Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1706
10.10.06 08:16

Zabzu…tak už jsem přečetla :wink: to je super…a jak máš velkej byteček? Vešli by jste se i s mimísem? My máme 2+1…a budem tu teda 4…no nějak se porovnáme…naštěstí je velká kuchyň :lol: . Plánujeme domeček, jenomže než ten bude… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
10.10.06 08:18

Dobré ránko!

Nito - pokud si nesedím na mozku, jsi tady jediná s chlapečkem, takže tvůj názor na toho mého naprosto chápu. 8) Ale myslím, že by ses během pár minut dokázala naladit i na svého případného druhého, protože když už tam je, nedá se už nic dělat :wink: . Já jsem si uvědomila, že máme v rodině hrozně málo chlapů a ti jsou někdy dost citelně potřeba - stěhování, apod. Takže jsem chtěla malinko víc kluka.

Zabzu - gratuluji k bouli, taky se mi tam něco rýsuje. Kdy jde ufonek na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
10.10.06 08:21

Jiti…oni ty chlapi jsou nejlepší na přenášení těžkých břemen :lol:

No i u prvního jsem si děsně přála holčičku, na UTZ ve 20tt nebylo vidět co to je a ve 34tt mi řekl, že je to kluk…jsem normálka bulela, ale pak bych ho samozřejmě nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.10.06 08:23

Jiti, pořád nevím, co bych chtěla víc, jestli kluka nebo holku.. je mi to celkem jedno, ale chápu, že po holčičce je kluk super..já mám taky mladšího bráchu a je fajn..i když je to trošku magor..ale to já taky..
ufounek jde ve čtvrtek, tak jsem strašně zvědavá, natěšená, i vyděšená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
10.10.06 08:24

Moje ségra při zjištění, že čeká kluka, několik dní brečela, protože věděla, že další už mít nebude a moc si přala holčičku. Takže tu moji hóóódně záviděla. Jsem zvědavá, co řekne na páreček. Můžu to říct jenom vám a své mamince, ta je nadšená, jak nám to krásně vyšlo. Jenom nevím, kam k těm panenkám a kočárkům naskládáme ten vozový park :?: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.10.06 08:32

nito, taky mám 2+1, to se nějak zvládne.. já bych kluka možná taky raději kvůli Honzíkovi, ten potřebuje parťáka na ty svoje auta a tak.. no, nevím..uvidíme.. naštěstí, když to bude holka, tak budu taky štěstím bez sebe..hlavně, když se ufon vylodí a bude normální :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
10.10.06 08:37

Zabzu…jasně hlavně ať je to zdravý…neboj ve 2+1 se fakt dá posládat…My spíme v obýváku a Jakub má pokojík od 2 let…páč už ty jeho krámy nebylo kam dávat a tahal je všude po bytě :lol:

Jiti…no neboj…ono se to tam vejde..Jakub má ty obrovský auta od Brudere popeláře autojeřáb…je to plnně funkční. Už si s tím nehraje, ale přece to nevyhodím…myslím, že i holčička si s tím ráda zablbne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
10.10.06 08:43

Tak jak mi chodí email z rodiny…tak mi to píše, že jsem v prvním trimestru a já myslela, že už ve druhém??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
10.10.06 08:49

JITI - jéééééééé, ten tvůj dochtor už našel pindoura, jo???? To je skvělý!!! Gratulacéééééééééééééééé
Jakto ze to zjistil tak brzo? TO je zajímavý, hm…
A kolik cm má mimís ted????

NITA - co ti furt chodí náký blemty z té rodiny? hehe, ty jsi v 1.trimestru jo? hehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
10.10.06 08:49

Jelena..čááááu…no konečně…kde se flákáš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
10.10.06 08:52

DAJ - né, kcu to říct nejdřív za 3tejdny, tj. konec října, proste abych vedela, ze vse je furt OK s mímísem.
Ale v práci sou fakt slepí, vypadám děsně matersky - výraz v obličeji, pripláclý vlasy, velký kozy, vypadlej pupek z kalhot :D :D
To pak bude samý "no já si to myslel! " … mám tu totiž asi 15 kolegů, šecko chlapy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
10.10.06 08:58

Jelena…já normálně po minulém týdnu nic nedopnu a co dopnu, to mě škrtí…se na to vyprdnu…do jedněch riflí jsme už mussela dát gumičku. Mám těhotenské lacláče, ale na to je ještě brzo, no tak tu budu strašit s těma gumkama.
Ještě, že nechodím do práce, doma si nějak pomůžu…mi stačej legíny… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
10.10.06 09:02

Dobré ránko :lol:
Jitti - velká gratulace k pindíkovi :lol: :lol: To budete mít pěknej páreček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
10.10.06 09:06

Nito - tak já už druhý týden chodím v těhu gatích a je mi príma. Mám je na nejmenší velikost a už mi pomalu přestávají padat ke kolenům. :wink:

Jeleno - tak nevím, jestli mám tak šikovného doktora nebo má tak skvělý UTZ. U něj se nestává, že by „to“ nebylo vidět. Dokáže tak manipulovat s tím bazmekem, že vidí miminko ze všech stran. Někdy, pravda, docela nepříjemně tlačí, ale vždycky to natočí tak, že vidí, co potřebuje. Teď si miminko natočil zboku a nahoru do prostoru trčely pod bříškem naprosto jasně dva minicamprlíky. :wink: Centrimetry nevím.

Mě nechodí maily z Rodiny, ale z nějakých anglických stránek, kde jsem se dnes dozvěděla, že jsem „veteran mom“ - to se mě skoro dotklo. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
10.10.06 09:06

NITA - ani mi nemluv! Nemám kalhoty už!! Žádný rifle nedopnu, bych potrebovala tak 10cm v pase!
Musím nab+ěhnout do města pro náký bokovky, mám jedny, ale hrubě letní, mám je na sobě, ale kosím jak blázen. Chci si koupit punčochy náký, existujou náký volnějsí v pase? Pro těhule nebo klusty baby? Já měla vcera normální silonky a měla sem pak na břichu všude vyrytý pruhy, chudák mimin, má určitě pruh aj na čele z těch silonek, HEHE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí