Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
11.11.07 09:41

dobre rano :-)
tedy adel , dalsi pilna vcelicka :P
uz jsem taky postrehla ze zacali predvanocni honicky po darkach, hlavne o vikendech … :evil: je to tedy neco, jit do mesta a nemit ani kde zaparkovat, ach jo. asi se tento rok necham inspirovat a zacnu taky nakupovat aspon cast darku na internetu. myslim ze tento rok to veti pohodli pri porizovani darku opravdu ocenim :lol:

uz mate holky neco na vanoce? ja jeste ale vuuuuubec nic ..... :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.11.07 10:30

Ahoj!

Jeni, ona se ta energie někde bere sama :D V tom druhým trimestru je to fakt lepši než ze začátku… Cestovat musím, jelikož žiju na městečku a tady mám jen jednu kámošku - sestřenici, která studuje v Ústí a je tam na koleji-mno a zbytek kámošek mám právě v Liberci, takže spíš cestuju za zábavou a i za povinnostma :D Vaření mě baví a nás je doma pět dospělých hladových krků, tak je i pro koho a navíc mi ten den i líp uteče :D Manžílkovi jde taky dobře prospinkat celý den a diví se, že to s ním nevydržím ani po obědě… :wink:
Jinak na Vánoce ještě nic nemám…ale pokrok oproti lonsku je, že aspoň tuším co bych mohla komu koupit :P

Adél, já jsem si konečně včera koupila botičky do tohle počasí… :wink: Už to nějak v botaskách s termoponožkou moc nešlo, kor když se dneska Martin vydařila jak má! U nás krááásně snežínkuje, to se mi to bude odpoledne dobře vyměřovat-naštěstí se mnou půjde taťka..ufff.
A ty jsi byla včera nakupovat v Tescu v Letňanech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
11.11.07 11:21

Ahoj holky,

jojo v Tescu v Letňanech.Mám v troubě tu bábovku,tak jsem na ní zvědavá,zas zkouším jinej recept,kámoška mě zásobuje :D
Zjistili jsme,že lístek do toho Mořského světa stojí 240 kč,hrůza,naštěstí Jířa to má zadarmo 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.11.07 11:57

Letňany jsou pořádný komplex, my tam jezdíme do kina :D
Já jsem doděla před půl hoďkou ten medovník, jsem zvědavá jestli bude chutnat jak z cukrárny…ale si ti bude pěkně sladký 8O :lol:
My máme v Liberci něco podobnýho jako Letňany - je to menší a není tam kino, ale oni nám to předělávájí… bude to tedy o dost větší a navíc tam bude to multikino :wink:

Tak já se jdu odvalit dodělat ten obídek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
11.11.07 14:18

Ahojte :)

Dnes jsem nemusela varit obed, byli jsme ve vyborne nekuracke nove restauraci, bylo to tam relativne drahy, ale byl skvely detsky koutek s legem a ja jsem snad poprve v restauraci se Zbyndou opravdu odpocinula. Jo, jeste tam byl velke akvarium, a varili teda vyborne. Hlavne za ten detsky koutek a za ten klid snad bych jim jeste priplatila :) .

Adel, a do kolika let v morskem svete deti zadarmo? My jsme tam chteli, ale je to od nas na druhem konci mesta, a taky pry je to tam drahy, ale neni to nadlouho a neni toho moc. Jsem zvedava, co na to reknes.

Holky, ja uz o darkach moc premyslim, dokonce jsem uz neco manzelovi objednala, a jsem z toho nervozni, proto ze nejak se to tahne a me odtud neodpovidaji, kdy si to muzu vyzvednout. Penize jsem neplatila, ale tu vec bych pro nej strasne chtela. Pak jeste chci sehnat listky do divadla na dobre predstaveni a tim to trochu budu mit zfouknuty.

Ryntyntyn, ta energie se ti na miminko bude hodit. Ja jsem pred materstvim prave menohla stat na jednom miste, vsechny rikali, ze by chteli kousek me energie, ale po narozeni Zbynecka uz to o sobe vubec nemuzu rict.

Jeni, ja jsem taky porad unavena a mam nevolnosti, uz ani necekam zadny zazrak, proste si rikam, ze je to priserne tehotenstvi az na to, ze to miminko chci strasne moc, jeste vic, nez jsem chtela prvni. Jedine proto se s tim stastne smirim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
11.11.07 15:33

ahoojte, tak u nás riaadne chumelí http://www.sirmi.ic.cz/smajl/262.gif :D musím si zohnať nejakú fajn obuv. Ryntyntynka, gratulujeeeem, že si bola v zháňaní topánočiek úspešná :wink: A žasnem nad tvojou energiou.

Born, dobre to padne, keď nemusíš variť obed, že ? :D My sme mali u nás na víkend svokrušku a švagrinku, tak tiež som nevarila, perfektnýý víkend :D

Adelka, no aspoň že detský lístok je zadarmo. U nás je napr. v ZOO detský zadarmo len do 2 rokov, no to je teda nápad :roll:

Jenka, ani ja nemám nič na Vianoce, a keď bude ďalej takáto chumelica, neviem, či aj ja nebudem fungovať cez internet :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
11.11.07 17:01

jeee, zulok , krasny obrazek te chumelenice :-) jak se ti ho podarilo dostat do zpravicky?

