Poradna duly
Jana Čurdová
ZABZU - jooo, ve Shrekovi byl takovej perníkovej pidimužík, žejo? hehe.
No se nenervuj. Když to na tebe přijde, si dej panáka a bude líp
![]()
Zabzu…nervíci jsou potvory, nedá se jim jen tak poručit, to je jasný…Já taky nepatřím zrovna mězi klidné povahy…jsem cholerik a nervák v jedné osobě… ![]()
NITA - mám ten šestej nesmysl přece…
A navíc dobrý voči, dyt ten náš prcek měl už ve čtvrtým tejdnu dvoucentimetrovýho pindoura přece, takže je to jasný ![]()
holky tak myslíte, že bych manžu na ten uz v 12tt+1 měla vzít?
mám ještě týden na to si to rozmyslet
co jste viděly na UZ kolem 12tt vy? Předpokládám srdíčko a hýbalo se mimi?
z rodiny mi fort chodí, co už mimi umí, že dělá kontmelce a cucá si palec, tak mě to trochu zarazilo, že prý není nic moc vidět …
P.S.
dneska mi přišlo z rodiny:
Víte, že?
Můžete ještě nosit své obvyklé oblečení tak, jako před těhotenstvím? V učebnicích se píše, že by zatím ještě bříško mělo růst velmi pomalu, takřka neznatelně.
hmm v učebnicích, to asi nejsem učebnicový příklad ![]()
Zuzajda,
nechci tě odradit, ale já ve 12tt neviděla vůbec nic…ono asi záleží na typu UTZ co Dr. má…Ten můl by chtěl taky se mnou jít, tak jsme domluvený na ten v 20tt. To vím, že už je moc pěkný a je tam vidět pohlaví… ![]()
ZUZAJDA - já byla ted na NT, to bylo minulý týden a já byla 12+4 a bylo vsecko videt a náádherně! Celý telo, ruce, nohy, hlava, srdce, zaludek, uši a nos!!! Furt se mrskal, potvůrka. Proč se bojíš ze nic neuvidís?? Nák nechápu.
Ale záleží na UZ, jestli má nákej kvalitní.
a dalo by se to nějak poznat z fotky?
http://www.kocovi.com/…06_09_15.jpg
tohle bylo 7tt+5
při 12tt+1 už by mělo být mimi čtyřikrát takové ne?
uf změnila jsem to na odkaz, fotka byla moc velká
ZUZ - jo, kolem 6cm a dá se poznat vsecko.
Smárjá, to je fotka jako Brno, vy ale budete mít velký děcko
![]()
Jelena…já mám taky nějakej ten nesmysl a právě u Jakuba jsem si přáa holčičku a ve skrytu duše jsem věděla, že to bude kluk…No a teď si právě vůbec toho kluka nepřipouštím, tak nevím nevím… ![]()
jelena
bojím se, že nic neuvidím, protože mi to řekla sestřička
viz: https://www.emimino.cz/modules.php?…
ale prt, sestřička je koza!! Jen ho tam vezmi, uvidíš jak roztaje!!! Priste s tebou půjde zase, manzel jako, a bude šíleně natěšenej!
Ručky, prstíky, nozky vsecko uvidíš, dyt uz sem ti to psala, já byla presne 12+4 !!
Čau holčiny, nestíhám dočítat, jste hrozně rychlý ![]()
Zuzajda - myslím, že v 12+1 už toho bude vidět dost, ale jak psaly holky, záleží na utz. Já byla v 8+6, můj dr. má teda kvalitní utz a byla krásně vidět hlavička, tělíčko a náznaky ručiček a nožiček. Jdu za týden - to budu akorát 13+0 a už se nemůžu dočkat, jak se těším a bojím zároveň
A beru sebou samozřejmě manžu, ať mu to pořádně dojde ![]()