Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
8.11.07 16:34

Evelín a Jeni, jste holky šikovný co nad :pocitac: vyzrály! :-)

Uf, tak jsem se už vrátila… je tam docela i zima…brrrr. Mno, a jsem opet o něco chytřejší-jsem měla nakonec rande s panem z ČEZu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
8.11.07 16:40

Ryntyntyn, ja uz bych ho asi za chvili rozbila, velky dik patri Jene !!!!
Tak sis pokecala o eletrine? :D Jak je u vas? Prsi? U nas zacalo foukat a hlavne je uz ted vsude tma :( a bude jeste hur…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.11.07 16:48

Evelín, na pozemek jsem šla ještě celkem za světla a teďka kouknu ven… a překvapivě tma :? Naštěstí už neprší, ale co není může být… :roll:
Spíš jsem si pokecala kudy to přesně povede, jak to budou dělat a hlavně s tím pilířkem. Jelikož je to narychlo(mysleli jsme, že to budou dělat až na jaře), tak pilířek bude objednávat ten pán-tento totiž nebude muset mít betonový základ pro plot… Mno, s tím tě radši nebudu zatěžovat :D
A co děláš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.11.07 16:51

Jste mě navnadily s metříky, že jsem si taky musela udělat nový :D 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
8.11.07 16:51

Holky jsem sama doma,Jiřulka šel s mámou ven do toho krásnýho počáska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
8.11.07 16:55

Tak to jsi mela nabite odpoledne, ale aspon na vzduchu. Jetsli jsem to spravne pochopila, tak hodlate stavet? To bude mit prcek vybeh :D
Ja cele odpoledne neco pisu nebo ctu do skoly. A tak propiha muj semestr, ikdzy mam pocit, ze ted to nejak flakam.
Jo a za chvili se chystam do divadla, musim si to jeste uzit, protoze kdovikdy se pak s prcekem dostanu za kulturou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
8.11.07 16:58

neni vubec zac evelin , samotne mi to nedalo proc to nejde, to vis, zenske zvedave ..... :lol:

u nas je taky hnusne, ale chtela bych aspon na 15 min ven, uz si pripadam jako ve skleniku …

Ryntyntynko , nechci byt zvedava, ale neresila jsi s panem z cezu nahodou nejake smlouvy? nam minuly tyden prisel navrh na nejakou novou smlouvu (smlouva o sdruzenych slubach) a prijde mi to nejake divne … tak jsem se jen chtela zeptat jestli jsi taky neco takove neresila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.11.07 16:59

Jéj, v divadle jsem naposledy byla se zdrávkou… :oops: Je fakt, že já radši kino nebo hospůdku s kamarádkama---- nééé abych se tam opíjela, ale na pokec a pro zábavu. To mi připomíná, že na diskotéce jsem už taky nebyla strašně dlouho a to mi nechybí vůůůbec…
Evelín, my už stavíme. Od poloviny léta máme stavební povolení, tak už se snažíme činit! Už právě máme skoro celý základy, ještě přípojky a zasypat a s deskou a se zbytkem budeme pokračovat až na jaře. Mno, a jelikož zbytek domečku bude dřevěný, tak doufám, že do příštích Vánoc budeme bydlet ve svým…
Tak to si to divadlo pořádně užij!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.11.07 17:07

Jeni, klidně se ptej :wink: Tohle jsme neřešili, my máme zatím podepsanou jen budoucí smlouvu o smlouvě na odběr (či jak… :D ) a s tou nebyl problém. Mno, a smlouvu jako takovou budeme mít právě až bude ta přípojka a v tí elektroměr, to potom udělají tu definitivní…
Na ČEZu je aspoň dobrý, že když je člověk zaplatí, tak to vyřídí a udělají sami…kdežto na plynárnách si většinu musím zařídit sama(tu budoucí smlouvu i povolení na přípojku) a pak ještě objednat firmu, která to udělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
8.11.07 18:01

