Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
6.10.06 14:00

ROMCA - v Ustí nad Orlicí mám jednoho dlužníka, he, ale kaslu uz na nej..
Do Ikei jo? Denne jezdím kolem, klidne dáme spicha, ale to si tvůj manzel rekne, ze sme trochu dementní, ne? hehe, kdyz bude poslouchat ty kecy naše :D Bo dojedes sama?
Já se do Ustí zatím nechystám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.10.06 14:00

DAJ - máte v Ústí moc pěkně most!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.10.06 14:02

DAJ - jak tu odpadávají zensky na neschopenky pomalu, tak nejak se zacínám bát i já. Páč co kdybych taky najednou vodpadla. Takze holt sem uz urcila priblizné datum doznání tady v práci…
Konec října - rozhodně po vejplatě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
6.10.06 14:03

Romco - to máš kousek do České třebové za Misunkou :D co je orlice řeká :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.10.06 14:03

DAJ - tak se slezeme secky v praze, to je napůl cesty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
6.10.06 14:05

Jelena - já mám v Brně švagrovou dnes přijede, často jezdíme za ní, mám moc ráda v Brně Vaňkovku ani né tak nakupování v ní, ale vždycky když přijedeme do Brna musím se jít nadlábnout k mexičanovi mňam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
6.10.06 14:05

praha na půl cesty z brna teda rozhodně není ;-) pro mě praha = 1,5 cesty což je pohoda…pro vás by to byly tak 3-4 hodiny :-( no uvidíme…;-)

pěknej most možná jo ale je furt vokolo rozkopanej takže se tu stejně nedá kloudně jezdit. navíc udělali blbě ty nájezdy a sjezdy, takový nepřehledný, musíš honem honem se tam nacpat mezi auta, dost blbý a dost bouraček :-( to jen tak pro úplnost ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
6.10.06 14:08

Jo Mišunka je od nás asi 10 km - musím jí návrhnout, že se sejdeme :wink:
Mišu - tak kdy a kde??? :lol:
Jeleno - až do Brna pojedeme, tak se domluvíme, jo :?: :lol: Manžel by to určitě přežil :lol: A jak se jmenuje ten dlužník, třeba ho znám 8O Ústí není zas tak velký :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224

SAAL - vedle Vankovky delám!!!! Chodím tam na vobed, ale mexikána neznám, já chodím jen do přízemí na dlabanec. To je asi restaurace nahoře ne?
Sem tam v C&A našopila dobrý gatě bokovky, ale sou moc letní, takze za chvilu poletijou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936

Dajan - to máte kousek do německa maj tam levné pemprsky :D a některé jídlo se tam taky hodí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.10.06 14:10

ROMCA - CIMFL stavba a truhlárna, je to firma pres vokna.
Ale kaslu uz na nej, navíc je to promlčený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
6.10.06 14:11

Jelena - je to dole normální fast food mexické jídla mezi mcdonaldem a nějakýma ťamanama potom je tam myslím ještě kfc, ale my jdeme vždycky na to mexiko :D Švagrová právě bydlí kousek od té Vaňkovky tak to tam máme nejblíž :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
6.10.06 14:12

Nevím, jestli se sem dnes ještě dostanu, tak když tak čau :lol: Pěkný víkend :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.10.06 14:13

DAJ - ale zdálky je moc pěknej mostík :D
My to máme do Phy náký dvě hodky jízdy, ale uz sem tam dlouho nebyla… jejda, praha moje milovaná.

Pred chvilou došel šéf a zase se votočil a pro dnešek uz zdrhnul, he, tak se mám, heč. Az na to, ze mi zadala nákou prácu zas, eh, já už su tak línej neco delat, furt mi pne břicho, divný pocit, mrskavec tam stávkuje či co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
6.10.06 14:14

Jelčo, tak tuhle firmu neznám ani od poslechu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí