Poradna duly
Jana Čurdová
To vím, Adel, kvůli listerii..... Často jí nepapkám..... max. jednou za měsíc a to ještě
, ale kupuju si tu lepší… No, ono listerii můžeš mít i v salátech, špatně opláchnutý zelenině.......
![]()
No to je pravda,to by člověk nemohl jíst nic.Asi zkusím tu celerovou ![]()
Ještě na něčem ulítáváš?Já teda konkrétně ne.Paradoxně teď jím mnohem míň sladký,než jsem byla těhu,to bylo po obědě mňamka,po večeři mňamka,teď nějak ani nemám chuť,zatím ![]()
Hm to měl bejt metřík ![]()
Právě… ![]()
No, to já jsem zase před těhu nejedla sladký vůbec (nejdřív v rámci dietky a pak mi to nechybělo), ale teďka mě to láká, chuť je mrcha ![]()
Naštěstí nééééé často
. Jo, a ze začátkui těhu jsem ulítávala brutálně na gumítky, každý den jsem musela mít a teďka je ani nemůžu vidět
![]()
Adel, u toho metříku musíš mít i na konci formát napsaný img… vlastní zkušenost
![]()
Ahojky všem,
tak já jsem dnes dorazila po páté z práce, skoro hodinu jsme pak s dcerou balily sběr do školy, do toho přišel manžel, takže večeře a teď tady zívám u monitoru a za chvíli asi padnu. A to jsem se chtěla večer koukat na telku.
Jinak k těm nevolnostem, taky mně bývá špatně.
Hlavně ráno, když už jsem vypravená odejít z domu a pak se většinou musím vrátit (jako třeba dneska) a pak trávím nějaký čas na WC a objímám mísu, ale nesnídám, tak nevím. Začnu cítit něco kyselého v krku a letím. Bývá to ale nepravidelně. Třeba víkend byl v pohodě.
Někdy je mi mizerně celý den, žaludek jako na vodě a to musím hodně přemýšlet, co sníst, aby mi to sedlo, a to někdy přetrvává až do večera. U prvního těhu mi bylo špatně asi 4 měsíce, pravidelně každé ráno, jen co jsem otevřela lednici, ale pak přes den byl pokoj.
Já už jsem taky nějaké to kilo přibrala, teď mám 51, ale většina se uložila do boků a zvětšil se mi zadek a prsa. Bříško už mám trochu vypouklé, ale asi to budou povolené svaly.
Zatím jsem našla 2 rifle, do kterých se vlezu, ale počítám tak 14 dní a už mi budou malé. Budu muset vyrazit na nákup.
To jsem se teda rozkecala, mějte se moc pěkně, opatrujte se a zítra pa, já pádím do sprchy a do postele.
![]()
Tak metřík se mi nevede a ještě jsem musela restartovat comp.. ![]()
Lenčo jestli seženeš se svou váhou těhotenské kalhoty tak určitě napiš, kde jsi je koupila(nebo spíš znaačku). Já jsem teda nesehnala nic. Všechno to bylo strašně veliké ale ne jen přes břicho ale celkově. Ty nejmenší Ska měli zadek že bych se do nich vešla 3×. A ani se mi nelíbili, s džínovinou to teda nemělo nic společného. Řekla bych, že po měsíci nošení by měli i vytahaný kolena. Nevim jak to budu řešit, když nic neseženu ![]()
Jediná útěcha je mi, že v listopadu jedeme na výlet do Prahy, tak snad tam…
Jinak jsem se rozhodla, že pokud bude po další kontrole vše v pořádku, tak začneme pomalu nakupvat výbavičku. Pak by toho bylo strašně moc najednou a kromě toho my tady na malém městě jen těžko seženeme něco hezkého.
Tak já půjdu pomalu na kuťe ale předtím si ještě dám karbanátky s chlebem a hořčicí. Mám na ně takovou chuť ![]()
papa a dobrou noc.
PS: Jsem ráda, že vás mám ![]()
Tak mám metřík,ale nemám se komu pochlubit,všichni už spí ![]()
misurdo díky ![]()
![]()
Pro Adélku!
já tu ještě jsem, ale už se mi klíží očka, takže žádný dlouhý příspěvek to nebude. Jak psala Misurda: zítra je taky den.
Tak se mějte fajně klidnou spavou noc přeji
Dobré úterní ránko ![]()
Gratulace Adél za metřík
, ještě těhu a máš je kompléto ![]()
Já zatím těhu kalhoty schánět nemusím
a moje švagriňka je v sedmým měsíci a něco bych měla zdědit po ní, má pěkný, ale já se asi do nich nevejdu, jelikož ona měla na začátku těhu 48 kilčo…hm, a já 60
.....
Dobre rano! Dnes jsem vstavala s pocitem, ze je mi jakoby lip, tak jsem opatrne chodila a porad zkoumala, jestli se mi to nezda. Ale asi ne, citim se spis jako kdyz se to zacinalo. Ze by to zacalo ustupovat? Dokonce jsem snedla velke jabko a neni me moc spatne, coz v posledni dobe z cerstveho ovoce bylo.
Adel, to jsem nevedela, ze nemate jeste ani 2 roky. Tak to s tim nosenim beru zpatky. To se asi zatim neobejde. Me pripada, ze v tomhle veku je jeste kazdy mesic znat. A asi nemas to lehky, ja kdyz srovnavam, jaky Zbynda byl a jaky je ted, tak si rikam, ze jak je mi spatne, to bych jeho vubec nezvladla mladsiho, i kdyz jsem moc chtela, aby rozdil mezi detmi byl tak 2 roky.
Ahoj holky,
tak ty váhy vám fakt můžu jen závidět, ale hlavně, ať máme miminka ok. Hodně jsem nabrala po těch 2letech na stimulacích, to bylo tak průběžně, do toho i HAK Diana - na tu také reaguji, ale kašlu na to, halt po porodu budu mít dost práce, ale už plánuji, že si koupím orbitrek a asi se i svěřím nějaké té odbornici, ať mi napíše režim a trochu mi s tím pomůže. Navíc, po porodu se se shazováním musí malinko pomaleji, po Tomovi jsem to chtěla mít rychle dole, a tak jsem skoro nejedla a odrazilo se to na mléku. Pak jsem paradoxně odjela k mamce, ta mi vyvářela (ale ve stylu těstoviny se zeleninou.......) no a já jsem kojila jako drak, malý tam tak nabral a já jsem dokonce zhubla, takže asi v tomto duchu to budu muset dělat. Ať to jde pěkně do mlíčka, ale musí se mít z čeho dělat.
Jo, ještě k těm zakázaným jídlům. Co se tedy všechno nemá jíst a proč?????
Nejím majonézy, zmrzliny, uzené ryby, plísňové sýry mě napadly, ale také jsem ujela (ještě teď mám strach, ale už si na to dávám pozor). Holky a co šunka???? Já nevím, to je jediné maso, po kterém mi není špatně, nevím, jak je to možné, když normálně nic od uzenin domů nekupuji. Raději to nepřeháním, ale občas ujedu. Víte ještě o něčem?????