Poradna duly
Jana Čurdová
Evelín a Jeni, jste holky šikovný co nad
vyzrály! ![]()
Uf, tak jsem se už vrátila… je tam docela i zima…brrrr. Mno, a jsem opet o něco chytřejší-jsem měla nakonec rande s panem z ČEZu ![]()
Ryntyntyn, ja uz bych ho asi za chvili rozbila, velky dik patri Jene !!!!
Tak sis pokecala o eletrine?
Jak je u vas? Prsi? U nas zacalo foukat a hlavne je uz ted vsude tma
a bude jeste hur…
Evelín, na pozemek jsem šla ještě celkem za světla a teďka kouknu ven… a překvapivě tma
Naštěstí už neprší, ale co není může být… ![]()
Spíš jsem si pokecala kudy to přesně povede, jak to budou dělat a hlavně s tím pilířkem. Jelikož je to narychlo(mysleli jsme, že to budou dělat až na jaře), tak pilířek bude objednávat ten pán-tento totiž nebude muset mít betonový základ pro plot… Mno, s tím tě radši nebudu zatěžovat ![]()
A co děláš ty?
Jste mě navnadily s metříky, že jsem si taky musela udělat nový
![]()
Holky jsem sama doma,Jiřulka šel s mámou ven do toho krásnýho počáska ![]()
Tak to jsi mela nabite odpoledne, ale aspon na vzduchu. Jetsli jsem to spravne pochopila, tak hodlate stavet? To bude mit prcek vybeh ![]()
Ja cele odpoledne neco pisu nebo ctu do skoly. A tak propiha muj semestr, ikdzy mam pocit, ze ted to nejak flakam.
Jo a za chvili se chystam do divadla, musim si to jeste uzit, protoze kdovikdy se pak s prcekem dostanu za kulturou…
neni vubec zac evelin , samotne mi to nedalo proc to nejde, to vis, zenske zvedave ..... ![]()
u nas je taky hnusne, ale chtela bych aspon na 15 min ven, uz si pripadam jako ve skleniku …
Ryntyntynko , nechci byt zvedava, ale neresila jsi s panem z cezu nahodou nejake smlouvy? nam minuly tyden prisel navrh na nejakou novou smlouvu (smlouva o sdruzenych slubach) a prijde mi to nejake divne … tak jsem se jen chtela zeptat jestli jsi taky neco takove neresila?
Jéj, v divadle jsem naposledy byla se zdrávkou…
Je fakt, že já radši kino nebo hospůdku s kamarádkama---- nééé abych se tam opíjela, ale na pokec a pro zábavu. To mi připomíná, že na diskotéce jsem už taky nebyla strašně dlouho a to mi nechybí vůůůbec…
Evelín, my už stavíme. Od poloviny léta máme stavební povolení, tak už se snažíme činit! Už právě máme skoro celý základy, ještě přípojky a zasypat a s deskou a se zbytkem budeme pokračovat až na jaře. Mno, a jelikož zbytek domečku bude dřevěný, tak doufám, že do příštích Vánoc budeme bydlet ve svým…
Tak to si to divadlo pořádně užij!!!
Jeni, klidně se ptej
Tohle jsme neřešili, my máme zatím podepsanou jen budoucí smlouvu o smlouvě na odběr (či jak…
) a s tou nebyl problém. Mno, a smlouvu jako takovou budeme mít právě až bude ta přípojka a v tí elektroměr, to potom udělají tu definitivní…
Na ČEZu je aspoň dobrý, že když je člověk zaplatí, tak to vyřídí a udělají sami…kdežto na plynárnách si většinu musím zařídit sama(tu budoucí smlouvu i povolení na přípojku) a pak ještě objednat firmu, která to udělá…
aha, dik Ryntyntyko , tak t je asi neco jineho. my jsme chteli po nich zmenit adresu dorucovani faktur (do tedka nam to chodilo k rodicu, kde jsme bydleli rok pred tim nez jsme se nastehovali do sveho) a oni nam rovnou poslali nejakou smlouvu bez vysvetleni. pry to je ono. nechci jim krivdit, ale nedavno jsem videla nejakou ukazku z poradu v televizi ze CEZ udelal jakousi levotu, ale nedivala jsem se na to, nezajimalo me to. trklo me to az tedka jak nam prisla ta smlouva. ale netusim o co v te kauze v TV slo, tak jsem jenom myslela ze jestli to neresi i nekdo jiny ![]()
jeee holky, divadlo, kino … kultura. co to je?
my jsme s manzilkem takovi barbari v tomhle
v divadle jsme byli naposledy pred 2 rokama kdyz jsme dostali listky od meho zamestnavatele (jinak celkem dvakrat) a v kine jednou - druhy mesic spolecneho chozeni. ted jsme spolu 5 let ..... rikali jsme si ze musime setrit na bytecek atd. a pak nam to nejak zustalo. jedine cemu se venujeme je sport a pohyb. ale az bude drobek, tak to chci urcite napravit, aby taky vedel co se kde a jak slusi a patri ve spolecnosti. a aby mel/a rozhled.
Adelko , hezky si uzij chvilku volna nez se ti Jirulka vrati! to jsou zrejme vzacne chvilky a luxus v zivote vsech maminek ![]()
Jeno je to celkem příjemné ![]()
Jinak v divadle jsem nebyla asi 5 let,v kině nedávno po dvou letech ![]()
Zítra si Jiřulku pro změnu vezme tchýně,možná půjdem s manžou na nějaký dobrý gáblík
A v sobotu by si ho měl vzít děda a to budu sama doma,asi pojedu koupit Jiřulkovi pleny do Tesca.Je to svátek,že takhle 3 dny po sobě bude volníčko.
Ahojček holky!Tak jsem konečně na příjmu,celý týden jsem tak unavená ta práce mě docela zmáhá,ale doma bych se ukousala nudou,jsem totiž společenský tvor a mám ráda lidičky.Tak jsem nakonec v pondělí do parní sauny nešla,raději nebudu riskovat,tak jsem s kamarádkou vyrazila do kavárny.Jinak taky mám děsnou chuť na víno jsem totiž milovnice dobrého vína.No musím se přiznat že si občas kapku dám a hrozně dlouho ji vychutnávám.Divadlo mám taky ráda,ale je pravda že už jsem dlouho nebyla.No a na diskotéku bych vyrazila hned,ale to mi asi nehrozí
.Zítra jsem si vzala dovolenou a pozvala si kamarádky ze střední jsme taková partička 5 holek,dvě už mají miminko tak se docela těším bude asi veselo.
Jeni, aha…tak vy to máte úplně jinak. Podle mě je v tohmhle ten ČEZ hrozně vyčůraný (to je ale výraz
) Hlavně že mají milionový zisky… a platy
Jsem zvědavá kolik potom budeme platit, teďka co jsme u našich o tom vůbec nemám přehled
Adel, jsem zvědavá, jak budou takové to situace jednou probíhat i u nás. Ty si pěkně s mimískem alespoň můžeš zarelaxovat a třeba si dát i tu kulturu
My občas jezdíme do kina k vám do Prahy… na to 3D a to je super zážitek ![]()
Dobré ráno dubňajdy ![]()
Dneska jsem doma sama samotinká, pač manžel má denní…celý víkend. Tak hned po ránu brouzdám po internetu, abych se trošku probrala a mohla jít něco dělat. Copak dnes budete vařit dobrého? Já nějak vůbec na to nemám dneska buňky…ale asi to vyhrajou jen bramboráky. ![]()