aha, dik Ryntyntyko , tak t je asi neco jineho. my jsme chteli po nich zmenit adresu dorucovani faktur (do tedka nam to chodilo k rodicu, kde jsme bydleli rok pred tim nez jsme se nastehovali do sveho) a oni nam rovnou poslali nejakou smlouvu bez vysvetleni. pry to je ono. nechci jim krivdit, ale nedavno jsem videla nejakou ukazku z poradu v televizi ze CEZ udelal jakousi levotu, ale nedivala jsem se na to, nezajimalo me to. trklo me to az tedka jak nam prisla ta smlouva. ale netusim o co v te kauze v TV slo, tak jsem jenom myslela ze jestli to neresi i nekdo jiny :-)

jeee holky, divadlo, kino … kultura. co to je? :lol: my jsme s manzilkem takovi barbari v tomhle :oops: v divadle jsme byli naposledy pred 2 rokama kdyz jsme dostali listky od meho zamestnavatele (jinak celkem dvakrat) a v kine jednou - druhy mesic spolecneho chozeni. ted jsme spolu 5 let ..... rikali jsme si ze musime setrit na bytecek atd. a pak nam to nejak zustalo. jedine cemu se venujeme je sport a pohyb. ale az bude drobek, tak to chci urcite napravit, aby taky vedel co se kde a jak slusi a patri ve spolecnosti. a aby mel/a rozhled.

Adelko , hezky si uzij chvilku volna nez se ti Jirulka vrati! to jsou zrejme vzacne chvilky a luxus v zivote vsech maminek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
8.11.07 18:30

holky tak se tu zatim mejte, valim za kulturou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
8.11.07 18:38

Jeno je to celkem příjemné :wink:
Jinak v divadle jsem nebyla asi 5 let,v kině nedávno po dvou letech :lol:
Zítra si Jiřulku pro změnu vezme tchýně,možná půjdem s manžou na nějaký dobrý gáblík :lol: A v sobotu by si ho měl vzít děda a to budu sama doma,asi pojedu koupit Jiřulkovi pleny do Tesca.Je to svátek,že takhle 3 dny po sobě bude volníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
8.11.07 19:14

Ahojček holky!Tak jsem konečně na příjmu,celý týden jsem tak unavená ta práce mě docela zmáhá,ale doma bych se ukousala nudou,jsem totiž společenský tvor a mám ráda lidičky.Tak jsem nakonec v pondělí do parní sauny nešla,raději nebudu riskovat,tak jsem s kamarádkou vyrazila do kavárny.Jinak taky mám děsnou chuť na víno jsem totiž milovnice dobrého vína.No musím se přiznat že si občas kapku dám a hrozně dlouho ji vychutnávám.Divadlo mám taky ráda,ale je pravda že už jsem dlouho nebyla.No a na diskotéku bych vyrazila hned,ale to mi asi nehrozí :lol: .Zítra jsem si vzala dovolenou a pozvala si kamarádky ze střední jsme taková partička 5 holek,dvě už mají miminko tak se docela těším bude asi veselo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.11.07 21:47

Jeni, aha…tak vy to máte úplně jinak. Podle mě je v tohmhle ten ČEZ hrozně vyčůraný (to je ale výraz :oops: ) Hlavně že mají milionový zisky… a platy :? Jsem zvědavá kolik potom budeme platit, teďka co jsme u našich o tom vůbec nemám přehled

Adel, jsem zvědavá, jak budou takové to situace jednou probíhat i u nás. Ty si pěkně s mimískem alespoň můžeš zarelaxovat a třeba si dát i tu kulturu :wink: My občas jezdíme do kina k vám do Prahy… na to 3D a to je super zážitek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.11.07 09:15

Dobré ráno dubňajdy :D

Dneska jsem doma sama samotinká, pač manžel má denní…celý víkend. Tak hned po ránu brouzdám po internetu, abych se trošku probrala a mohla jít něco dělat. Copak dnes budete vařit dobrého? Já nějak vůbec na to nemám dneska buňky…ale asi to vyhrajou jen bramboráky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí