Poradna duly
Jana Čurdová
tak jsme asi antitalent, ale to se mi stava casto, ze vsem ostatnim to jde, jenom ja si musim zavolat opravare ![]()
Vsak ted muzes byt ulitla na kocarky, kdyz ho budes potrebovat
Kdy uz jindy, ze?
Tak ja jdu do knihovny, sand najdu to, co potrebuju…
Nelka, pekne sa rýchlo uzdrav, aby tebe aj drobčiatko bolo lepšie a pekne papaj. O miminko s abojí každá, ale treba myslieť pozitívne a veriť, že bude všetko vporiadku. A verím, že aj bude.
Ja som zas pribrala nejak vela. uff,
Evelinko, ďakujem, no ja som dosť špunt, mám len 165 cm.A paráda, že si dostala ponožtičky, a protišmykové, nebude sa ti šmýkať v kočíku. Evelinka a nech nájdeš v knižnici, čo chceš.
Ryntynktynka, ja už by som tiež najradšej nakupovala
už mám troje dupky a bodyčka a dvoje ponožtičky
a kočík sme už s manžou tiež pozerali. Ale s objednávaním eeeešte času. A aj ja dúfam , že budú zlavy, i ke dv predajni, kde majú kočíky povedali, že majú pevné ceny , čo sú teraz , budú aj v roku 2008.
evelinko , zkus to s temahle zavorkama:

cele si toto nakopiruj do podpisu at si tam nekde neudelas mezeru nebo neco jineho pri rucnim zadavani a pak namisto toho co je tluste nakopiruj ten tvuj URL odkaz. ale pozor, bez mezer
to uz se mi taky jednou podarilo a divila jsem se proc to nejde ...... tak hodne stesti, uz se tesime na tvuj metrik
evelin , tedka tak na to cos psala jeste koukam, mas tam toho celkem dost, myslim tech klikihaku apod. oni tam na tech strankach s metrikama uvadeji ruzne formaty pro zobrazeni metriku. vyber si ten, kde je napsane ze je to URL. nebo se pokus opticky vybrat takovy ktery je podobny tomu co jsem ti nakopirovala do predchozi zpravicky. melo by to zacinat jednoduse ..... http:// ..... jako odkaz na webovou stranku, zadne jine klikihaky ![]()
Zuločku, u nás mívají na kočárky akce…jak která prodejna a kdy
Ale vím (po internetu se koukám) do které prodejny asi zavítám až to bude konečné, jen si počkat na tu správnou akcičku ![]()
Jinak naši chtějí jet tuhle sobotu do Polska-do Jelení Góry, tak určitě pojedu s nima a okouknu ceny i tam
Švagrová čeká miminko v prosinci a oni taky jezdí nakupovat věci do Polska, jenže oni bydlí na Slovensku- v Humenném a tam na té straně Polska je to ješště levnější než tady u nás na severu Čech
Myslím, že i kamarádka od nás má kočárek z Polska, ale do toho bych nešla…
Ryntyntynka, jeeej, tak to majú do Polska na skok. Od nás je to riadne daleko, tak tam nechodíme, ale ževraj sú tam super ceny. Ale kočík by som sa tam asi bála kupovať. Ale dúfam, že sa ti tam podarí kúpiť aspoň dáke vecičky ![]()
A teda dúfam,. že sa vám podarí zohnať kočík s kaciou ![]()
Tak uz jsem zpet, hledala jsem literaturu k bakalarce, tak snad neco mam ![]()
Jeni, diky moc za pomoc, pak se s tim zkusim poprat, ted mam hrozny hlad, tak si jdu neco uvarit, at mimis neprotestuje ![]()
Ahoj holky, fakt se moc omlouvám, že sem teď málo píšu. Nějak to nestíhám, malý mě nenechá, chce si pouštět svoje programy. Také mě hrozně zlobí přihlašování.
Gratuluji k dalším krásným kontrolám. Jen tak dál.
Jeno, narazila jsem na to, že tvrdneš. Dojdi si pro ten hořčík raději hned, fakt to pomáhá a budeš klidná. Přemýšlím, že si v poradně ve středu raději řeknu už preventivně, protože s Tomem to bylo veliké, ale rozehnali jsme to.
Jinak Tomášek je nachlazený, fakt trnu, kdy to chytnu také (copak já, ale mimoušek)
Holčiny, blíží se doba, kdy si budeme psát, co čekáme. Já se tak těším. Paní doktorka to lovila už ve 14.tt, ale nic, takže ve středu možná..... A to hned půjdu neco prckovi koupit.
Evelin tak dalsi pokus
podivej se na obrazek co jsem ulozila do fotogalerie (v hlavnim menu hned pod diskusnim forem) „FotoAlbum > Alba veřejná > Diskuse > Duben 2008“ tam je obrazek s tvym jmenem. neni sice dobre citelny ale to nevadi, dulezite je ze zhruba najdes co kde je. porovnej si me nastaveni se svym, treba je tam nekde nejaka bota. to by bylo aby jsme na to neprisli!!! ![]()
dekuju Moni , magnezium uz mam, davam si ho a musim rict ze poslednich par dnu je to opravdu lepsi. obcas to sice jeste zazlobi ale to uz vetsinou jen kdyz nejak spatne nebo dyl sedim. tak jsem stastna jak bleska
zitra jdu na KO tak doufam ze me pani dr. pochvali
Ahojte dubnatka ![]()
Vsem se vede docela dobre, to je parada.
Neli, at se brzy uzdravis.
Moni, treba to nechytnes, ale a i tak uz se nemame moc bat, uz to neni tak strasny, dulezity je pri prvnich symptomach - lezet a lecit se cajickem, medem a citronami.
Jsem dnes byla na KO, vse je o.k., jen mam nizky tlak, tak aspon mam vymluvu, kdy piju to kafe, aby se mi nemotala hlava.
Zacinam taky mit silenou chut na vino, to mivam v tehu, asi proto, ze se to nesmi. Pak si pomyslim, ze jeste minimalne pulroku po porodu si nedam vubec kvuli kojeni, a dostanu jeste vetsi chut.
Dnes jsem zase dvakrat zvracela, rikala jsem dr, ze kdyz se nenajim, tak zvracim. On se usmal, ze to vypada na vredy. Me uz taky napadalo, ze uz treba me je spatne ne kvuli tehu. Ale to snad ne.
Dala jsem si jednu kavu a stejne strasne zivam.
Ja se taky tesim, az to budeme tady vedet, koho cekame. Uz nemam pochyb, ze si to necham rict, pokud to pujde.
Diky Jeni za snahu a trpelivost, akorat si zacinam pripadat trochu jak magor, protoze to mam stejne jako ty a asi nic…