Poradna duly
Jana Čurdová
Cauky zeny ![]()
Romcaa: vsechno nejjjjj k narozeninam … ty jo 26. … ja chci takyyyy
… v 26. jsem rodila Nikcu
Misunka: dneska zadnej losos … dneska jsem delala bramborovej salat a vecer tomu svymu drahouuuuuskovi usmazim rizek ![]()
Saal: tchyne jsou tchyne
… ja uz se s tim smirila
![]()
Jinak holky … vecer jsem mela nakou depinu
… moje kamoska, co pred necelym mesicem porodila po 25. mesicich sve druhe ditko, se mi sverovala jak je na dne … jak by do toho uz podruhy nesla …
… a pritom ona je takova, ze ji jentak neco nerozhazi …
… a mne do toho vcera Nikca desne zlobila … vecer mne majzla tak do rtu, az mi tekla krev … tak jsem se uplne slozila … zavrela se po tme do koupelny a rvala jak Alik ![]()
adoprčic! Sef se mnou kce jit na voběd ted........................... tak nevím jestli uz s pravdou ven?????????????
Urcite se bude ptát, jak su s prací spokojená, to mám lhát?? Ze jako zupr a ze se tesím na další spolupráci? ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh
jelen, a nechces vyuzit ty jeho dobry nalady
, ze bys mu to jako uz rekla dnes
![]()
Klarisa - nebuť smutná, máš prostě zdravé živé dítě, buď ráda že je tak živá co by za to někdo dal a nesmíš ji tolik dovolit ![]()
saal: ja vim, to zdravi je nejdulezitejsi
vim to z vlastni zkusenosti
… pred 6 lety mi umrel bracha
… ale ona je fakt nekdy ziva az moc … furt si rikam, jestli se do toho dubna aspon trosku nezklidni … abych to lip zvladala … takhle to vazne vidim na ty Bohnice ![]()
NIC mu nereknu dneska, práve sem zjistila, ze jeste neudelal vejplaty, hehe, takze to by mi uz nepridal. Pěkne az po vejplatě !!!
klarisa - panejo, co se stalo bráchovi?? to je desný.......
Klarisa - to muselo být hrozný
je mi to moc líto rakovina je strašná nemoc ![]()
Já měla taky strach že Nika má leukemii, udělali se jí uzliny na krku a ve slabinách a když jsem si přečetla na internetu, že je to příznak leukemie prořvala jsem celou noc a ráno naběhla s malou k doktorovi. Naštěstí to nic nebylo, ale ty uzliny má pořád už od jara ![]()
saal, brachovi vubec nic nebylo … zjistili to, az kdyz sel k odvodu a chtel odklad ze zdravotnich duvodu … chtel se pak jeste pokouset o vejsku
… no a dr mu delal krevni obraz … a tam se to ukazalo … no bylo to hrozny … nechci to uz nak moc rozebirat … musime prece myslet POZITIVNE
![]()
Klarisa - právě proto buď ráda, že máš zdravou holčičku to je nejdůležitější. Jak jsem tak nad tím tehdá přemýšlela uvědomila jsem si že bez ní nejsem nic a ona je moje všechno ![]()
Klarisa - AHOJ ![]()
To s bráškou mi je moc líto ![]()
A ty deprese brzo přejdou, neboj, Nikče bude v dubnu taky o půl roku víc, bude všechno víc chápat ![]()
A co ta „naše“ Dajána??? ![]()
saal, ja vim, jsou to nase pokladky
… i kdyz neeeekdy troooosku zlobi ![]()
saal, a jakou mikinu sis koupila v tom Orsay??? Barva ? A je naka delsi?? S kapuci nebo bez? Taky nakou shanim … Ja si v nedeli nakoupila v HM delsi tricka … kalhoty mi zatim vsechny jsou … tak docasne tohle resit nemusim …