Born to je super ze tam mate takovou restauraci. u nas je opravdu nekuracka jenom jedna pizerka a tam jsme porad tam me to uz ani nelaka. vsechny ostatni maji sice bud ze se v dobe obeda nesmi kourit (ale nedodrzuje se to) anebo vyhrazeny prostor pro nekuraky, ale neni mezi nima zadna zed, cili si nekdo zapali a za pet minut to prijde i k tobe do nekurackeho prostoru :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
11.11.07 18:51

Jenko, zobrazila som si obrazok a adresu, co sa zobrazuje hore, som skopirovala do img zatvoriek.

Mna tiez do restauracii nelaka, u nas je tazko najst nefajciarsku, jednu mame, ktora je rozdelena na dve casti, ale to je nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.11.07 19:13

Zdravím při večeru :D

U nás žádné nekuřácké restaurace s dětskýma koutkama nejsou…jediná nekuřácká „restaurace“ je pizzerka v Tescu, ale tam je to dosti strohé a na druhou stranu tam je dost prostoru a tak se tam vejdou maminky i s kočárky :wink: A zbytek restaurací je jak psala Jenka, že nejou zdí oddělená kuřácké a nekuřácké části…, takže pro děti na prd.

Nakupovat přes internet moc neumím :oops: Manžel si ale takhle nakupuje knížky a vždycky přijdou včas a platí se při převzetí a pokaždý byl spokojený :D

Juj, já ani ani nevím, jak to chodí u nás v ZOO, už jsem tam totiž strašně dlouho nebyla :oops: Ale s miminkem to pak hned napravím 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
11.11.07 21:07

Ahoj holky,
tak v Mořském světě jsme nakonec nebyli,Jiřulka spal do tří a pak nebyl moc naladěný,asi ho zlobí zuby.Jo a lístek zdarma je tam do 4 let…Ven jsme se dostali po čtvrté a došli jsme nakoupit,abych ještě uvařila na zítra,jelikož dopol pojedem Jiřulkovi pro ty boty…uuuffff.Já mám naštěstí zimní boty z loňska.
Jinak ZOO je pro děti super! :)
Dárky zatím neřeším,kupujem si v rodině drobnosti,kosmetiku,keramiku a takové radůstky.Hlavně něco pro Jiřulku,hokejku,autíčko,zvířátka a tak.A já chci pěkný župan do porodnice,ten co mám je hrůza :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.11.07 09:04

Dobré ránko!

U nás přes noc napadlo deset cenťáků sněhu a jako bonus teďka padají mega vločky :D A pak mě nemá mrzet, že letos bude sněhu habakůůů a já se na lyže budu jenom koukat… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
12.11.07 10:34

U nás už snehu niet. Ale nejak mi to tento rok nevadí, tak sa nesťažujem :lol:

Adelka, mrzí ma, že ste neboli v morskom svete, ale zas, ked nebol dobre naladený, tak by to bolo len trápenie.
Jiřulka dostane kráásne darčeky.
A aj ja som chcela pôvodne župán, ale ževraj u nás v nemocnici dávajú ten ich, tak faaajn, o starosť menej . Tak potom krajšie pyžamko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.11.07 12:25

Já mám naštěstí župánek pěkný, ale nemám do porodnice žádnou noční košilku, mám jen samý pyžámka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
12.11.07 12:33

Ahojky berušky,
tak se hlásím po bezvadném víkendu, který jsme strávili na Moravě. Trochu jsem si na vlastní kůži vyzkoušela „Poštu pro tebe“. Manžel po 36 letech objevil svého vlastního tatínka a jeho rozrostlou rodinu. Setkání bylo hrozně příjemné a milé - nad naše očekávání. Jurášek získal nového dědečka a babičku, spoustu tetiček a stýčků a hlavně sestřenky a bratrance a bylo to super. Ještě teď jsem toho plná a asi dlouho budu. Už plánujeme všichni společné léto a hrozně se těšíme.
Toť na vysvětlenou, že jsem se tu od čtvrtka neukázala.

Teď se chystáme s Jířou na návštěvu k prababičce, určitě bude zvědavá, jak vše probíhalo a kromě toho vezeme starouškům to naše sladké tajemství, tak doufám, že budou rádi! :lol:

Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
12.11.07 13:09

Lucy, tak to gratuluji k rodině, to je určitě skvělé nakonec se takto najít. Docela ti to závidím, mně už nikdo taťku nevrátí (takže zase jeden děda je fuč)´, tchán žije, ale ten má radši až větší děti, do té doby je jen registruje, ale víc ne.
Holky, osobně jsem si košili i župan půjčila v porodnici, půjčovali si je tam všichni. (Ona se krev hůř pere, tak jsme si nechtěli ničit svoje.....) ale vím, své je své

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí