběd a domů
Jakýpak s tím štráchy, že?
Jasně…a přítel už má nějaké děti nebo to bude jeho první ??? A jak bere tvojí žabku? V poho?