Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky. jdu vás dočíst ![]()
žabžo už bude jen dobře
určitě prťousek vydržel. proč by ne?
to natrásání není nic strašného pro mimíska. však on si tam plave a to houpání se mu určitě líbilo. no ale radši se teda hlídej a šetři, aby ses dostala zase do normálu.
ahoj jitutu
no jo je mi to jasný že nás flákáš
ale nám to stačí
nemůžeš být na dvou místech najednou ![]()
tabulku hned změním ![]()
Jiti dodatečně taky všechno nejlepší k tvým úžasným narozeninám. Z té trojky na začátku si nic nedělej
však si tím musí projít každej
leda zapomenout počítat roky
to by šlo
TAk doufám že ti manža vlepil pořádnýho hubana a donesl kytičku ![]()
Marjanko vítám tě i já
doufám že budeš chodít často
pááni Kanada
páááni 14 týden
to už to víš teda dlouho že?
můžu mít pár doplňujících otázek?
kolik že ti teda je?
budete mít první miminko? kdy máš narozeniny? máte nějakou přezdívku pro mimčo? k lékaři chodíš tedy zatím zde? kdy jdeš na příští kontrolu?
a taaak
řekni jen to co sama chceš
jsem děsně zvědavá ![]()
holky já chodím taky v noci čůrat a když se mi nechce jít a čekám do rána tak pak taky čůrám jak starej dědek
tlačím seč můžu a nic
no ještě že nevypadne něco jiného ![]()
jdu pracovat a zítra tu budu možná jen ráno, jestli vůbec.....tak si vás musím užít dnes
tak šup kde jste kdo?
Ahojky všem, tak jsem doufala že konečně dneska se tu bude něco dít a je zase mrtvo ![]()
Zabzo - sis musela užít nezávidím to auto, ale ten výlet musel být super, my furt sedíme doma
Mimčo to určitě zvládne, neboj ![]()
Marjanko - nádherná fotka, 3D ultrazvuj je super ![]()
daji, saal..ahooj:) díky za uklidnění, je to hrůza, fakt jsem paranoidní, ale prostě nedá mi to..
tak mi dneska volala mamka a říkala, že moje sestřenice má taky v březnu termín a druhá má pozitivní test, takže možná květňátko:)
dneska mi není moc dobře, zase žaludek, ble..beru si teď půlden a jdu si lehnout..papa
ahoj holky jdu Vás pozdravi a popřát Vám i vašim bříškům krásný den ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak já dnes nemám moc dobrou náladu, byly jsme s Terezkou na alergologii, změnili nám léky na astma, moc se jim to nelíbí, zhoršilo se to. Tak jsme pak v Litomyšli vyrazily na nákupy spravit si náladu
Jak jsem stará tak jsem blbá a podařilo se mi Terezce zabarvit bundu
, takže jsme koupily novou a k tomu kalhoty. Mimísovi jsme koupily zelený dupačky s žirafkama - miluju žirafky ![]()
Ještě k tomu lítání na záchod - večer před usnutím jsem byla pětkrát ![]()
Jiti - závidím brzkou kontrolu
Daji - koukám že už taky kroutíš 12 týden, super ![]()
Katty - už je ti líp?
ahoj Misunko blinkání se omezilo již na 1× denně takže aspoň tak ale vůbec se to nepodobá ranním nevolnostem jak v chytrých knížkách píšou
já mám pozdní večerní a to je něco
krom toho, že mi je zle celý den, ale už je to malinko lepší.
Ve středu nás čeká šíjový UTZ na ty vývojové vady tak mám hrozný strach ![]()
Kattynko - to je mi líto, že je ti pořád špatně, mě bylo blbě asi jen dva týdny a nezvracela jsem a stačilo mi to. Utz dopadne na výbornou, uvidíš
Ahoj Katty už jsme si myslela že jsi na nás zapoměla
Mě bývalo taky špatně sice jsem moc nezvracela jenom ráno, ale jinak mi bylo celý den hrozně a teď jak jsem začala tem 14 týden jako by se to zlomilo a je mi parádně
Neboj určitě se ti to brzo spraví
Myslím že na missorce jsem četla, že jsi zhodila 8kilo
to je opravdu hodně, přeji aby to bylo co nejdřív lepší ![]()
Katty - co to čtu, osm kilo? To bych potřebovala
saal - ahoj
Víte co teď dělá Teri? Píše Ježíškovi
![]()
Misu - nepíše nějak brzo
To už zase budou vánoce tak to abych začala šetřit a hlavně vymýšlet co kupovat ![]()
já Saal nezapoměla jenom jsem nějak nevěděla jestli zapadnu tady do diskuze byla rozjetá a nějak jsem nevěděla a měla strach někam vůbec zapadnout aby to neskončilo jako u Filípka. Prostě se toho stachu nezbavím první těhulkovství jsem si taaaaaaak užívala bezstarostně vysmátě až do toho 32týdny. Nevím jestli se to dá pochopit ?
JO 8kg jsem zhubla a vůbec mě to netěší tedy né za takovou cenu kdy jsem objímala mísu i 5× denně kdyby to trvalo aspoň kratší dobu ale dva měsíce už je to na mě dlouhé hlavně nemám žádnou energii. Dnes jsem se odhodlala uklidit a hodnotím výkon za velice vyčerpávající ![]()
saal - ona se v Litomyšli zbláznila do zlatý paruky pro princeznu
a te´d už skoro týden otravuje že musí napsat Ježíškovi, tak to tady smolí, jen jí diktuju písmenka. No ale asi to tak brzo není, slyšela jsem v rádiu, že už jsou v obchodech čokoládový figurky, to jsou vážně maniaci. Já mám jen tu aktovku ![]()
katty - tentokrát bude konec těhotenství úplně jinej. Já vím, kecá se to.
Teď do mě Hopík kopnul a jako když ho slyším nadávat: nejdřív se narveš obědem k praksnutí že se sem nemůžu vejít a pak mě ještě mačkáš
Už do mě jen neťuká, občas je to jako když ryba máchne ocasem ![]()