Poradna duly
Jana Čurdová
zabzu - chudák
zrovna jsem ho cítila, jak se zavrtěl, asi na protest
mišu, to fakt koukám, že cítíš pohyby, máš to bezva:) mě včera večer tak zase něco zaškrábalo, ale připisuju to bouřlivým vnitřnostem ![]()
zabzu - oni mimísci škrabkaj, šimraj a ťukaj. Hopík nemá rád, když si sednu a trochu se předkloním, to hned ťuká
Třeba to u tebe taky jsou pohyby, vždyť už mají s nožičkama přes 10 cm
Já to věděla tak nějak instinktivně i u Terezky. ikdyž to bylo slabounký. Teď ty dva dny jsem ho skoro necítila, připadalo mi, že se bojí, měla jsem nervy.
Já ani pomalu neví kde mimíska hledat furt jsem plochá, snad jenom trochu uplně dole se mi trochu zvedá bříško, ale to je nepatrné. Jak jsem viděla vaše fotky nechápe kde jste to všichni vzali ![]()
saal , já si krásně nahmatám dělohu, je taková tvrdá a končí skoro v polovině mezi chloupkama a pupíkem. Pořád mám ale kopeček do jedný strany, to jsou ty moje srůsty ![]()
Misu - no něco tvrdého tam je, ale je to prostě ploché jenom když trochu přitlačím tak to cítím, ale taky to mám tvrdší na jedné straně ![]()
saal - asi máš dobrý břišáky, ty moje jsou jak vytahaný kšandy
misu - nevím sice z čeho by byly dobrý když už aspoň 3 roky jsem nehnula ani brvou
tady posilovna není a sama necvičím ![]()
Nevím, jestli jsem to sem psala, ale na kontrole jsem říkala doktorovi, jaký jsem měla problémy po císaři, že jsem se z lehu rok nepo:,–(ila a při každým čůrání strašný bolesti v břiše. Řekl mi na to, že i kdyby to věděl dřív, tak na laparku by to asi nebylo, vejcovody jsou zjevně v poho a mám pravděpodobně nějaký srůsty k břišní stěně a když to bude bolet, tak musím být trpělivá. nějak se to tam natáhnout musí. ![]()
saal, mám to úplně stejné, někdy si říkám, kde ten prďola je.. tam dole mám skoro ploché břicho, akorát u pupku mám pneumatiku.. když si šáhnu nad stydkou kost, cítím úplně nepatrnou hrčku..ale takovou placatou, vůbec to není vypouklé.. ale nad tím takové panděro..to jsou ta stlačená střeva:)
saal..hehe, já to mám tvrdší na pravé straně, na levé takové víc vyfouklé..to je sranda:)
Holky, tak mě napadá, my tu nemáme žádný dvojčátka ![]()
už mě nějak hodní mlsná, cpu se tady arašídovýma křupkama a koukám přitom, jakou mám pravou ruku. Samej puchýř - včera jsem ořezala asi 200 pastelek
a jak mi praskla cévka na prstě, tak už to není modrý, ale černý.
Romco - tobě taky ![]()
saal + zabzo - holky nehádejte se, já mám bouli nalevo ![]()
Ahoj romco - jak je ![]()
Misunka - No ještě že tám nemám dvojčátka já asi bych to nezvládla
ale ty by sis je docela přála
třeba se tam to druhý někde schovalo ![]()
Zabzo - aspoň nejsem jediná která je furt plochá jenom špek mi vylézá, myslíš že jsou to ty střeva ![]()