Poradna duly
Jana Čurdová
Že by zadní vrátka? Tak to asi nebude s tím novým vztahem úplně v pořádku. No ale má smůlu, třeba už to konečně vzdá, až se dozví, že u vás bude mimi. Setkala jsem se tím v okolí.
Docela si tady vylíváme dušičku, když pomyslím,kolik lidí to tady čte
![]()
Ježkovy zraky, taky u vás tak leje? Tady je vichr jako blázen.
misu…no já si to totiž taky myslím…to jen on byl ten trouba co to neviděl…
Ty jsi se s tím fakt setkala? Já teda s takovým jednáním ne…
Když tak mi to písni do SZ…
misunka dík…už máš taky SZ…je to soda, co si některý vo sobě myslí… ![]()
misu…dík za společnost a pokec…jdu do pelechu nebo ráno nevstanu ![]()
Snad se na nás holky nebudou zlobit, kdyžtak dostanem sodu, že z toho tady děláme bordel ![]()
Nito - dobrou, se vidím, jak se zas ráno budu kopat z p
ostele
čau kočky, tak jsem vstala a čučím, co jste tady naplkaly a nedávalo mi to smysl..říkala jsem si, jestli ta moje demence už tak moc pokročila, ale vidím, že jste si to pak vyříkaly mezi čtyřma očima ![]()
jsem ráda, že nejsem tak postižená ![]()
jdu se umýt a do práce..nechce se mi ![]()
čau ženský, jak se máte po ránu? Blinkáníčko? Průjmíček? Piškotky? Čajíček? ![]()
Hádejte co sem delala celou noc ..........
![]()
Ahoj,
teda Jelena opět krásně uvedla nový den
Já jsem ještě nezačala ani jednou z uvedených chuťovčiček, ale nebude to dlouho trvat …
NITO, MISU - fakt dobrý rozhovor, mám v tom jasno
. Doufám, že jste našly stejnou notu a pofoukaly si bolístky. Já jsem na toho svého chlapa musela taky malinko zatlačit, jinak bychom snad ještě nebyli svoji (jsme už 4 roky).
Karolínka je krásné jméno, mám je i s Hynkem na seznamu. Stejně je ale asi převálcuje Přemek, kterého jsme „nepoužili“ minule. Už jen 6 týdnů a budu vědět, jestli se nemám spíš dívat po holčičích ![]()
Sem četla v chytré knížce že NEMÁM PODLÉHAT SVÝM CHUTÍM, kdyz su těhule. Poslední 4 dny to aplikuju. Tak musím přestat. Pak mám v noci pohotovost ![]()
JITI - jíš ryby? Já nevím jak je do sebe dostat, se mi z nich navaluje, jen si na ne spomenu ![]()
Dá se to necim nahradit,??
NEE! Na NT jdu za 11 dnů, ale tam se pohlaví nepozná, to je moc brzo. Ale na UTZ kolem 17tt už to vidět jde (pokud je kvalitní UTZ a doktor má dobrý brejle). A to ten můj Dr. má. Minule mi to řekl v 17tt a tvrdil, že je to na 100%. Prý se nemýlí. A měl pravdu. Jen tatínka při tom vykázal z ordinace, protože ten chtěl být překvapený.