Poradna duly
Jana Čurdová
ROMCA - v Ustí nad Orlicí mám jednoho dlužníka, he, ale kaslu uz na nej..
Do Ikei jo? Denne jezdím kolem, klidne dáme spicha, ale to si tvůj manzel rekne, ze sme trochu dementní, ne? hehe, kdyz bude poslouchat ty kecy naše
Bo dojedes sama?
Já se do Ustí zatím nechystám ![]()
DAJ - jak tu odpadávají zensky na neschopenky pomalu, tak nejak se zacínám bát i já. Páč co kdybych taky najednou vodpadla. Takze holt sem uz urcila priblizné datum doznání tady v práci…
Konec října - rozhodně po vejplatě ![]()
Romco - to máš kousek do České třebové za Misunkou
co je orlice řeká ![]()
Jelena - já mám v Brně švagrovou dnes přijede, často jezdíme za ní, mám moc ráda v Brně Vaňkovku ani né tak nakupování v ní, ale vždycky když přijedeme do Brna musím se jít nadlábnout k mexičanovi mňam ![]()
praha na půl cesty z brna teda rozhodně není
pro mě praha = 1,5 cesty což je pohoda…pro vás by to byly tak 3-4 hodiny
no uvidíme…;-)
pěknej most možná jo ale je furt vokolo rozkopanej takže se tu stejně nedá kloudně jezdit. navíc udělali blbě ty nájezdy a sjezdy, takový nepřehledný, musíš honem honem se tam nacpat mezi auta, dost blbý a dost bouraček
to jen tak pro úplnost ![]()
Jo Mišunka je od nás asi 10 km - musím jí návrhnout, že se sejdeme ![]()
Mišu - tak kdy a kde??? ![]()
Jeleno - až do Brna pojedeme, tak se domluvíme, jo
Manžel by to určitě přežil
A jak se jmenuje ten dlužník, třeba ho znám
Ústí není zas tak velký ![]()
SAAL - vedle Vankovky delám!!!! Chodím tam na vobed, ale mexikána neznám, já chodím jen do přízemí na dlabanec. To je asi restaurace nahoře ne?
Sem tam v C&A našopila dobrý gatě bokovky, ale sou moc letní, takze za chvilu poletijou…
Dajan - to máte kousek do německa maj tam levné pemprsky
a některé jídlo se tam taky hodí ![]()
ROMCA - CIMFL stavba a truhlárna, je to firma pres vokna.
Ale kaslu uz na nej, navíc je to promlčený.
Jelena - je to dole normální fast food mexické jídla mezi mcdonaldem a nějakýma ťamanama potom je tam myslím ještě kfc, ale my jdeme vždycky na to mexiko
Švagrová právě bydlí kousek od té Vaňkovky tak to tam máme nejblíž ![]()
Nevím, jestli se sem dnes ještě dostanu, tak když tak čau
Pěkný víkend ![]()
DAJ - ale zdálky je moc pěknej mostík ![]()
My to máme do Phy náký dvě hodky jízdy, ale uz sem tam dlouho nebyla… jejda, praha moje milovaná.
Pred chvilou došel šéf a zase se votočil a pro dnešek uz zdrhnul, he, tak se mám, heč. Az na to, ze mi zadala nákou prácu zas, eh, já už su tak línej neco delat, furt mi pne břicho, divný pocit, mrskavec tam stávkuje či co…