Poradna duly
Jana Čurdová
Zabzu…tak už jsem přečetla
to je super…a jak máš velkej byteček? Vešli by jste se i s mimísem? My máme 2+1…a budem tu teda 4…no nějak se porovnáme…naštěstí je velká kuchyň
. Plánujeme domeček, jenomže než ten bude… ![]()
Dobré ránko!
Nito - pokud si nesedím na mozku, jsi tady jediná s chlapečkem, takže tvůj názor na toho mého naprosto chápu.
Ale myslím, že by ses během pár minut dokázala naladit i na svého případného druhého, protože když už tam je, nedá se už nic dělat
. Já jsem si uvědomila, že máme v rodině hrozně málo chlapů a ti jsou někdy dost citelně potřeba - stěhování, apod. Takže jsem chtěla malinko víc kluka.
Zabzu - gratuluji k bouli, taky se mi tam něco rýsuje. Kdy jde ufonek na kontrolu?
Jiti…oni ty chlapi jsou nejlepší na přenášení těžkých břemen ![]()
No i u prvního jsem si děsně přála holčičku, na UTZ ve 20tt nebylo vidět co to je a ve 34tt mi řekl, že je to kluk…jsem normálka bulela, ale pak bych ho samozřejmě nedala.
Jiti, pořád nevím, co bych chtěla víc, jestli kluka nebo holku.. je mi to celkem jedno, ale chápu, že po holčičce je kluk super..já mám taky mladšího bráchu a je fajn..i když je to trošku magor..ale to já taky..
ufounek jde ve čtvrtek, tak jsem strašně zvědavá, natěšená, i vyděšená ![]()
Moje ségra při zjištění, že čeká kluka, několik dní brečela, protože věděla, že další už mít nebude a moc si přala holčičku. Takže tu moji hóóódně záviděla. Jsem zvědavá, co řekne na páreček. Můžu to říct jenom vám a své mamince, ta je nadšená, jak nám to krásně vyšlo. Jenom nevím, kam k těm panenkám a kočárkům naskládáme ten vozový park
.
nito, taky mám 2+1, to se nějak zvládne.. já bych kluka možná taky raději kvůli Honzíkovi, ten potřebuje parťáka na ty svoje auta a tak.. no, nevím..uvidíme.. naštěstí, když to bude holka, tak budu taky štěstím bez sebe..hlavně, když se ufon vylodí a bude normální ![]()
Zabzu…jasně hlavně ať je to zdravý…neboj ve 2+1 se fakt dá posládat…My spíme v obýváku a Jakub má pokojík od 2 let…páč už ty jeho krámy nebylo kam dávat a tahal je všude po bytě ![]()
Jiti…no neboj…ono se to tam vejde..Jakub má ty obrovský auta od Brudere popeláře autojeřáb…je to plnně funkční. Už si s tím nehraje, ale přece to nevyhodím…myslím, že i holčička si s tím ráda zablbne ![]()
Tak jak mi chodí email z rodiny…tak mi to píše, že jsem v prvním trimestru a já myslela, že už ve druhém??? ![]()
JITI - jéééééééé, ten tvůj dochtor už našel pindoura, jo???? To je skvělý!!! Gratulacéééééééééééééééé
Jakto ze to zjistil tak brzo? TO je zajímavý, hm…
A kolik cm má mimís ted????
NITA - co ti furt chodí náký blemty z té rodiny? hehe, ty jsi v 1.trimestru jo? hehe
DAJ - né, kcu to říct nejdřív za 3tejdny, tj. konec října, proste abych vedela, ze vse je furt OK s mímísem.
Ale v práci sou fakt slepí, vypadám děsně matersky - výraz v obličeji, pripláclý vlasy, velký kozy, vypadlej pupek z kalhot
![]()
To pak bude samý "no já si to myslel! " … mám tu totiž asi 15 kolegů, šecko chlapy ![]()
Jelena…já normálně po minulém týdnu nic nedopnu a co dopnu, to mě škrtí…se na to vyprdnu…do jedněch riflí jsme už mussela dát gumičku. Mám těhotenské lacláče, ale na to je ještě brzo, no tak tu budu strašit s těma gumkama.
Ještě, že nechodím do práce, doma si nějak pomůžu…mi stačej legíny… ![]()
Dobré ránko ![]()
Jitti - velká gratulace k pindíkovi
To budete mít pěknej páreček ![]()
Nito - tak já už druhý týden chodím v těhu gatích a je mi príma. Mám je na nejmenší velikost a už mi pomalu přestávají padat ke kolenům. ![]()
Jeleno - tak nevím, jestli mám tak šikovného doktora nebo má tak skvělý UTZ. U něj se nestává, že by „to“ nebylo vidět. Dokáže tak manipulovat s tím bazmekem, že vidí miminko ze všech stran. Někdy, pravda, docela nepříjemně tlačí, ale vždycky to natočí tak, že vidí, co potřebuje. Teď si miminko natočil zboku a nahoru do prostoru trčely pod bříškem naprosto jasně dva minicamprlíky.
Centrimetry nevím.
Mě nechodí maily z Rodiny, ale z nějakých anglických stránek, kde jsem se dnes dozvěděla, že jsem „veteran mom“ - to se mě skoro dotklo.
![]()
NITA - ani mi nemluv! Nemám kalhoty už!! Žádný rifle nedopnu, bych potrebovala tak 10cm v pase!
Musím nab+ěhnout do města pro náký bokovky, mám jedny, ale hrubě letní, mám je na sobě, ale kosím jak blázen. Chci si koupit punčochy náký, existujou náký volnějsí v pase? Pro těhule nebo klusty baby? Já měla vcera normální silonky a měla sem pak na břichu všude vyrytý pruhy, chudák mimin, má určitě pruh aj na čele z těch silonek, HEHE